Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

jakie sygnały wysyła kobieta jak.....

Polecane posty

na szczescie zdarzaja sie tez takie, ktore odsylam do okulisty, wiec mysle ze mam odpowiednia perspektywe :D :p

Gość gawino mix
koieta napalona gapi sie na człona, a jak już się moczy to to łapie za krocze ... go. Tak mi się rymło !

No co :O Przecież faceci lubią delikatne sygnały wysyłane przez niewiasty,tych bezpośrednich sie boicie :P Sumienie mam pytanko ---czy Ty teraz słuchałeś lub oglądałeś jakiś mecz?

nie boimy sie bezposrednich, wrecz uwielbiamy jak kobieta wie czego chce :p tylko zle jest jak ktos nei widzi roznicy miedzy pewnoscia siebie a wulgarnoscia :p ?? co to za pytanie? wedding crashers ogladam :p

z czego tylko czujesz potrzebe :p zgadnij... machania rzesami do wulgarnego zachowania bym nie zaliczyl chyba ze robisz to w jakis szczegolny sposob..? :D

hehehehe jakbyś zobaczył to byś padł.Ale to nie temat na forum:O W każdym bądz razie z podrywaniem na rzęsy nie mam problemów,gorzej z powstrzymaniem mojego temperamentu.Jak sie zdenerwuje to.....:O no ciekawa jestem z jakiego jestes miasta Ty wiesz z jakiego ja jestem.....wiec mi napisz jak mozesz.

Tak Twoja pogadanka zrobiła na mnie wrażenie.Tak mi sie głupio wtedy zrobiło ze miałam ochote zrobić z Ciebie wirtualną plame.Żartowałam sobie a Ty wszystko na poważnie wziąłeś.Mamy podobne poczucie humoru :O nie mow ze nie zauważyłeś.

pogadanka? wtedy co ten temat o tej nowej w pracy zalozylem? :D ja nic na powaznie nei wzialem :) naprawde, to co tam pisalem nei bylo akurat o tobie, powaznie ;) nie peirwszy raz sie tu ze mnie nabijali poza tym, a ja akurat lubie takie bitwy na slowa, chyba zauwazylas zreszta :D

Jaruś kochanie zajmij sie robaczkami na swoich jajach i nie przeszkadzaj jak dorośli rozmawiają:O:P Sumienie -- odebrałam to jakbyś mi dawał do zrozumienia zebym Cie nie podrywała :O Tez lubie bitwe na słowa---oczywiście nikt tego nie zauważył:O

e tam, mozesz mnei podrywac kiedy tylko masz ochote :p :D a powaznie mowiac, ludzie czasem bardzo szybko potrafia stracic dystans, tylko o to mi chodzilo i wcale nie pisalem tego pod twoim adresem, nawet pod niczyim konkretnie, ale tak sie uzbieralo z kilku poprzednich dni akurat i pewna osoba mnei umiejetnie sprowokowala do zwierzen :p jarus, no nei wiem co jest, ale wokol tyle fajnych facetow, a mnie nie wiadomo czemu ciagnie do kobiet :o