Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria.....kk

tak szczerze czy lubicie umięśnionych facetów??

Polecane posty

Gość Natasza27
Ja uwielbiam. Lepszy paker niz chuda szkapa i do tego z obwisłym brzuchem :-)

Gość Ju...
Nie. Chudziuuuutkichhhh.:D

Komiczne, naturalne mięśnie ramion to takie jak mu natura stworzyła, ble innymi słowy wyznaje, ze to co ma dzięki splotom genów, czy tam DNA to wystarczy :-D

aaa rozumiem - ja akurat cenie matke nature, ale jak wiadomo, dobre kontakty w aptece też trzeba mieć :P bo 35 cm łapka nie jest moim ideałem :D

Gość Michasia nie Asia
nie

Gość ho ho ho ho
umiesnionych taaak ale ale tacy napompowani wygladajacy jakby zaraz miało uleciec z nich powietrze sa żalośni ...

natura była łaskawa w normie - tzn nie mam specjalnych predyspozycji ale i nie mam zadnych przeszkód...

"ale ale tacy napompowani wygladajacy jakby zaraz miało uleciec z nich powietrze sa żalośni ..." a gdzie Ty takich dziecko widujesz? Na filmach Disneya?

Gość no nie mow ze nie
no sorry !!! Idz na silownie to zobaczysz ... wpierd.. jakies dziwne odzywki i roosna a wyglada to daremnie i dosłownie jakby mieli pęknąc !!!

Chodze na tę siłownie od kilkunastu lat :D i jakos nie widzialem odżywki są po prostu pożywniem w proszku, zastępującym normalne posiłki i uwzględniającym te elementy, ktore dla budowania masy mięśniowej są niezbędne

Gość KTOŚ ICH NIEZBYT LUBI :-)
Paker- nie, wyrzeźbiony- Mmm :-)

Gość co wy gadacie najlepsi to typu
hardkorowy koxu to jest prawdziwy mężczyzna

Gość A jeśli facet jest szczupły n
nie chuderlak tylko szczupły/ normalna budowa ciała ale widać brzuszek płaski ale nie ma jeszcze rzeźby a ręce widać są mięśnie ale nie jakieś wielkie powiedzmy 36 w bicepsie to może być czy raczej preferujecie tych 45-50+ w bicepsie itd.

Gość emyly
Nie wyobrazam sobie przytulac sie do chuderlaka, nieprzyjemne. Zloty srodek lezy w wysportowanych sylwetkach z meskimi (tzn umiesnionymi, ale nie napakowanymi) ramionami i oczywiscie podkleslona klata mmm : )

Gość emyly
45 50 to przesada

Gość A jeśli facet jest szczupły n
czyli taka normalna/ umięśniona budowa odpada trzeba być przypakowanym koxem ?

Gość hardcorowy koksu
wita was drogie panie

Gość księżniczka Leia
taaak :D moj ideal to brad pitt w toji. nic nie poradze na to, ze lubie duzych facetow... aczkolwiek pudzian czy hardkorowy koksu to juz przesada.

Gość Michauu1997
Wkur*** mnie to że wszystkie myślicie że jak facet jest "napakowany" to musi być też głupi.. myślicie że od brania suplementów niezbędnych do przyrostu masy mięśniowej podczas ćwiczenia na siłowni mięśnie rosną w oczach? Trzeba CIĘŻKO zapier***** żeby to osiągnąć tym bardziej że nie każdy facet pakuję żeby zaimponować dziewczynom większość moich znajomych robi to dla siebie bo lubi to robi w jakimś stopniu może też żeby podobać się dziewczynom. Mówicie że wam się to nie podoba a po paru piwach lecicie do takiego od razu gdy go zobaczycie bo na trzeźwo boicie się podejść i zagadać bo myślicie że was nie zechce. taka jest prawda oszukujecie same siebie :))

Gość Dramatopisarz
Witam. Rozbudowałem swoje ciało na emigracji(nowe życie), kobiety często i gęsto, mówią, że nie liczą się mięśnie, aczkolwiek gdy w towarzystwie pojawi się umieśniony a zarazem oczytany i elokwentny chłopak to kobiety lgną do takiej jednostki. Działa tutaj w moim mniemaniu zjawisko wręcz naturalne. Setki lat temu kobiety wybierały najsilniejszego mężczyzne, ponieważ On zapewniał ochronę potomstwu i również dostarczał pożywienie(takiemu łatwiej było upolować wielkie bydle). To nie jest nic złego, o ile facet ma olej w głowie i ma swój uzasadniony światopogląd.