Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaha

600-700 kcal od dzis

Polecane posty

Gość gold_ring
:) na jutro planuję kawałek pizzy .. duzy ! 500 kcal princesse 200 i w ramach 90 maślanke light :) a potem herbatki na przeczyszczenie i sraczką wszystko wypróżnie mozna miec bulimię ale odbytową? hehehe

Gość gold_ring
podszywacz :-)

Gość masza019
MADZIULASKA- masz konto na vitalii? ja tezmam! jaki masz nick?

Gość ahaaha
heh ale sie tu ludzie bulwersuja ale jak ktos sam sie za diete wziac nie umie i zazdrosci innym tej umiejetnosci to tak bywa:) ja dzis zjadlam obfite sniadanko bo jade na wycieczke i wszyscy beda wpieprzac czipsy i slodkosci a ja postaram sie nic nie jesc:D bede popijac duzo wody trzymajcie kciuki;p

Hey laseczki Kolejny dzien za mna i przedemna :) Wczorejsze menu: serek wiejski (200kcal) 2 jajka gotowane(180kcal) ogolek,pol pomidora,troche pora i kilka rzodkiewek w sumie: jakies 450 kcal. 6 litrow wody Czuje sie bardzo dobrze, na nic nie mam ochoty , moze dlatego ze staram sie zeby ro rownoczesnie byla dieta nielaczenia. W sumie chce caly czas postepowac z jej zalozeniami i po kilku tygodniach zwiekszania kalorycznosci przejsc na montignaca.Troche o tym czytalam i bardzo mi sie podoba no i sa efekty na niej a pozatym to nie jest juz w sumie dieta ale sposob odzywianaia na cale zycie. Powodzenia wszystkim :)

witajcie dziewczyny :) tak jak mowilam schudlam 2 kilo :) wczoraj juz jadlam 800 kcal normalnego jedzenia i nic nie wrocilo :)

Gość coffee84
Czesc dziewczyny, czy moge sie dolaczyc? Od wczoraj jestem na 600-700 i czuje sie bosko :D Chcialabym zrzucic ok 5kg i mam nadzieje ze z Wami mi sie uda!

Gość coffee84
Paszczak1985----- gratuluje! masz super wage. Nie czytalam od poczatku topiku, ale prosze napisz w jakim czasie doszlas do tych 50kg? i z jakiej wagi stratowalas?

Coffee84 -->dziekuje bardzo :) Ja startowalam z 55. jeszcze nie dawno mialam 48 ale przez kilka miesiecy zjdalalm smutki i sie prztylo. Najpierw zrobilam sobie glodowke tygodniowa i schudlam 5 kilo. A teraz jestem tak jakby od 6 dni na wychodzeniu...ale mam nadzieje ze jak to wychodzneie pociagne jeszcze z tydzien to zrzuce jeszcze 1,5 kilo (dzisiaj waga wskazala 49,5 ) i wtedy bede dodawac co tydzien jakies 100-200 kcal zzeby nie tyc.

I chcialam dodac(bo widze, ze jest sporo osob twierdzacych, ze to za malo), ze mam bardzo maly biust i gdy waże 55 kilo to mam tylko o 1 cm wiekszy natomiast dolatuje 5cm w biodrach i brzuchu jeszcze wiecej. Chce wygladac poprostu proporcjonalnie. Przy wiekszej wadze wygladam jak deska z 2 srubami (tylek i brzuch), a u osoby z maleymi piersiami to smiesznie wyglada. Kazdy dazy do swojego celu ...

Gość coffee84
paszczak ale masz silna wole :) twarda z ciebie sztuka! ja wlasnie jem obiad- salata+1lyz. oliwy z oliwek+tunczyk :d Pychaaaaa!

coffee84 --> wiesz co Ci polecam , bo ja juz duzo zapychaczy przetestowalam, Jesli lubisz tunczyka to wymieszaj go z kostka(200gr sera bialego) i z puszka takich szprotek w sosie pomidorowym one maja tylko 60 kcal w 100gr, dodaj do tego papryczke pomidorka , por jest super (i podobno ma ujemne kalorie) co tam lubisz, salata...itd razem to jest ponad 500gr jedzienia i mniej niz 500 kcal. Ja nie sole tego zeby nie zarszymywac wody ale ten sos w szprotkach jest dobrze doprawiony no i daje troche pieprzu albo curry czy imbiru i smakuje super i straaasznie zapycha...mozna sobie spokojnie z tego zrobic 2 porcje na obiad kolacje :) Pij duuuuzo wody ...ja pije ostatnio po5-6 litrow , wbrew opinia wcale sie od tego nie puchnie ...wrecz odrotnie. No i posilek zaiwera duuzo bialka i warzywek a bialko spala tluszcz :)

