Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

jakie sygnały wysyła kobieta jak.....

Polecane posty

Gość hmm ...............
Spojrzenie to najskuteczniejszy sygnał ... widoczny na kilometr ... jak można tego nie widzieć ... chyba żartujesz? Albo trafiałam na bardzo kumatych ... albo nie wiem .... Jeszcze nie zdarzyło się, aby po spojrzeniu facet nie podszedł ... Zawsze wiedzą .. więc to musi być czytelne ... I w drugą stronę ... Jak facet spojrzy też zawsze wiem, że kombinuje, jak mnie zagadać ........ to widać ...

"eszcze nie zdarzyło się, aby po spojrzeniu facet nie podszedł" jak się ma doświadczenie z20 lat patrzenia to może i :D albo jak nie podszedł to później wytłumaczyłaś sobie, że to przecież nie tak... i konto dalej czyste :P

jareczku koteczku a widzisz...musisz "se " ze wzrokiem coś zrobić, bo szwankuje...i z mozgiem tez by sie coś przydalo...bo pracuje na zaniżonych obrotach.... Spojrzenie to jest wlaśnie to... 213--- przyjrzyj się, jak ONA na Ciebie patrzy...wiadomo potem rozmowa...

Gość hmm ...............
Wcale nie ma potrzeby tak czatować na to spojrzenie ... Często to się czuje ... nawet na plecach ... A spojrzenie "zainteresowanej" to nie jest spojrzenie jak na kogoś, kto Ci zasłonił coś ... Chyba nikt nie spojrzał na Was z zainteresowaniem, skoro nie macie o tym pojęcia .... :P Jak spojrzy, to będziecie o tym wiedzieli ... proste ...

Gość 213
ja napewno tego nie rozpoznam :O ale trudno

Gość eksa
czemu tak sądzisz?

Gość veverisse
trudno poznać, naprawdę. zwłaszcza gdy pomyślisz sobie, że być może rzeczywiście, ktoś (kto ci się podoba) patrzy z zainteresowaniem, ale zaraz przychodzi głos rozsądku mówiący, że to tylko złudzenie... :(

Gość eksa
pewnie jesteś b.młody i z tym przesadzasz?!

Gość 213
taki młody to nie jestem

Gość eksa
ale czemu On nie podejdzie do Niej i po prostu nie pozna, nie rozpocznie rozmowy na temat neutralny. Jeśli nie będzie ona Nim zainteresowana jako facetem, to może zyska koleżankę. On nie chce zaryzykować, ale czemu chce mieć pewność, że On jej się podoba. Faceci powinni mieć pewność siebie a tak to może straci szansę na Coś.

Gość eksa
to było o tobie 213, nie obraź się że piszę o Tobie w trzeciej osobie :)

Gość 213
ale co to jest pewnośc siebie ?????

Gość hmm ...............
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) "potrafią one patrzyć się bez celu w jakiś przedmiot," - czyżbyś mówił o paniach na oddziale zamkniętym w szpitalu psychiatrycznym? Hmmm ... proponowałabym szukać pań w innych miejscach ... :P

Gość eksa
ale czym ty ryzykujesz? że wpierw chcesz mieć pewność, że warto do niej podejść.

Gość 213
tak jest chyba łatwiej bo przynajmniej bym wiedzial czy mam szanse czy nie pozatym ty jako kobieta nie masz o tym zielonego pojęcia gdyż napewno nigdy pierwsza do faceta nie podeszlaś :D

Gość eksa
więc chodzi o pewną wygodę dla siebie :) na ulicy nigdy nie zagadałam, ale zdarzyło mi sie zaproponować komuś konkretne spotkanie ale wcześniej miałam sygnały, że ten ktoś chce się spotkać ze mną. A teraz żałuję, że to potoczyło sie za szybko i skończyło się nie najlepiej dla nas.

Gość 213
nie chodzi mi o wygodnictwo :P ale zobaczymy będę się martwic jak będę miał 30 lat a do tego czasu powinienem się zabrac za siebie i próbowac mimo wszystko kogoś poznac :)

Gość eksa
proponuje Ci nabrać troszkę odwagi, bo tak to wciąż będziesz się zastanawiać, czy z nią coś wyjdzie czy nie, nawet zanim kogoś poznasz.

Gość 213
pewnie masz rację ale czy nie jest dla mnie za puzno ???

Gość eksa
nigdy nie jest za późno, zawsze coś można zmienić, jeśli faktycznie się chce

Gość 213
pewnie masz rację :) muszę to zmienic

Gość eksa
trzymam kciuki :)

Gość 213
oki :) będę pisał jak coś się zmieni :)

rozchyla nogi siedziac naprzeciwko ciebie, przyciska biust do glowy siegajac cos ze stolu, wklada sama klucze do twojej kieszeni, smyra cie parasolka po nogach i inne podobne, za ktore facet dostalby dawno po pysku albo mialby sprawe o molestowanie :o bo sobie mysli ze nie lapiesz \"subtelnych\" znakow :p

No to fajnie Cie podrywają te Twoje koleżanki:O Wnioskuje ze zawsze masz klucze w spodniach zeby miały co wyciągać:P Ja podrywam delikatnie-- tylko macham rzęsami usmiechając do faceta.Tylko na jakiś dziwnych trafiam,bo mnie wysyłają do okulisty :O

czemu zakladasz ze wszystkie to moje kolezanki? :o :p poza tym to tylko to co mi zapadlo w pamiec, wytracilo z rownowagi, bo o to raczej ciezko :o