Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia33

jak radzicie sobie z okropną cerą??

Polecane posty

oj to prawda. mikrodermabrazja, ta ktora polecam w kosmetyku to absolutnie nie dla cery wrazliwej.. za mocna. :( chyba pozostają jedynie delikatne peelingi i maseczki...

Gość jaaaaa 24
zastosowalam wczoraj na noc tą maseczkę do mikrodermabrazji, ona rzeczywiscie jest b fajna. mam po niej naprawde gladszą i bardziej miekka skore twarzy.polecam wiec ja wam

Gość vinca
dwa razy w tygodniu stosuję microdermabrazje domową-- buzia jest po niej gładziutka. na noc zamias kremu stosuję krem/maść sudocrem jest rewelacyjny!!! serio!! polecam. piję baaaaaaardzo duż wody niegazowanej, i od dwóch dni łykam drażetki homeopatyczne- sulphur:) już raz je brałam i bardzo mi pomogły no ale nestety zniknęły z apteki:)

Gość jaaaaa 24
a ten sudocrem to jake ma własciwosci?

Gość jaaaaa 24
ok juz znalazłam w google

Gość glupia bylam bardzo
tez mam 20 lat i chodzilam intensywnie na solarium w wieku 15-18 lat. bylam mloda i glupia :( a teraz chociaz mam dopiero 20 lat juz zmarszczki:(

Gość vinca
sudocrem podbieram mojej 4 -miesięcznej córeczce, łagodzi, wysususza krostki, ale o dziwo nie wysusza mi zdrowej skóry:) nie wiem jak to działa ale działa, a rono mam mięciutką buźkę:)

Gość katia33
ja też używałam dosć dlugo sudocremu ale po dłuższym czasie stosowania bardzo mi wysuszył skore ale ogolnie to jest dobry ale stosowany miejscowo dla tłustej mieszanej cery raczej. mikrodermabrazja kwasy i te inne rzeczy niestety w moim przypadku odpadaja:( solarium i słonce najbardziej niszcza skóre dlatego naprawde wszystkim odradzam może i fajnie wyglada opalona skóra kiedyś myślałam że tylko brązowa skóra wyglada ładnie ale to nieprawda!!!!! jasna skóra też jest ladna . a po co sie samemu oszpecić żeby przez jakis czas wygladac ladnie kiedys karzdy mi to mowil nie sluchalam i teraz wygladam jak wygladam:(

Gość anitka2222
czego nie wolno jak ma sie naczynka...hmmm... nie wolno sie opalać chodzić na solarium przebywać na mrozie wietrze szkodzi jej wilgoć zbyt gorąco zbyt zimno sauna aklkohol papierosy zanieczyszczone środowisko gorące potrawy gorące napoje kąpanie w gorącej wodzie ostre potrawy smażone tłuste słodkie kwaśne stres kosmetyki z alkoholem peelingi ziarniste kwasy mikrodermabrazja i mozna tak wymieniac cgyba w nieskończonosc zreszta nic nie wolno taka cera to jednym slowem KOSZMAR!!!!!!!:(

Gość ja 24....
a ja wam i tak polecam ta maseczke sorayi. przeczytajcie opis . jest b delikatna i nadaje sie do wszytkich rodzajow cery

Gość anitka2222
do ja 24 jakos mnie ta maseczka nie przekonue bo mikrodermabrazja to jest zluszczanie naskorka co przy naczynka calkowicie odpada chociaz z checia bym ja kupila ale jednak chyba nie

Gość a tak tam dziewczyna
a ja robie sobie co s miesiace poziom hormonu, bo tradzik hormonalny mialam, a teraz po nim lecze przebarwienia i blizny dermatixem m ale przedtem uzywalam clindacne taka amsc z antybiotykim, polecam ja stosowalam ja na noc i dzikei niej nie pojawialy mi sie duze pryszcze a malutkie ginely. Na przebarwienia wypróbowalam acne -derm jest dobry nie powiem, ale moja buzia po 4 miesiacach juz sie do niego przyzwyczaila, tointex na blizny tez dobry.

Gość ja 24....
ta maseczka to bardziej krem. nie wiem ile ona rzeczywiscie ma wspolnego z mikrodermabrazja. poczytaj co o niej na wizazu pisza. wg mnie jest dobra

Gość TO ŻADEN PROBLEM

Gość JA JEJ NIE MAM