Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżalona panna

Zmarnowałam młodość

Polecane posty

moja droga , ja mam 23 lata 2 chlopakow pierwszy 3 miesiace drugi 2 lata dzisiaj sama bez faceta ,ale mam to gdzies ,dziewczyny w moim wieku ,maja facetow ale nie uwazam ze jestem stara panna jestem mloda moge isc na dyskoteke i podrywac facetow ile chcem moge wkladac miniowki i nikt mi nie mowi ze za krotkie Zycie bez faceta to wspaniale zycie , moge isc z kolegami na basen ,jezdzic rowerem zadnych wyrzutow ,klotni ,zazdrosci . Zycie jest piekne , Mam czas na siebie ,kosmetyczka ,fryzjer zawsze zadbana i pachnaca ! Zaczne sie martwic gdzies kolo 30 lat! CALE ZYCIE PRZED NAMI mozesz zmienic duzo w swoim zyciu ,zacznij sie bawic ! wiesz rodzina dzieci to nie takie cudowne ,one maja inne problemy!

Gość rozżalona panna
Tylko, że ja mini nie ubiorę, na dyskotekę sama nie pójdę :O nie potrafię sie bawić :O i nie wiem dlaczego :(

Gość erozzz
tylko, ze ja nie pije 😭

Gość ja jestem w wrocławia
:classic_cool: To kiedy wyskakujemy na piwo? :D

Gość rozżalona panna
ja tez raczej nie pije :O chociaż czasami sie zdarza, ale wtedy to i tak bardzo mało wypijam :O

Gość pewna Ewa
kopnieta - wszystko się zgadza. Jednak kiedy ktoś OD ZAWSZE ma ta wolność, to chciałby teraz spróbować właśnie czegoś odwrotnego. Jak ktoś nigdy nie był w żadnym związku, to chciałby poczuć, że jest ktoś, komu na nim zalezy. Ta całą "wolnością" też można zacząć rzygać. :O Dziewczynki, ja muszę zaraz lecieć. Jakby ktoś miał ochotę pogadać, to: sartre01@wp.pl. Lato idzie, może kiedyś jakiś wypad na siłownię albo piwo w rynku? Miłego dnia. 🖐️

z wrocalawia ma racje ,idz z nia na piwo musi byc pierwszy raz ,jedno piwo nikomu nie zaszkodzilo -uwazasz ze zmarnowalas zycie to - zmien twoje przyzwyczajenia idz do baru na piwo !!!!!!!

Gość ja też zmarnowałem
Mam prawie trzydziechę, dziewczyny nigdy nie miałem, znajomych też.

masz racje pewna Ewa -zalezy w jakiej sytuacji jestesmy ,ludzie co zyli w zwiasku maja dosyc facetow a ci co sa sami cos im brakuje -smutne to zycie !!

a ja wam powiem, ze jest mi dobrze w 90% czuje ze taki stan jak teraz mi odpowiada, a w 10% chcialabym prowadzic dynamiczne zycie towarzyskie.. w 90% czuje ze sama praca i odpoczynek w samotności mi odpowiadają, że pasują mi samotne soboty i niedziele.. od czasu do czasu spotkania ze znajomymi ale raczej żadko.. generalnie jestem osoba lubianą, ale często ludzie mnie męczą - chyba jestem samotnikiem.. 10% krzyczy we mnie że chce szaleć, poznawać ludzi i się bawić..

Ewa, napisalam Ci maila, odezwij sie do mnie na gg. Co prawda teraz wychodze, ale potem bede

z drugiej strony boję się zmian i boję się zaufać komuś

agiie masz racje sa ludzie co wytrzymuja samotnosc , bo sa otoczenie przez rodzine i przyjaciol, mysle ze ciezej jest tym co nie maja przyjaciol ludzie niesmiali i zamknieci w sobie Ty jestes osoba zabawna ,wesola i otoczona przez znajomych wtedy zycie jest latwiejsze !

Gość mam tak samo jak Ty
Agii :)

Gość pewna Ewa
ja jestem w wrocławia - Twój mail nie doszedł. :( Na pewno poprawnie wpisałaś adres? sartre01@wp.pl Odezwij się jeszcze. :)

mam tak samo jak Ty - to miło że nie jestem jakiś odludkiem i że ktoś ma tak jak ja :)

Gość niesmialy1
u mnie to samo, przyjaciół zero, znajomych zero i obawiam się, że to już nie do odkręcenia....

