Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannnkaa

meskosc faceta

Polecane posty

Gość zuzannnkaa

mam pytanie...czy o testosteronie mezczyzny ogólnie jego meskosci swiadczy zarost?czestotliwosc jego golenia i zakola??? zbadalam taka niezaleznosc..bylam kiedys z facetem ktory golil sie raz na 2-3 dni po prostu nie potrzebowal czesciej mial jasny slaby zarost...i bujne raczej wlosy teraz mam meza ktory ma leciutkie zakola(ma 34 lata ja 31)..i goli sie codziennie ba o 7 rano sie ogoli i juz op 18 tego samego dnia mnie strasznie drapie... ten pierwszy nie mial temperamentu..moj maz to wulkan seksu i namietnosci...pociagajacy ze szok:) Kobitki a jak jest u Was? spotkala sie z tym ktoras?

Gość taka prawda
zakola - wysoki poziom testosteronu :)

Gość te tematy sa coraz to
bardziej zabawne i glupie :)

Gość meskosc swiadczy
ile razy w ciagu dnia cie wyrucha

Gość jedz i to bez namyslu
a co ma testostron twojego faceta do zycia uczuciowego?

Gość fdgft7y6
Nieprawda. Mój pierwszy chłopak szybko łysiał, miał bardzo owłosioną klatę a w łózku był kiepski - mógł tylko raz na dobę. Kolejny był zupelnie bezwłosy na klatce, a włosy na głowie miał bujne i gęste i miał b. wysoką potencję. Wierzcie lub nie, ale jednej nocy kochalismy się 7 razy. No i mój ostatni - mocna łysinka, mocny zarost na twarzy, a miał nieustanne problemy z erekcją.

Gość Lukasz__
A co mają zakola do temperamentu ? może kolor oczu też coś ma ? ;) wg mnie temperament jest cechą wrodzoną jedni mają duże potrzeby inni mniejsze ,ale by głupio 'nie wyglądać' to nadrabiają gadaniem :)

Gość Roksana32
Wyjatki jednak potwierdzaja regule: lysiejacy faceci zazwyczaj sa lepsi w lozku, wyzszy poziom testosteronu ktory z jednej strony powoduje lysienie, zas z drugiej wieksza efektywnosc i wydajnosc w sferze intymnej... cos za cos ;)

Gość blackcat
Mój ma mocny zarost - rano sie ogoli a wieczorem drapie za to włosy ma bujne :) Gęste, grube i zero zakoli :) W łóżku też nie narzekam :)