Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

mam 17 lat jestem w ciazy

Polecane posty

mishelaa to ty już jesteś starsza tak skoro pisałaś mature??Czy poszłaś rok wcześniej do szkoły bo się jakoś pogubiłam:D

czarnula ja nie mam 18 lat jeszcze:) wylądowalam tak ze chodze ro wyżej z ludzmi wiekowo rok starszymi i automatycznie maturemam wczesniej ;)

Gość tyyyyyyyyy
o jak milo się zrobiło

Hahha ale ta Dejzi pierniczy głupoty ona chyba jest jakaś niespełna rozumu bo nie może zrozumieć ze w kolko wałkuje to samo a i tak prawie nikt jej nie słucha Na forach ludzie z niej już pośmiewisko robią Mi to by było wstyd na jaki kolwiek topik wchodzić gdybym była tak malo ciekawa ,upierdliwa ,rozgoryczoną osoba Nie chce obrażać ale jednym słowem mówiąc nie chciałabym być taka idiotka:D

Przeczytałam początek Twojego topiku i końcóweczkę :) ja mam 21 lat i bardzo bym chciała dzidziusia :)tak więc bardzo Ci zazdroszczę :) i myślę, że będę częściej czytać Twoje wrażenia :)

Andziaaaaa bedze mi bardzo milo ;) zaprszam! kochane ja nie bede miala czasu teraz pisac :( jedynie moze wieczorem czasem zagladne, bo mam urwanie glowy . Napisze juz jako \"legalna mężatka\" ;D i osoba pełnoletnia hehe. bo wraz z zawarciem ślubu osoba niepelnoletnia uzysuje pełnoletnosc ;D

Gość a mi nie daje jedno spkoju
mischella, nie wiem czy dobrze licze czy nie,ale chyba nawet gdybys poszla rok wczesniej do szkoly, to powinnas miec 18 latek hmmm, mam 18 letnia corke, ktora chodzi normalnie do szkoly i dopiero za rok bedzie miec mature....

dejzi ty zrozum wkońcu kretynko ze ona sama w tą ciąże nie zaszła , facet tez w tym uczestniczył a skoro tak to również on przyczynił sie do zapłodnienia co wiąże sie debilu z konsekwencjami a ze sie kochają to chcą mieszkac razem i wziąść ślub tak po bożemu co w czym ty koorwa masz problem co?

nie pisałam nigdzie ze popieram ale tez nie kwestjonuje tego co cie obchodzi kto za slub zaplaci? Napewno nie ty więć stul już ryjka i idz po tabsy. Ps najbardziej chodzi mi o to ze piszesz ze ona faceta na brzuchol złapała tak jakby on w tym koorwa nieuczestniczył tak? A ona sobie wymysliła i biedny chłopak ma przyszlośc zrujnowaną. Jak mogli isc do łóżka to niech teraz ponoszą konsekwencje a tobie chooj do tego wiesz?????????

Gość MICHALINKAAAAAAAAA
Dejzi tak trzymaj jestem z tobą,też tak mysle.Porażające jest że jest tyle nieodpowiedzialch gówniar,rozkraczające nogi bezmyslnie,a potem są brzuchate.Nie ma czym sie chwalic,ze się wpadlo w mlodym wieku i potem rodzice musza lłozyc na bachora :/ albo łaza potem do Opieki Spolecznej po zasiłki-PATOLOGIA :D

Gość MICHALINKAAAAAAAAA
dejzi,spoko luz,mam takie myslenie na takie tematy od dawien dawna zreszta jestem konserwatywna.I nie toleruje głupot młodocianych nastolatek,które nie myślą głową a czym innym,a potem efekty tego niestety są widoczne.Nie imponuja mi mlodoaciane matki,bo nie mają czym.A niektórzy którzy bronia je,to zapewne same wpadly w mlodym wieku. :D

Gość nieze sa te gowniary
ojej ,ale ci zazdroszcze,tez bym dzidzie chciala, bez wyksztalcenia, bez pracy, zero ambicji zyciowych,co za kretynki

Gość MICHALINKAAAAAAAAA
nieze sa te gowniary-hehehe dobre. :)

Gość dsadas
autorko co tam u ciebie czytalam troche Twoj topic jak sie czujesz?

a mi nie daje jedno spkoju - tyle ze ja jestem z drugiej polowy listopada i do 18 mam jeszcze hoho ;/ glupie zołzy pujace jadem! załużcie soie swoj topic i ta narzekajcie do woli... a nie paskudzicie czyjś. każdy ma swoje życie i swoje błedy ! i taie szmiry jak wy nie beda nikomu mowic co maja robic ani bluzgac innych...

Gość mmmmsss
po jakim czasie , okresie ekarz badaniem moze stwierdzic ciaze, nie chodzi mi o badanie krwi, w ktorym tygdoniu to moze juz stwierdzic?

Gość dsadas
musisz sie przyzwyczaic na poczatku tak bedziesz miala ale to minie:) a w ktorym miesiacu juz jestes znasz plec?

Gość niezle sa te gowniary
ułożyły zycie? te nastoletnie suczki przegrały zycie, zanim je zdołały rozpocząc, myslały pizda zamiast mozgiem i teraz maja bachora.Jesli to dla ciebie jest synonimem ułozenia sobei zycie, to ja podziekuje za takie ułozenie,hahahaha

Gość MICHALINKAAAAAAAAA
Wy głupie kurwy----buahahhaa dobre,dobre.Tak się składaże mam męzyczynze swojego zycia i wychodze niebawem za mąż.O dziecko chcemy się starac w tym roku.Jestem przeszczesliwa i spełniona.Wiec sory,ale zonk bo nie ma czego pustakom zazdroscic. :) A czego mam pustym ciązówom zazdrościć,że rozkraczyły nogi i się pusciły i mają bachora w mlodym wieku.To wstydl dla rodziny miec takia zakałe w rodzinie ktora nie wie co to bezpieczny seks hahaaa

Gość dsadas
ale dlaczego obrazasz te dziewczyny to jest ich zycie ich ciaza i ich(wedlog ciebie problem)

dejzi ty naprawde kazdej musisz sie czepiac ktojra jest szcesliwa?? co ma plakac dziewczyna ze jest w ciazy?? stalo sie i lepiej zeby usunela lub zostawila na smietniku?? puknij sie dziewczyno bo naprawde jestes chyba sfrustrowana obrazajac kazdego:O

Dejzi o hooj ci chodzi ??? TY będziesz płacić za jej wesele? TY będziesz utrzymywać jej dziecko? TY będziesz je wychowywać? NIEE więc odp..rdol się od dziewczyny i nie wpieprzaj się w jej życie. Misheela szczęścia na nowej drodze życia Ci życzę. I jak najmniej takich osób jak Dejzi na niej :)

ze slubem sie zgadzam bo nawet jesli bym wpadla nie chcialabym teraz slubu bo dziecko w drodze. ale po co plujesz jadem i obrazasz dziewczyne?

Gość to tak jak ty dejzi
głupia idiotko