Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

mam 17 lat jestem w ciazy

Polecane posty

misheeela110 Kochana:* ja przeczytałam to twoja historyjke to aż sie popłakałam ale ty jestes dzielna :* po prostu aż sie wierzyć nie chc :D nie wiem jakim cudem tu trafiłam ale ostatnio jakos sie tym tematem zaintersowałam :D Zazdroszcze ci ze masz taki dobrych i wyrozumiałych rodziców... moi tacy nie są...w każdym razie moj problem nie równa sie z twoim ale... zabawiłam sie w supermarkecie i miałam doczynienia z policja.. i teraz nie moge nigdzie wychodzić chce mi sie płakać a nie mam z kim pogadać.... moja mama zareagowała na mój wygłup drastycznie;/

Gość slhfdsf
autorko tematu-ja w 3 i 4 miesiacu ciazy mialam prawie codziennie bardzo długie krwotoki z nosa, których nie dalo sie zatamowac niczym i trwały około pol godziny. Dzidzię mam zdrową-urodzona dwa tyg. po terminie (wywolywany porod) ze mą też wszystko ok-lekarze stwierdzili ze to byl niespotykany ciazowy objaw :) Trzymam kciuki i życze dużo szczescia 🌼

Gość nedaaa
dziewczyno nie obawiaj się porodu jak już dałaś i nie umarłaś to nie jest tak źle. Ja nie daję facetom bo się boje, że umrę, także ty i tak jesteś do przodu. Ale jaja dawać się nie boja, a później porodu to jęczą. Co za bezmózgowie, myślą po czasie.

Gość witam w klubieee
czarnulk urodzilas juz?

Gość rosół w kostce
jak tam Czarnulka z Toba??

Cześć dziewczyny! u mnie już wszystko w porządku...choć ostatnimi czasy stracilam duzo nerwow, ale co sie bede rozpisywac :) jest ok. CZasrnulka odezwij sie kochana! jak dzidzius> ?

Gość Młode ziemniaczki z koperkiem
Do rosołu w kostce i do witam w klubieee - Czarnulka ma swoj topik na którym wwszystko opisała, a znając życie jest zajęta dzidzią więc oszczędźcie jej pisania po raz kolejny jak to wszystko wyglądało i łaskawie wejdźcie na jej topic by poczytac.

Gość rosół w kostce
ziemnaczki z koperkiem mozesz dac linka?

Nie mogę wpisać adresu linka bo coś mi się stało z kompem i mi nie czyta paska adresowego na forum Czarnulki, a jestem niewidoma, więc skoro program mówiący tego nie czyta to nie mogę tego przepisać. Ten link jest gdzieś w temacie Misheeeli i przeszukiwałam topic ale straciłam cierpliwość, jednak wpisałam w google: „Nastoletnie mamy czas na smiech i lzy” – bez polskich znaków. I wtedy wyświetla się topik Czarnulki, który właśnie tak się nazywa.

I tak przy okazji mam do Misheeeli pytanie, które chodzi mi po głowie od kiedy zaczęłam czytać ten topik: kto Ci w ogóle powiedział, że globulki bez prezerwatywy są skuteczne? Powiem szczerze że nie znam nikogo kto stosowałby same globulki i zawsze gdy czytałam o antykoncepcji mówiło się, że globulki są tylko dodatkiem do prezerwatywy, ale same środkiem antykoncepcyjnym nie są. Dziwi mnie też to, że Twój chłopak o tym nie pomyślał, bo wiadomo, niekażdy wszystko wie, ale on jest sporo starszy od Ciebie i powinien o tym wiedzieć. Podziwiam Twoją odpowiedzialność i dojrzałość oraz życzę Tobie i dzidzi jak najlepiej, więc nie myśl, że na Ciebie naskakuję, ale może ta rada przyda Ci się na przyszłość, bo pamiętam że pisałaś też, że teraz nie będziesz uprawiać seksu dopóki nie skończysz studiów itd. Moim zdaniem wpadliście po prostu przez głupotę, więc powinnaś porozmawiać z ginekologiem na temat skutecznej antykoncepcji (pigułki albo spirala), a nie rezygnować z seksu, bo on jest bardzo ważny i zbliża do siebie ludzi, a wybór antykoncepcji jest w dzisiejszych czasach tak duży, że chyba szkoda rezygnować z seksu.

Hormony to radzę Ci sobie darować, bo nic dobrego z nich nie przychodzi jak nie jest się chorym. W spirali też są hormony. Wejdź sobie na forum \"Dziewczyny z hirsutyzmem\" i poczytaj. Większość dziewczyn stosowała hormony i po nich im się zaczęło to dziać.

Gość koniec topiku

mialam problemy ostatnio, takze nie moglam za bardzo na forum przesiadywac... nie bede rozpisywac sie...juz jest dobrze. z dzidzią wszystko okej, bo jakze inaczej:) , ja juz ochlonelam:) jest tu jeszcze ktos? czarnulka jak dzidzia twoja?

Gość 17latkkkkkaaa
dzidzie 17 latek mają sie dobrze, myslimy już nad poczeciem drugich dzidziusiów, nie ma to jak ilość, jak za komuny.

Gość kkkoooch
michaela co sie działo,moze jak opiszesz sytuacje bedzie ci lzej na sercu

Gość misheeela100
jest tu kto?

Gość kkkoooch
o to współczuję ci napewno przeszłas trudne chwile,pełne nerw i napięc..mam nadzieje iz juz wszystko o.k.

kochana a co sie stalo twojemu?? cos powaznego? mam nadzieje ze wszytsko jest w porzadku..:) a jak dzidzia? ktory to juz miesiac, podczytywalam czesto ale sie zgubilam juz:P

Mój A miał poważny wypadek na trasie.... powiem tyle ze samochód jest skasowany. Było ciężko... wszyscy strasznie to przezylismy, ale dobrze sie skonczylo na szczescie. A wlasciwie nie szkonczylo jeszcze bo nadal przebywa w szpitalu, ale juz spokojniejsi jestesmy bo juz na dobrej drodze wszystko...mężuś mówi, że dziekuje temu na gorze ze nie bylo mnie i dzidziusia w samochodzie razem z nim :( a to juz poczatek 28 tygodnia... wszystko jest dobrze, bejbuś ma sie dobrze:) 28.. wiec juz niedlugo :)

jestem taka z meczona ze juz padam na twarz... ostatnio tak mam... :/ i to przesiadywanie z nim... i jakies zakupy... i juz po mnie :))) dobranoc ;* :*