Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desert Rose 1986**

Zbyt chude łydki - dziewczyny łączymy się

Polecane posty

Gość Desert Rose 1986**

Moim problemem są zbyt chude łydki. Wiem że takich dziewczyn jest więcej. Od jakiegoś czasu ćwicze mam nadzieje , że będą efekty. Schudlam 10 kg a wraz z tym moje łydki o 3 cm. Kiedys były normalne szczuple a teraz tragedia. Po prostu patyki. Zapraszam dziewczyny które mają taki sam problem ( kompleks) jak ja.

Gość Asik482
tez am ten problem, z tymze mam do tego duzy biust.tragedia:/ ale powiem szczerze ze od 2 miesiecy cwicze i widze juz efekty:)

Gość Desert Rose 1986**
Asik jak cwiczysz ? ile cm mialas w lydkach przed cwiczeniami a ile teraz ?

No właśnie, jak ćwiczycie? Mi pomagało stawanie na palcach podczas podnoszenia ciężarków - ale po dniu przerwy znowu cm spadały. Teraz próbuję skoków na skanance.

Gość Desert Rose 1986**
ja tez staje na palcach. 10 seri po 20 razy narazie. Pozniej z czasem zwieksze. Cwicze dopiero od tygodia . Dziewczyny a ile macie obecnie cm w lydkach i ile chcecie miec ? no i jaki macie wzrost?

Gość Asik482
Chodze 3 razy w tygodniu na cwiczenia. Na pilki bpu i tbc. To naprawde dziala. Mialam 32 a mam 33 w lydce. Chce tak miec 35 mysle ze bedzie do calosci nog najlepiej wygladalo.. a wy jak macie??

Gość Desert Rose 1986**
ja kiedys mialam 36 a teraz mam 33 i znowu chcialabym miec 36. Narazie pozostaje przy podnoszeniu na palcach. 1 cm w 2 miesiace to troszke malo. Ja chce w 2.5 miesiaca miec 36 w lydkach ale nie wiem czy mi sie uda :(

Mam 31 i 170 wzrostu :/ chciałabym jakieś 34, jeszcze zależy jakby to wyglądało.

Gość Asik482
W miesiac 1 cm to duzo, miesnie lydki sa bardzo trudne do wycwiczenia. Ja jestem cala szczupla tylko mam szerokie biodra po porodzie i duzy biust. Takze czy przytyje czy schudne to rece i nogi pozostaja bez zmian:/ Najgorzej:/

Gość Asik482
Co do cwiczen to sama robilam w domu podnoszenie na palcach przez 3 miesiace i malo co pomoglo. Dopiero gdy poszlam na zajecia zaczelam widziec rezulataty i to nie ytlko na lydkach. Jesli hcodzi o cwiczenia to takie najfajniejsze np. Nogi na szerokosci bioder, ciezar ciala na pietach, i musicie przejsc do pol przysiadu tak aby uda bolaly.Rece do przodu, plecy proste. Nastepnie odrywac jedna piete i druga na przemian. Pamietajac ze ciezar ciala na piecie nogi nieoderwanej od podloza:) Cwiczyny lydki uda posladki:)

Gość Asik482
Aha no i zajecia na stepie .... tylko ze samemu trudno w domu bo sie nie ma sprzetu:/

Gość Desert Rose 1986**
Asik ja mam biodra waziutkie bardzo , udka szczuplutkie boje sie zeby jeszcze bardziej nie schudly wiec tylko lydki chce cwiczyc. Ja wiem ze ciezko je wycwiczyc ale zobaczymy jak bedzie ze mna. Narazue jest tydzien. Bede pisac o rezultatach moich cwiczen. Po tygodniu juz czuje ze troszke twardsze sie robia lydki. Zbliza sie lato wiec chcialabym pokazac lydki ale narazie nie ma szans. Mam 170 wzrostu i moje lydki wygladaja koszmarnie :(

