Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marti-martyna

czy te wymiary są dobre??

Polecane posty

mam 167 i ważę 52 kg... chciałabym schudnąć tak około 5-7 kg. czy przy tych wymiarach to nie będzie wyglądało strasznie?? Aha i coś jeszcze, bo ja gram w siatkówkę (mam nawet zwycięstwa:) ) no i jak by waga spadła do tylu to będę miała siłę przebić piłkę?? Wzrost: 167 cm Waga: 52 kg Biceps: 23 cm (trochę umięśnione przez siatkę) Nadgarstek (koło kosteczki): 15 cm Szyja: 29 cm Talia: 62 cm Brzuch (na wysokości pępka): 67 cm (mam mięśnie przez siatkę, ale ten kaloryferek fajnie wygląda :P) Noga (tuż pod krokiem): 50 cm Noga (nad kolanem): 37 cm Łydka (w najgrubszym miejscu): 33 cm Łydka (nad kostką): 22 cm Biodra: 82 cm czy jakby te wymiary spadły mi o około 2 cm to by to wyglądało fajnie?? proszę o wasze opinie czy te wymiary są dobre... w razie czego piszcie też na gg: 2317385

Gość taka jakas see
chyba zwariowalas jak chcesz jeszcze schudnac:O wazysz za malo i jeszcze chcesz zżucac ...

Gość są dobre
czy mi się wydaje czy masz szczupłą górę w stosunku do nóg? w biodrach tylko 82? na kościach czy w tyłku? jeśli w tyłku to strasznie mało, nie chudnij już bo znikniesz :P

to jest tuż nad pupą, a tyłeczek mam taki troszkę wystający :P. ale nie mam \"grubej dupy\" no i ja mam też mały biust.. :| :/

aha i coś jeszcze.. no ja mam rzeczywiście górę drobniejszą od dołu, tylko bioderka i pupę mam ładną, a nogi nie wyglądają aż tak źle... ;) no ale ja bym chciała je wyszczuplić!! wogóle mam 14 lat i chciałabym schudnąć dla samej siebie!! ja od wczoraj biegam z koleżankami godzinę i przeszłam na diete 600 kcal... nie jem słodyczy. czy to pomoże by zgubic jakies 2-3 cm w nogach??

Gość dobre są
przecież jeszcze rośniesz a figura ci się zmienia, jeśli teraz zaczniesz poważne odchudzanie to prawdopodobnie wkrótce będziesz ważyć 60 kg. Daj spokój, dobre masz wymiary.

bede wazyc 60 :O oj nie !! moim marzeniem jest waga 47 kilo... ;( :( ale ja juz zaczełam dojrzewanie i moja mama rosła do 13 roku zycia, a ja od jakiegos roku tez nie rosne... (nie wiem czemu, ale to nawet dobrze :P) i jak to mozliwe ze jak bede miała mała diete i bede biegac to przytyje?

Gość taka jakas see
dopiero zaczynasz dojzewac, spokojnie, po 20-tce bedziesz sie zxaczynala martwic narazie narura ksztaltuje twoje cialo jesli jesz normalnie to nie masz sie czym przejmowac

Gość MeOne
dziecko drogie! daj spokój! naczytałaś się pewnie jakiś głupich gazet typu bravo i głupoty Ci w głowie... pogoń za anoreksją w wieku 14 lat : ))) no śmiech na sali!

Gość skarbie gdzie zmierzyłaś
biodra? na kosciach biodrowych (miednicy) czy w najszerszym miejscu ud łapiac jeszcze odrobinę pupy?

Gość ZA chuda i anoreksja na 100

Gość kościotrup tak wygląda

przepraszam ze sie nie odzywałam, ale byłam w szkole :O ja mierzyłam sobie biodra tuż nad pupą, a w tyłku mam 88 cm, bo jest taki fajny a nie płaski jak deska. no i czy myślicie ze to jest na pewno ok?! :( a i co do anoreksji, to brzydze sie ją tak samo jak bulimią!!