Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka---2008

Ubiór na maturę?

Polecane posty

Gość maturzystka---2008

Hej dziewczyny! Matura niedługo , a mnie nie chce się uczyć, to zastanawiam się - w co tu się ubrać ,żeby było wygodnie ,żeby było gdzie schować ściągi...A jaka bielizna- czerwona? Co myślicie, może też jesteście przed maturą?

Gość fofojgogfhg
bardziej skup się na nauce bo ani ściągi ani czerwona bielizna nie pomoże... na maturę skromnei i elegancko - ładny kostium czy garnitur i biała koszula, zakryte pantofle.

Gość ja też matura 2008
Daj spokój dziewczynie -jeszcze zdąży.A ja idę w kostiumie ze spódnicą, pończochach samonośnych- będzie wygodniej no i gdzie schować ściągi. I pewnie czerwone stringi.

Gość Derek
Koniecznie ponczochy samonosne ,kilometry sciag wsuniesz za koronke,do tego jakas mini abys miala latwy dostep.Powodzenia!

Gość netka 20
dziecwyzny to wazne powiedzcie mi czy można na maturę pisemną iść w spodniach jeansowych??? i oczywiście w bialej bluzeczce i w szpilkach??

Gość netka 20
no wlasnie datego sie nad tym zastanawiam

u mnie w szkole niektóre dziewczyny poubierały sie w dzinsy i wygladały raczej smiesznie na tle elegancko ubranej reszty moim zdaniem na pisemny to jeszcze pół biedy załozyc dzinsy ale na ustny obowiązkowo elegancki strój, przeciez komisja Cie ocenia, moze odniesc wrazenie ze lekcewazysz ten egzamin