Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziorna różowa blond laska

SHAKIRA NIE POTRAFI TANCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja tancze lepiej od niej ,shakira mi nigdy nie dorowna..............potrafie krecic biodrami sto razy lepiej niz ona.taniec brzucha to to co robie najlepiej ...mozecie mi pozazdroscic, a gdy tanzce na dyskotece chlopacy stoja wokol mnie i sie na mnie patrza a z ust scieka im slinka :)

wiem ze teraz siedzicie i placzecie przed monitorami ze wy nie posiadacie takiego niesamowitego talentu jak ja , no ale coz ...jedni rodza sie piekni i utalentowani a inni nie.. przykro mi

Gość Wooboo Dooboo
Zapodaj jakieś fotki mała jak tańczysz, to Ci powiem czyś lepsza od Shakiry ;) :*

niestety zadnych nie mam :( ale jak bede maial to ci napewno pokaze :P

Gość Wooboo Dooboo
Eeeee, no co Ty? Tańczysz lepiej niż Shakira i NIKT nie nakręcił Ci jeszcze żadnego filmiku, o marnych zdjątkach nawet nie wspominając???? Jacyś głupi ci ludzie wokół Ciebie. Jak chcesz, to przyjadę z kamerką i aparatem i pomogę Ci się wypromować ;)

Gość uuuuuuu zaje...
hehe..no tylko pogratulować...suuuuuuper że tak tańczysz... a teraz tak naprawde..wydaje mi się że ta zadziorna rózowa blond laska to zakompleksiona nastolatka która chce sobie humor poprawić...no ale nic... życzę dalszych sukcesów..może odkryje się jakiś producent..czy inny łowca talentów...