Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaha

600-700 kcal od dzis

Polecane posty

Gość ahaaha

dziewczyny kto sie dolacza?:) do lata bedziemy piekne:) moj cel 10 kg

ja jestem wlasnie na tej diecie od wczoraj i juz jest prawie kilo mniej :D jeaszcze tylko 2!

Gość ja 20 chce
ja tez chce podajcie dziewczyny jadlospis to bedzie latwiej

Moj jadlospis wyglada tak. 06:00 kawa i woda z cytryna 07:00-08:00 kromka chleba z zielenina i szynka/lub serkiem bialym w pracy 10:00 owoc/ orzechy 12:30 jogurt 17:00 obiad rozny ale malo kaloryczny

a moj Ś: pol szkl. chudego mleka + 30g niskokalorycznego musli + 1/2 banana do obiadu - owoce na obiad chude mieso z warzywami na kolacje jogurt niecaly z garstka platkow i 1/2 malego owocka :) nie gloduje, jem to co lubie i chudne ! :D

Gość do alex..
a jakie to jest niskokaloryczne musli ? podaj nazwę :o

Gość Ola22096
ja jem 500 kcal od 2 tygodni ale czasami pozwole sobie na czekolade (oczywiscie tylko kawałeczek) i schudłam juz 5 kg:)

Gość ahaaha
tu nie ma okreslonego jadlospisu mozesz jesc co chcesz tylko zeby nie przekroczyc tego limitu:) ja na sniadanko zjadlam np 400 g gotowanego brokula + kromka chrupkiego pieczywka posmarowana cienko serkiem topionym:) i mam wielka ochote na banana jak wroce ze szkoly to sobie wszamam łacznie bedzie prawie 400 kalorii wiec obiadek bedzxie juz malutki no i bez kolacji;p

Gość ahaaha
i pije jeszcze duuuzo wody sikam co przerwa ale nie czuje glodu:)

znalazlam fajne w lidlu ktore ma 280kcal na 100g - w przeciwienstwie do innych ktore maja nawet powyzej 400kcal na 100g to naprawde malo :)

ja sniadanko zjadłam 10g otrebów z jabłkiem+10g platków kukurydzianych+jogurt 115g=185kcal do tego ciagle pije wode i puehre czerwonąś,tez ciagle odwiedzam wc na obiadek zjem zupe jarzynowa na kostce bulionowej i najem sie tym do syta,kolacja jakas skromna,pewnie kromka suchego chleba z pasztetem drobiowym,no i jakies warzywko typu pomidor albo ogórek

Ja nie liczylam kalorii a jednego dnia policzylam i wyszlo tego 600 a nie bylam glodna raz przegielam i zjadlam tylko 300 nie wiem jakim cudem.

Gość ahaaha
kotki2 no i o to wlasnie chodzi:) tez jak bede mogla to jeszcze mniej tych kcal bede zjadac ale wstepnie jest 700 :) fajnie ze nas przybywa:)

czasami tak jest,ze poprostu nie chce sie jesc,wazne zeby potem nie nadrobic tego opuszczonego posiłku ja w sumie odchudzam sie od 2 stycznia,spadłam 12kg,uwazam,ze wolno mi waga spada ale jestem po ciązy i mozliwe ze to własnie od tego. jednak jestem pełna nadzieji,ze szybko pozbede sie tych kilogramów tego Wam tez zycze

Gość ahaaha
no co ty smutnadziunia 12 kg to niezly wynik:D a ile dziewczyny wazycie i ile wzrostu?:)

Gość Ola22096
80 a teraz 75:) jestem naprawde zadowolona

Hey ...skonczylam glodowke ... wiec zeby nie nardobic zgubionych kilogramow przylaczam sie do Was. Moj wczorejszy jadlospis: 200 gr sera bialego chudego (200kcal) z tunczykiem (100kcal) i szprotka(100kcal) pol pomidora, pol papryki = jakies 400 kcal. Wypilam jakies 4,5 litra wody plus kilka herbat. Che jeszcze zrzucić 2 kilo. Mysle, że w 2 tygodnie mi się powinno udać.

Gość ahaaha
jeszcze mi na dzis jakies 200 kcal zostalo:) moze napije sie mleczka wieczorem;p ale dobrze mi na tej diecie czuje sie taka lekka:)

Paszzak ---> ile wazylas zanim zaczelas sie odchudzac? ja chce dojsc do 48 kg ale nie wiem jak bede wygladac ... czy to jeszcze nie za duzo... jestem tylko 1 cm nizsza

Gość same anorektyczki

Gość same anorektyczki
48 kilo przy 168 cm wzrostu ?! nienormalna jesteś

a ja przed chwilka zgrzeszylam bo tata przywiozl drozdzowki z pracy :o Ś: platki z mlekiem (180) II Ś: pieczone jablko+marchewka (150) O: smazone pieczarki z kawalkiem kurczaka (250) w miedzyczasie 2 wasy z maslem (100) i teraz po kawalku z kilku rodzajow drozdzowek (200) = ok 880 kcal wiec nie jem juz dzis kolacji :P ide na szczescie wieczorem na impreze wiec spale te drozdzowki na pewno :D pzdr

sama jestes nienormalna :) jeszcze zastanawiam sie czy to nie za duzo :) pozdrawiam

Gość ahaaha
tez troche przegielam z 800 kcal jest;/ hmm moze skakaneczka?:)