Gość rozżalona panna
U mnie jacyś tam znajomi są, ale to raczej tylko tacy czasowi, bo wątpię, żeby te znajomości przetrwały próbę czasu :O Jest nawet chłopak, ale to nie jest to :O Czuję się okropnie widząc jak inni są szczęśliwi a ja nie potrafię :(

pewna Ewa, wysłałam maila po raz drugi, mam nadzieje, ze dojdzie tym razem bez problemów. :)

Gość nie ma nie ma nie ma nie ma
same sie tak nastawiacie:O mam nadzieje,ze na co dzien staracie sie byc bardziej zywe, bo tak to normalnie kluchy.

bo niektórzy ludzie nie umieją sie cieszyc z tego co maja i zawsze szukaja czegos innego.. czegoś więcej.. nawet jeśli osiagna swoj cel to okazuje sie ze to nie wystarcza i chca wiecej wiecej weicej.. i przez to nigdy nie beda szczesliwi Ludzie szczescie trzeba nosic w sobie..

Gość rozżalona panna
Zależy co rozumiesz przez wyrażenie: "bardziej żywe"

Witajcie :) Mogę się wyzalić ??? Jejku, jak bym czytała siebie :O Mam 20 lat(rocznikiem 21, ale ciiii;)). Mam to samo, i ta glupia niesmialosc :( Nie mam zbyt wielu znajomych, rzadko się otwieram przed ludzmi, trudno o moje zaufanie. Podobnie jak autorka też chciałam być idealna, nie piję, nie palę, nawet nie przeklinam i też nigdy nie byłam zakochana :( Nawet nie wiecie jak często płaczę i mam doła, czuję, że zycie ucieka mi przez palce, ale co mam zrobić, jak się \"za to wziąć\" ? Najblizsze znajome nie przepadają za \"otwartymi imprezami\", są w stałych związkach, mają mężów... A ja nawet nie kochałam. Myślałam, ze tak jest dobrze, że mam swoje zasady. nie brzydka, nie głupa z ambicjami, nie narzekam na zinteresownie płci przeciwnej, ale chyba nie wierzę w siebie. Chcę coś z tym zrobić, może po wakacjach wynajmę mieszkanie z jakimiś studentami, ale tu też moze byc \"zonk\", bo nie wiadomo na kogo się trafi. Wiem, ze marudzę, ale niekomu się z tego nie zwierzam, ludzie myślą, ze nie mam problemow, ze jestem szczęsliwa, a ja placzę po nocach. Ja to nazywam obiektywnym szczęsciem.u Najlepszych znajomych mam...z Internetu. Wtedy nikogo nie gram, jestem odważna i gadatliwa. wiecie co mnie jeszcze hamuje ? Takie zaszufladkowanie jako grzeczna, pewfekcyjna, spokojna dziewczynka :o Brrrrrrrrr A tak naprawdę, to j\\kocham dobra zabawę, kocham taniec, ale rzadko bywam na dyksach, tylko, gdy kumpela jedzie, ale to rzadko, bo twierdzi, że\"juz wyrosła\" :o Pozdrawiam.

Gość rozżalona panna
Katherine ---> Naprawdę jakbym czytała o sobie :( Też najlepiej mi się rozmawia z ludźmi z neta. Ale to tylko taki substytut przyjaźni, niestety :( Też chciałabym to jakoś zmienić ale nie wiem jak 😭Strasznie mnie męczy taki stan :( i moja poduszka jest co noc mokra od łez 😭

Gość 213
ja miałem ten problem że mnie ludzie zle oceniali już na starcie :O ja chciałem chodzic na imprezy życ normalnie ale nie miałem z kim chodzic na imprezy dopiero w tym roku byłem pierwszy raz na baletach :) ale mimo to czuję pustkę :O

Gość rozżalona panna
213 a ile masz lat???

Gość piwniczanka23
tez mam 23 lata i mysle dokladnie to samo o sobie:( prawie zadnych znajomych z ktorymi moglabym gdzies wyjsc, faceci- hmmm czy mam jakiegos znajomego? chyba nie:( ludzie z uczelni.......z nimi to nawet w szkole nie ma o czym gadac:( czuje sie tak cholernie wyobcowana. siedze sama w mieszkaniu i nazekam jakie to moje ztycie jest beznadziejne:( a moze znajdzie sie ktos z katowic?