Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arcctgx

Dziewczyny- pytanie do was, prosze o odpowiedz! wazne!

Polecane posty

Gość arcctgx

Hej. Mam pytanie... Od ponad roku biore tabletki antykoncepcyjne. Biore regularnie... czasem mi sie zdarza wziac z pewnym opoznieniem, ale niezbyt duzym. Wszystko bylo ok az do ostatniego krwawienia (tego z odstawienia)... bo praktycznie go nie bylo. Nic... takilka kropelek i tyle. Po tej 7 dniowej przerwie zaczelam brac kolejne opakowanie... dzisiaj to jest juz 9 tabletka.. i nagle dostalam takie brazowe (koloru czekolady) plamienia. Czy ktoras wie co to moze byc? oczywiscie, ze pojde do ginekologa, w poniedzialek od razu zadzwonie sie umowie, ale do tego czasu chcialabym sie dowiedziec chcoaiz jakie sa mozliwosci

Cześć, przy tabletkach różne rzeczy się zdarzają. Nie martw się, wszystko na pewno jest ok, jak miałaś takie skąpe krwawienie to na pewno przez tabsy. Ja jakiś czas temu miałam pod rząd 3 takie skąpe okresy, że prawie ich nie było, a potem chyba też jakieś plamienie, ale już dokładnie nie pamiętam.

Gość arcctgx
wiem, ze po tabletkqach to roznie jest... ale od ponad roku wszystko bylo w porzadku. Normalny okres z odstawienia, zadnych plamien. Biore caly czas te same tabletki, dlatego mnie to troche tak zaniepokoilo...

Gość arcctgx
eh to troche sie uspokoilam, ale do lekarza i tak lepiej pojde :) dzieki wielkie ;)

Gość rozyczka909
co do pigulek to branie ich systematycznie powoduje pojawienie sie wasikow, zakol na glowie( wypadanie wlosow) a wkonsekwencji spadek sprawnosci organow pluciowych

Gość arcctgx
tabletki starej generacji powodowaly kiedys moze i faktycznie wasiki... dzisiejsze tabletki nie sadze :) a sprawnosc narzadow plciowych chodzi Ci o plodnosc? bo to tez nie jest prawda co piszesz... co prawda tabletki antykoncepcyjne to nie witaminy, zdrowe az tak nie sa... ale nie demonizujmy ich :)

Gość branie pigulek
jest nie zdrowe wasy bede rosly i zakola robily( ginekolog bedzie zaprzeczal oczywiscie) sprawdzic na sobie odrazu nie pojawia ale robcie jak chcecie wasze zdrowie

Gość gumy i jeszcze raz
gumki na instumki lub przerywany

Gość arcctgx
prezerwatywy nie sa fajne, po pierwsze trzeba zawsze na moment sie od siebie odkleic, zeby ja wlozyc... poza tym jak sie uprawia sex dosyc dlugo i zmienia pozycje to juz w ogole masakra z nimi

Gość lepiej lykac chemie
a teraz sa gumki z wibratorkiem moze te a przeywany seks ale tez ryzyko