Gość coffee84
Paszczak--- brzmi smakowicie :) Wszystko co wymienilas wrecz uwielbiam i napewno przetestuje two przepisik jutro :D Musze teraz obliczyc ile kcal zjadlam bo musze wiedziec na co moge sobie jeszcze wieczorem pozwolic hehe!

Gość coffee84
zjadlam juz ok 470kcal, czyli twarozek jeszcze moge zjesc :D ...kurcze ta oliwa z oliwek jest kaloryczna, bo lyzka ma ok 150kcal a to b. duzo :( ...no ale tluszcze tez musza byc w diecie ;)

jeszcze Ci moge polecic jogurt nturalny z przyprawa fit do twarozkow i kefirow i wkrojona wedlinka jakas chuda + moze byc jajko i jakies warzywka rowniez pychotka a na slodko Jogurt naturalny + konfitura morelowa np. ja kiedys kupilam taki sloj 400gr ona jest taka dosyc pllyna i ma tylko 90 kcal w 100gr i jak sobie nia polejesz taki jogurt naturalny to masz cos jak danon fantasia :) albo dodajesz lyzeczke dzemu slodoznego fruktoza i tez jest pyszne

jak w stopce ;) a cel? sama nie wiem... marzy mi sie magiczne 49kg :D ale z 52kg juz baaaardzo bede sie cieszyc! Dzieki za przepisy, widze ze mamy podobne gusta kulinarne ;)

To jestem pewna, ze prze 2 tygodnie powinnas zrzucic 5 kilo jedzac tak okolo 500-700 kcal :) w kazdym razie ja Ci kibicuje i zycze wytrwalosci :)

Gość Paszczak podaj
kilka wersji sniadan obiadow i kolacji ,tak by calosc zamknela się w 700 kcal,ok?

mam nadzieje ze wytrwam i wreszcie osiagne swo cel, a co do diety to zjadlam eszcze 100g twarozku i 100g szprotek :P -niebo w gebie!!!

Gość magdalen22
Hej Laski!!!!!!ja od jutra zaczynam 600-700kcal a dzis zrobilam sobie dzien glodowki bo jutro ide w tany i musze miec plaski brzuchol!POZDRAWIAM

Gość gold_ring
675 na dzis ;-) zmiescilam sie. i w porownaniu z poniedzialkiem jest 2 kg mniej. ale to pewnie woda.

Gość ahaaha
kurcze nie wyszlo obzarlam sie na wycieczce;/ ale dzis sobie zrobie dietke owsiankowa zeby to wszystko ze mnie spadlo;p stosowalyscie kiedys moze?;>

ahaaha---- dieta owsiankowa... hmm moim zdaniem nie jest to dobry sposob bo to same weglowodany przeciez! juz lepiej zrob sobie owocowo-warzywny dzien :D Ale to tylko moje zdanie, zrobisz jak zechcesz ;)

Gość ahaaha
wiem ze weglowodany ale jak sie wegli z bialkiem i tluszczem nie laczy to sa spoko:p a z reszta i tak to wyproznie bo to ladnier przeczszcza:) wczoraj na noc chcialam sie przeczyscic ale mi sie herbatka skonczyla wiec niech bedzie owsianka:) pzdr

Gość ahaaha
a i wogole to chcialam powiedziec ze zawsze po dniu objadania mialam duzy brzuszek teraz tez mi troche urosl ale juz duzo mniej niz zawsze ta dietka 600-700 jest super i napewno nie bedziemy mialy po niej jojo jesli dobrze bedziemy dodawac pozniej limit kcal:)

jak tam chcesz :P ...mam dzisiaj "domowke" i bedzie full zarcia :( ...chipsy, orzeszki, salatki, pierogi, kielbaski, sery itp. no i piwooo :O Jak to przetrwac? piwo wypije napewno, ale sprobuje nie tknac zarcia! Narazie za mna 100g szprotek i 100g twarozku.