Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

jakie sygnały wysyła kobieta jak.....

Polecane posty

Gość leci leci
ja jestem nieśmiała ale jak się zakochałam to przejęłam sprawy w swoje ręce i już 7lat się kochamy.dla mnie to też bzdura,że facet powinien.jak nie chcesz się ośmieszyć to ją poobserwuj jak do innych facetów podchodzi.bo niektóre kobiety maja tylko potrzebę flirtowania ale jak się zachowuje tak tylko względem ciebie-to już kupuj bilety na film

Gość karllington
a co powinna zrobic jesli rzeczywiscie sie jej podobam??? w stosunku do innych raczej zachowuje sie normalnie z tego co zdazyłem zauwazyc.

Gość celine
może jak przetrzymasz ten jej wzrok to sie speszy, zaczerwieni... zalezy czy jest smiala czy nie za bardzo... ale w takiej sytuacji... hmm no moze to zauwazysz po prostu ;) poczujecie te iskre... ;)

Gość Flir_ciara
a ja wygrałem życie-->miałam wczoraj taką sytuacje.Od tyg podoba mi sie pewien facet.Próbowałam sztuczek z włosami ,patrzyłam na jego zegarek by sprawdzic która jest godz(dotykam jego dłoni)itd.Za kazdym razem spuszczaL wzrok.Wczoraj rozmawialiśmy o meczu,bo jest zapalonym kibicem.W pewnym momencie pytam''fajnie jest na takim meczu?''--On na to--''fajnie''i cisza....Patrzył sie na piwo zamiast na mnie.Wiec zrezygnowana pomyslałam ze czas sie zbierac do domu,wiec mówie-''no to ide''--On sie ożywił i zapytał''naprawde pojdziesz ze mną na mecz'?''Byłam w szoku ale nie przyznałam sie do pomyłki:D Jestesmy umówieni na jutro sam na sam.Obydwoje nieśmiali wiec nie wiem jak bedzie.Ale jest słodki,taki milusi:D

Gość celine
Flir_ciaro :) :)

Gość Flir_ciara
:D Bardzo sie ciesze ze spotkania ale sie boje ze bedziemy wiecej milczec niż rozmawiać.Ostatecznie pojdziemy do kina tam nie trzeba rozmawiać,a po kinie bedzie temat filmu.Nawet na kafe nie umiem z facetami rozmawiać,bo tutaj sie nie da wysyłać sygnałów ciałem.Ciężko byc nieśmiałym.

ee tam flirciaro, na az taka niesmiala nie wygladasz, z tego co piszesz, za to ten twoj kolega zdecydowanie :p a co do odczytywania znakow masz duzo racji, ale to dosc proste jest - zainteresowany odczytuje znaki szybciej, bo poswieca twojej osobie wiecej uwagi i na nie pewnie czeka, zadnej wielkiej tajemnicy w tym nie ma

karllington, co sie tak przejmujesz... a jakby co stosuj ich taktyke - "chyba zle mnie zrozumialas" :p :D

Gość Flir_ciara
sumienie k --Ty tez jestes nieśmiały?

Gość celine
Sumienie, ale takie odczytywanie może w pewnych przypadkach być nadinterpretacją. Kiedy w każdym geście tej osoby widzimy Coś i myślimy o tym na swoją korzyść. No wiesz, o co chodzi. (Nie mówię o sytuacji powyższej, tylko ogolnie; wtedy jesteśmy bardziej wyczuleni i łatwo się pomylić... :( )

Gość Flir_ciara
Mi jak sie ktoś podoba to słowa nie moge wydusić,zawsze spotykamy sie grupą,a jutro sam na sam.Jak Ci sie to udało Sumienie k?

Gość Flir_ciara
Mi jak sie ktoś podoba to słowa nie moge wydusić,zawsze spotykamy sie grupą,a jutro sam na sam.Jak Ci sie to udało Sumienie k?

cos mi sie kafe sypie mialem chyba troche latwiej bo dziewczyny dosc czesto okazywaly mi zainteresowanie w pewnym momencie zwyczajnie przestale sie przejmowac i okazalo sie ze to dziewczyny sa bardziej speszone ode mnie i tyle nauczylem sie dystansu do swojej osoby przede wszystkim

Gość Flir_ciara
Widocznie trafiasz na te pewniejsze siebie.Mnie ciągnie do tych nieśmiałych niestety.Ide spać bo jutro ten wielki dzień.Pa

Gość Samica skąd jesteś

Gość cholera za daleko
:(