Gość Asik482
jak masz biodra waskie to dobrze bo wygladasz proporcjonalnie, w moim wypadku jest odwrotnie:( Biodra sie strasznie poszerzyly, mam 175..gdybym nie cwiczyla byloby koszmarnie:/

Gość Asik482
Ja mam szczuple wiec umiesnia, najbardzije to widze po posladkach ze poszly do gory i sie zrobily twardsze. Najlepiej robic to w seriach najlpierw w takim polprzysiadzie tylko wytrzymac potem przejsc do wyprostowania nie prostujac kolan tylko biodra w przod. I tak kilkanascie razy, a potem przejsc wlasnie do odrywania piet.

Gość Desert Rose 1986**
UP

Gość 7yu7uu
JA MAM CHUDE STRASZNIE TEŻ :(KAZDY MI MOWI Z EMAM NOGI JAK PATYCZKI .. UDA CHUDE I ŁYDKI.. wzrost 170 cm łydka najszersze 35 cm udo najszersze 53 cm a srodek uda 48 cm i kolano 37 cm masakryczne mam te nogi..mi nie przeszkadzaja tak bardzo ale otoczenie strasznie mnie doluje..

Asik - spróbowałam tego ćwiczenia i... czy to nie jest to, co zawodnicy sumo robią jako rozgrzewkę? ;) 7yu7uu - 35 to mało?to ile chcesz mieć przy tym wzroście, 40 cm? Wg mnie 33, 34 jest idealne.

Gość Desert Rose 1986**
wcale nie sa takie chude, ja mialam 36 i bylo naprawde ok. Normalne szczuple nogi. ja chce teraz dojsc do 36 bo wiecej to juz za duzo bedzie. zazdroszcza ci i tyle. nie daj sobie wmowic ze jest inaczej , uda faktycznie masz za szczuple. a ile wazysz?

Gość Desert Rose 1986**
up

Gość Desert Rose 1986**
up

Gość 7yu7uu
waże 55 kilo i uda mam chude strasznie..53 cm w udzie najszersze miejsce to masakra :(

Gość 7yu7uu
desert rose a ile ty masz w udzie najszersze i po srodku uda?

Gość Desert Rose 1986**
a ja waze jakies 53-54. W udzie mam 56 w najszerszym miejscu a posrodku to nie wiem gdzie sie mierzy. Dzisiaj mam spuchniete nogi bo zrobilam juz serie cwiczen na lydki i krece tez hula-hop zeby brzuch wyszczuplic i talie

Mi się wydaje, że 35 w łydce jest idealne. Za to w udzie mam 49 i chciałabym jeszcze ze 2 cm zrzucić bo wcale ładnie nie wyglądają :P

Gość Desert Rose 1986**
zalezy do jakiego wzrostu. Bo jezeli dziewczyna jest niska to 35 moze byc juz za duzo. A mnie sie wydaje ze do naszego wysokiego wzrostu to tak ok 36-37

Gość a ja mam...
163 cm wzrostu 30 cm w łydce 30 cm w kolanie 44 cm w najszerszej częsci uda 38 cm w środkowej częsci uda i wcale nie uważam, że mam jakoś masakrycznie chude nogi :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja mam: 162 wzrostu 32 w łydce 35 w kolanie 47 w udzie iiii uwazam, ze mam strasznie chude nogi !! :O

Gość kasia9999
jak ja bym chciala miec chude łydki ajajaj, zamienmy sie! dodam ze ja mam takie lydki ze nie wchodze do ŻADNYCH wysokich zimowych butów. a wcale nie jestem gruba :/

Gość Desert Rose 1986**
Kasia a jaki masz obwod lydek? No coz dla niektorych dziewczyn takie lydki sa ok ale dla wiekszosci niestety za szczuple :((

Gość Desert Rose 1986**
No dziewczyny dawno mnie nie bylo ale musze powiedziec ze jestem na plusie 0.6 cm , w ok 2.5 tyg