Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frapppe

Istnieje antykoncepcja ktora daje 100

Polecane posty

Gość frapppe

Dziewczyny nie rozumiem waszych komentarzy ze nie ma 100% antykoncepcji. Nawet prezerwatywa +globulki +stosunek przerywany daje 100 % takze jak ktos naprawde nie chce to nie zajdzie a jak komus sie nie chce ze tak powiem skorzystac z tego co jest dostepne to ma to czego chcial. Myslenie chyba duzo nie kosztuje?

Gość plusik22
tak istnieje szklanka wody zamiast seksu daje 100%

Gość frapppe
plusik22 to sobie pij ta wode

Gość frapppe
nie pierdol dennie- fajny nick ;P ty wogole przeczytalas co ja napisalam? czy tak juz z gory wrzucasz swoje chore przedpotopowe filozofie ? Nawet wymienione przeze mnie polaczenie daje 100 procent jezeli twierdzisz inaczej to jestes naprawde ograniczona

Gość trochę samokrytycyzmu by się
a jaka jest przyjemność ze stosunku podczas któego sie pieni jak cholera, do tego człowiek tylko myśli, czy zdąży wyciagnąć :o moze i 100% zabezpieczenie jest, ale przyjemności zero

Gość frapppe
moj chlopak np juz z samego przyzwyczajenia nie konczy we mnie. trochę samokrytycyzmu by się - uzywalas globulek? bo ja tak i w niczym mi to nie ujelo.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
jasne bo frappe jesteś mądrzejsza od naukowców wyznaczających wskaźnik perla i jesteś geniuszem rachunku prawdopodobieństwa...wierze Ci bankowo...:?

Gość frapppe
jakie wy kobietki jestescie zlosliwe. zupelnie nie da sie z wami normalnie pogadac. ja chcialam kulturalnie podyskutowac a wy mi tu zaraz ze jestem madrzejsza od naukowcow

Gość frapppe
** ** ** ** ** *** *** *** *** tez twierdzisz ze nie ma antykoncepcji ktora daje 100%?

Gość frapppe
ja poprostu chcialam powiedziec ze jezeli ktos NAPRAWDE nie chce zajsc w ciaze to jest to mozliwe w 100 % ale jak komus nie za bardzo zalezy to juz nie wnikam

Gość frapppe
ja poprostu chcialam powiedziec ze jezeli ktos NAPRAWDE nie chce zajsc w ciaze to jest to mozliwe w 100 % ale jak komus nie za bardzo zalezy to juz nie wnikam

Gość frapppe
hellishbloodystorm nie dramatyzujmy

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
tak...co prawda przy łączeniu metod prawdopodobieństwo ciąży maleje do setnych procenta...ale na wygraną w totka szansa jest jeszcze mniejsza, a co jakiś czas ktoś wygrywa :P

frapppe - to zalezy. indeks pearla zawsze ustalany jest dla takeigo wlasnie "chcenia nie zajsc", nie uwzglednia pomylek, peknietych prezerwatyw, nie wzietej o tej samej porze tabletki (czy zapomnianej), zle zalozonej globulki itp. co wiecej, ustalany jest na czas stosowania prawidlowo antykoncepcji przez rok.

Gość frapppe
tralalala cos nie tak?

Gość frapppe
hellishbloodystorm ja to wszystko rozumiem ale przyznasz ze trzeba miec pecha zeby jednoczesnie prezerwatywa pekla i z globulka cos nie tak, zreszta z globulka to nie ma jakiejs filozofii, nie mozna sobie jej zle zalozyc ;)

hahaha a co jesli tak?:D bedziemy sie szarpac?:D ja nie mam problemu ale zycze Ci powodzenia :D

frapppe - no z tym masz rację. ja nie pochwalam globulek, przerywanego nie akceptuje, tak samo za bezsens uwazam stosowanie prochow i gumek jednoczesnie. mozna sobie zaaplikowac caly apteczny arsenal :D rozne sa organizmy, wiec tak czy siak nie mozna nie brac ewentualnosci ciazy pod uwage :) ale o zabezpieczeniu jako takim trzeba pamietac zawsze.

Gość frapppe
hehe nie bedziemy sie szarpac tylko chcialam zebys sie wypowiedziala na ten temat

Gość frapppe
hellishbloodystorm a jaka antykoncepcje stosujesz? ;)

Gość frapppe
wlasnie Kuraiko najwazniejsze zeby wierzyc w to czego sie uzywa ;)

Gość frapppe
ja jakbym brala tabletki to tez bym uzywala gumek ;P

wierzyc w to czy cos skutkuje to nie to samo co WIEDZIEC na 100% ze jest skuteczne...roznie organizm reaguje...zma dziewczyne ktora jednoczesnie brala tabletki i uzywala prezerwatyw a mimo to zaszla w ciaze....100%pewnosci to tylko abstynencja sexualna dAJE

Gość frapppe
tralalala ta dziewczyna to musiala cos pokrecic. nie wierze w to. Ja jednak pozostane przy swoim ;P Dla mnie taka metoda jest wystarczajaca tylko oczywiscie trzeba miec jakas wiedze jak sie bierze tabletki czy jak zaklada prezeratywe to chyba oczywiste. Ja dlugi czas juz stosuje taka metode jak napisalam wyzej i w ciaze nie zaszlam. Jak zajde to nie omieszkam was powiadomic macie moje slowo :) Pozdrawiam

100% dJE TYLKO ABSTYNENCA NIESTETY CHODŹ CHCIAŁABYM WIERZYC ŻE JEST COS CO ZAPEWNIA JĄ W 100%... frappe... a ty zamiast globulki, to chociaz w tabsy zainwestuj... mniejsze prawdopodobieństwo że zajdziesz.... Ja do niczego zaufania nie mam.... od roku używam tabsów, poza tym facet zawsze wychodzi ze mnie aby finiszować.... a i tak co miesiąc wyczekuje miesiączki jak bym sie niczym nie zabezpieczała.... bo prawda jest taka, że żeby mieć 100% to musisz byc albo bezpłodna, albo nie współżyć...

Gość - - - niepewna - yyyyy
Ja najpierw z moim partnerem stosowaliśmy tylko gumek ale teraz zaczęłam brać tabletki abyśmy byli bardziej pewniejsi