Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa okraglutka

Czemu faceci wola chude laski!!!!!!!!!!!!?????????

Polecane posty

Szczupła sylwetka kojarzy się ze zdrowym,sportowym stylem życia.Otyłość niestety to często objaw lenistwa,obżarstwa,niehigienicznego trybu życia. Czasem kobiety tyją po lekach i nic na to nie poradzą.Ja np.dużo jem a nawet powiem kolokwialnie pożeram słodkie i przy 169 cm ważę 47 kg.Dużo się jednak ruszam i te pożarte kalorie spalam . Prawda jest taka; ruszać się kobietom nie chce.W liceum na 23 dziewczyny ćwiczyłam zawsze tylko ja i trzy inne.Reszta:okres ,brak stroju ble ble ble ble..No i potem mamy rezultaty.Nie mam nic do otyłych bo nie lubię żadnej dyskryminacji ale dziewczyny:ruszcie się trochę!!!!!!!!!!!!!!!!!Poczujecie się po prostu lepiej.Atrakcyjniej.Zdrowiej.

Gość Ale wszyscy ludzie
mają swój własny gust!Niektórzy faceci lubią przeraźliwie chude,niektórzy szczupłe,niektórzy jeszcze okrąglejsze,a niektórzy nie patrzą na figurę,tylko na oczy,twarz i charakter.Tak samo jest z kobietami.Niektóre lubią się przytulać do chudzielców,niektóre do wysportowanych przystojniaków,a niektóre do takich dużych miśków:)I przede wszystkim puszyste kobiety nie powinny się czepiać z zazdrości chudych kobiet,a chude kobiety nie powinny się czepiać z zazdrości o fajne kształty tych okrąglejszych i puszystych.Wszyscy ludzie powinni żyć ze sobą w zgodzie,nieważne brzydki czy ładny,gruby czy chudy,niski czy wysoki.Drodzy mężczyźni i kobiety,przecież i tak każdy ma zapisane w gwiazdach tego jedynego.Trzeba go tylko spotkać,a w między czasie zaszaleć;)Więc nie mordujmy się dietami,nie ćwiczmy,nie tyjmy,jeśli jesteśmy chudzi.Każdy na swój sposób jest piękny i kiedyś ta pisana ci osoba to dostrzeże.Pamiętam,jak rozmawiałam z mamą.Mówiłam jej: -Mamo,a jak nikt mnie nie zechce? -Nie martw się,zawsze znajdzie się jakiś głupek. Więc,drogie panie,nie martwy się figurami,bądźmy takie jakie jesteśmy.I tak znajdziemy tego jedynego,tylko trzeba go poszukać;)

Gość Ale wszyscy ludzie
napisałam w poprzednim poście ,,nie ćwiczmy".Chodziło mi o to,żeby nie ćwiczyć za nadto.Oczywiście,trzeba prowadzić zdrowy tryb życia i to się tyczy każdej figury i każdej płci

Gość Chuda_modelka
Ahh ta zazdrość i podszywanie się grubych bomb pod konta chłopaków. TAK NAPRAWDE GRUBE ZAWSZE BĘDZIE OCHYDNE, CHUDOSC RZADZI! Przestańcie wypisywać głupoty grube świnki że modelki czy chude dziewczyny są dechami. w jakim sensie? Mają cycki i płaski brzuszek :) Lepsze to niż oponka :) Ahh jaka zazdrość, zakompleksione dziewuszki z tłustą dupką. Pozdrowienia dla grubych kaczek

ja tam wole ciut wieksze pupcie.. lepiej amortyzuja ;-) obijanie sie za chuda od tyly nie jest zbyt ciekawie ;-)

Gość czarujacakokoko
szczuple to zdrowe :)

Gość gość KERAM
Powiem tak, niektórym kobietom nawet pasuje jak mają troszkę za dużo kilogramów ale generalnie to moim zdaniem proporcje taki jak 50kg przy 160 wzrostu czy też 60kg przy 170 wzrostu i to jest idealnie. Tak na marginesie to nie lepiej wyglądają faceci z wielkimi mięśniami piwnymi, to dopiero jest ochyda . Wracając to tematu to uważam że jeżeli kobieta chce to potrafi trzyma wagę ale gorzej jak jej nie zależy aby podobac się swojemu partnerowi. Całkiem możliwe że będzie szukał szczuplejszej

Gość gośćwojskowy
a ja bardzo lubię okrągłe panie:-) te szerokie bioderka, dużą pupę, okrągłe nóżki;-) do tego najlepiej okrągłe, dojrzałe panie... coś pięknego:-)

Gość gość
Nie lubię chudy dziewczyn wogule nie mają tali i mają zachwianie proporcje. Ja lubię panie klepsydry takie jak latynoski. Ro one są uważane za najpiękniejsze

Gość gość
To nie jest tak jest facet i facet jeden cię za akceptuję taką jaka jesteś a drugi będzie jak wsza, są faceci którzy lubią większe kobiety jest ich mało ale wtedy masz pewność że nie jesteś tylko na jedną noc