Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

jakie sygnały wysyła kobieta jak.....

Polecane posty

Gość 213

jest zainteresowana facetem ??

Gość 213
to chyba ja tego nie zauważam :O

Gość no coz...
niektorym facetom rzeczywiscie trzeba chyba wysylac bardziej czytelne sygnaly...

Gość 213
ja nigdy na takie rzeczy nie zwracałem uwagi

Gość szukammeza
o rany !! bardzo prosta odpowiedz - kreci sie obok ciebie - utrzymuje staly kontakt z toba! nie odmawia spotkan!

Gość 213
złośliwaa samica 30 .. ten niby uśmiech jest najgorszy bo może oznaczac dwie rzeczy albo jesteś fajny/a albo jesteś brzydki/a szukammeza .. ale mi chodzi o obcą osobę a ty mi podajesz bardziej przykład ze studiów gdzie jest grupa ludzi i wszyscy się znają i am łatwiej poznac kto się komu podoba

Jareczku..czekam z utęsknieniem ma ta chwile ....kiedy powiesz w końcu coś sensownego . Mam nadzieje , że przed 30 sie doczekam ;)

Gość 213
czerwień słońca_.. w sumie na nic bo ciężko jest poznac czy ktoś jest kimś zainteresowany czy nie

a właśnie że pierwszym sygnałem są stopy skierowane w stronę obiektu który się jej podoba... ale na taki szczegół nikt nie zwraca uwagi...:( może powinno sie to zmienić i zacząć wreszcie patrzeć na stopy???;-)

Gość 213
dłużej to znaczy ile ???

jak to mozna na nic nei zwracać uwagi, rozmawiając z kimś :O Moje zdanie jest na ten temat następujące...jak ktoś mocno sie Tobą interesuje to wpatruje Ci się w oczy, w ten sposób, że nieraz doprowadza to do zawstydzenia...oczy jej/ jemu się błyszczą, uśmiecha się...

Gość 213
czerwień słońca_ .....ale mi chodzi o obcą osobę z którą nie rozmawiałem jeszcze :O

Gość eksa
więc nie znasz jeszcze, pytasz hipotetycznie? Moim zdaniem poczujesz to, gdy będziesz z nią, będziesz rozmawiał, słuchał jej, patrzył na nią. To się po prostu czuje.

Gość 213
to czyli porażka już na starcie :O

Gość eksa
a ile czasu ją znasz? Czemu tak sądzisz, skoro nawet słowa z nią nie wymieniłeś?

sam to jareczku wymysliles....za duzo sianka masz...taak, tak , w głowce... nawet poprawnie swego podgatunku nie umiesz napisać...samic haha Masz rację KOBIETA NIE JEST DLA KAZDEGO...choć raz mądrze żeś coś wymamrotał....a przynajmniej nie dla takiego mlotka jak ty

Gość 888
Ja po wysyłaniu sygnałów, powiedziałam otwarcie o co mi chodzi bo juz nawet myślałam, że aż tak nie kumaty a on mi na to, że on chce byc tylko moim przyjacielem a spotykalismy się bardzo często(kolacja, spacer, koncert, kino)

Gość no coz...
chyba nie masz panny

Gość 213
kto nie ma panny ???

Gość no coz...
jarek_84

Gość no coz...
213 masz mozliwosc poznania tej dziewczyny? czy chcesz najpierw dowiedziec sie czy ona ewentualnie jest Toba zainteresowana ( bo pytasz o te sygnaly ) a dopiero pozniej dzialac??

Gość 213
właśnie się zastanawiam co zrobic :O a możliwośc poznania jest wystarczy podejśc i zagadac