Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiaiaaaaa

Czy powinnam sie przyznać

Polecane posty

Gość kasiiiiaiaaaaa

chlopakowi że jby był zagranica zdradziłam go?fizycznie?

Gość kasiiiiaiaaaaa
juz nie moge tego dłuzej zniesć on zachowuje si etak jakby wiedział i robił to secjalnie..Cały czas mi mwi że jaka to ja jestem idealna że w dzisiejszych czasach to laski sa takie okropne a ja jestem taka morzadna wierna i w gole ze swieczkami takiej sszukac nie moge zniesc tego dluzej

Gość kasiiiiaiaaaaa
panuj nad językiem prymitywie:O

Gość zalosc zalosc zalosc
idealista ma racje dalas dupy szmato :O mam nadzieje ze on nie pozostal ci dluzny

Gość kasiiiiaiaaaaa
wy zdadzacie laski na lewo i prawo.ale facet to moze nie..?no moze i on mnie tez zdradził ..nie wiem al eja chociaż mam skrupuły bo wciaz o tym mysle a wy zdradzacie a potem kłamiecie w zywe oczy:O

Gość ty tez klamiesz
przeciez mu nie powiedzialas prawdy glupia jestes

wiesz jak to jest, oceniamy innych własną miarą, chciałabyś, żeby on też zdradził, wtedy czułabyś się usprawiedliwiona, nie wiem, co ci poradzić, dałaś ciała... ;-) teraz płać

Gość kasiiiiaiaaaaa
własnie chciałabym zeby on mnie zdradzi lł ale cciałabym by sie dopwiedział podejrzewał coś i zapytał mnie wtedy byłobymi latwiej jakby to wsztsko wyszło

Gość ty tez klamiesz
jestes glupsza nizmi sie zdawalo 5 minut temu :O

Gość N-I-K-O-L-A
KASIU jezeli Ci na nim zalezy to nie mow. Zdradzilas i jestes sama sobie winna. TO Ty musisz pocierpiec i poniesc kare, a nie on. Twoj partner Ci ufa i nie psuj tego. Z doswiadczenia wiem,ze takie zwiazki sie pozniej sypia, jezeli prawda wyjdzie na jaw. Zdrada dla mezczyzny jest najgosza sprawa. Jestem pewna, ze po prawdzie wasz zwiazek by sie zepsul. Aniolem,ktorym jestes dla niego stal by sie tylko kurwa. Chcesz tego? To Ty musisz CIERPIEC.

Gość kasiiiiaiaaaaa
boje sie ze go nieraz jeszcze zdradze co ja zrobie ze podobaja mi się niektórzy mezczyżni nie moge się im oprzec a ma chice na faceta a mojego często nie ma w kraju bo wyjezdza do pracy

Gość do kasiiii czy jak ci tam
ktoś już napisał ze jesteś głupia . To powtarzam JESTEŚ GŁUPIA. Odejdź od tego faceta bo szkoda go dla ciebie. Chcesz żeby cię zdradził bo łatwiej wtedy będzie ci się przyznać do twojej zdrady . Dawno sie tak nie uśmiałem . Moje buty mają więcej inteligencji od ciebie

Gość dalas dupy innemu
to sie przyznaj

Gość przedszkole normalnie ...
:o my niby mamy rostrzygnac czy powiedziec ? baba na poziomie nawet by nie pomyslala przez sekunde o tym ..... - miala chcice , dala dupy , bylo fajnie i ciao bella .. zycie toczy sie dalej prymitywie....... widocznie nad swoja psycha nie panujesz przeciez w takich sytuacjach choidzi o to zeby byl wilk syty i owca cala ........🖐️

Gość kasiiiiaiaaaaa
ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu gdyby was tak swędziała pizda !!

Gość bummmmmmmmmmmmmmm
trzeba było sie nie puszczać :P

Gość kasiiiiaiaaaaa
uwielbiam seks z facetami nie moge bez tego zyc moja cipa i bede robila z nia co chce

Gość bummmmmmmmmmmmmmm
to po chuj sie negliżujesz na forum... zerwij z facetem, bo go szkoda idź pod pierwszą lepszą dyskoteke i sie puszczaj, co to kogo obchodzi co ze swoim cipskiem robisz