Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

mam 17 lat jestem w ciazy

Polecane posty

czarnulka1906 to masz bardzo fajnie naprawde :) my mamy poslubie do dyspozycji duży pokoj z balkonem w mieszkaniu moich rodzicow. nie chce od nich kasy namieszkanie ;/ sami sie dorobimy może ;) a oni nie bada tacy samotni ;D za to tesciowie sa wredni ;/ ojjjć i to jak.. nienawidza mnie.

Ojc to dobrze ze ja natrafiłam na super ludzi:)Ja mam nadzieje ze rodzicom zwrócę wszystko z nawiązka Dopóki nie skończymy remontu to będziemy mieszkać tutaj Na dziecko dużo kasy poszło wiec remont potrwa dłużej A czemu myślisz ze teściowie Cie nie znoszą>>??

wyobrz sobie ta akcje... moje zycie nastolatki ;).. i nagle msimy im oswiadczyc o ciazy ;/ a oni zaczeli mniewyzywac i powiedziali ze przeze mnie ich syn nie ma zycia. ze jestem \"szmatą? \" skoro sie dałam . czy cos w tym stylu. ;( potem imprzeszlo.. ale co zostalo wypowiedziane juz a zawsze stworzy miedzi nami taka sytuacje a nie inna. fajnych to mam rodzicow... ale tez czasem mordki drą ;) heehe

No co ty gadasz to pewnie strasznie się czułaś? Dlaczego tak jest ze zawsze jak się coś stanie to winna jest po stronie dziewczyny??Przecież do tanga trzeba dwojga:/No a powiedz mi którzy rodzice czasem nie pokrzyczą -niema takich:D

byłomi przykro :( bo to dziecko ich syna i ich wnuk do cholery jasnej! i jeszcze ich wyprowadzilo z rownowagi jak synus stanal po sronie mojej a niej swoich rodzicow. wg nich to nienormalne, ale to swiadczy tylko o nich ze sawariatami pozbwionymi wyzszych uczuc.

Heh szkoda gadać Ja sobie nie wyobrażam zostać opieprzona przez rodziców mego meza:/Chyba bym dostała szaluuuu No ale wiadomo głupio powiedzieć coś komuś kto jest od Ciebie starszy i jeszcze ma zostać Twoja przyszłą mama czy tez tata:/

a to najważniejsze ;) takie zycie mi bardziej odpowiada ;D w koncu dziecko bedziemialo młodą mame cale zycie ;D hehe

Hehehe no no Moja mama była starszą kobietą jak mnie urodziła, jest wspaniał i stara się zrozumieć świat młodych No a ja tym bardziej będe rozumiała świat mojego dziecka gdy zacznie dorastać :)Jednym słowem moje dziecko będzie miało superową młodą mamusie:D Może jeszcze z nim na jakaś imprezę się załapie:D

misheeela ale Ci zazdroszczę:P Ja na swojego muszę czekać do 22 bo w pracy jest aaaa zwariuje:D Wogole on ostatnio powiedział ze mi odwala z tym forum bo co dzwoni i pyta co robie to ja a siedzę sobie na forum:D hahah

Gość tak niestety
misheeela110 a jak przygotowania do ślubu? :) brzuszek już widać? :D

czarnulka1906 mi też odwala ;D to samo mi mówią ;P hehe. tak niestety - a brzuszek widać ;D jeszcze nie wygladam jak młoda slonica, ale pewnie niedlugo bede ;D

dejzi69 tak stworzony świat ze od 13 latmozemy rodzic dzieci ;D a że system jest jaki jest... Bóg nas inaczej stworzył ;P

opowiem wam moja historie i chce wiedziec co wy o tym myslicie...otoz okres mialam 19maja wyliczylam swoje dni plodne...i co drugi dzien kochalam sie ze swoim chlopakiem...test zrobilam 6 czewrca wynik wyszedl negatywny...teraz jestem przed okresem i mam dziwne kluci w okolicy jajnikow i piersi strasznie mnie bola od kilku dni...ale nigdy wczesniej mnie tak przed nie bolaly...jak myslicie moga to byc pierwsze objawy...??boje sie zrobic kolejny test i rozczarowac sie nie potrzebnie...staram sie juz od dawna o dzidzie i nie wiem dlaczego tak jest ze ci co niechca maja a ci ktorzy sie staraja nie moga tego miec...:(

Lusia nie mam zielonego pojęcia no ale test najwcześniej możesz zrobić w dniu przewidywanej miesiączki wiec wydaje mi się ze było za wcześnie by wyszedł pozytywny Mam nadzieje ze Ci się uda:D

Wiecie co najlepiej zrobimy jak nie będziemy reagować na szanowna Dejzi bo jej jaka kolwiek uwaga przynosi wielka satysfakcje

Dejzi A ty z tym tekstem ze Bóg stworzył gumki itp chyba przesadziłaś Bóg to mógł stworzyć prącie u mężczyzny i narządy rozrodcze u kobiety a gumki itp stworzył człowiek A jakbyś nie wiedziała kościół katolicki zabrania stosowania jakiej kolwiek antykoncepcji wiec przestań pierniczyć takie pierdoły

Dejzi a ja jestem królową Anglii hahah świeze mięso widze ze wróciliśmy do epoki kamienia łupanego:D Mój P ma 22 lata wiec tez go nazwiesz świezym mięsem Czyżbyś była zwolenniczką handlu żywym towarem hahah

Dejzi tak samo jak zapewne ty hahah:)Twoje kumpele tez tak mówią brawo to wszyscy podchodźmy do tego z takiej perspektywy Ja od jutra będę taką jędza jak ty bo przecież Ty taka jesteś:DA może zacznę ćpać heh no muszę się zastanowić Nie Dejzi duża pomyłka nie jestem taka wierząca ale odpisałam Ci co sadzi kościół na temat antykoncepcji ponieważ wypisujesz głupoty których się czytać nie da Bóg stworzył gumki no weź się zastanów:D

Dejzi a co do tego ze Bóg dał rozum człowiekowi żeby gumki stworzył To czy Bóg tez dal rozum człowiekowi po to żeby stworzył broń biologiczną czy jaką kolwiek masową broń zagłady Czy Bóg dał rozum Hitlerowi po to żeby zbudował obóz w Oświęcimiu Czy Bóg da rozum ludziom żeby skierowali bombę atomowa na Hiroszimę?? Bóg dał nam rozum ale tez wolna wole wiec przestań chrzanić!!Ja np jestem za antykoncepcją ,ale to co ty piszesz to jakieś głupoty

Gość jak matura
Misheela, a jak poszla Ci matura? nic nie pisalas........

wiam witam!! ;) to z ta ciaza u 13tki to tak tylko zucilam... to jest patologiczne. ale ja nie mam 13 lat i nie życzę sobie żeby ktoś mnnie obrażał, bo prawo do cholery jasnej nie zabrania zachodzenia w ciaże ;/

matura heh... jakos w okresie matur nie mialam glowy i czasu do siedzenia na forum:) zdałam... co prawda z ustnych nie miałam nawet 50 % ale co tam ;D