Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisze na pomaranczowo

butki-wystarczy 1 cm wiecej dla chodzacego dziecka?1,5 roku

Polecane posty

naprawde nie potrafie kupic dobrych bucików :(

ile w ogole macie par butow dla dzieci?

tak.butki kupuje sie o cm wieksze.jak zalozysz dziecku bucik to przy pietce dziecka twoj palec powinien spokojnie wejsc (no wiesz jak :) ) a ile par butow??na lato sandalki,adidasy,i pantofelki(teraz poluje na fajne kalosze),no i na zime kozaczki i ocieplane trzewiki.

Buty wiosenne kupiłam niecały cm większe, wole jednak kupić za chwilę druga parę niz żeby mojej córce klapały. Tym bardziej, że teraz będą cienkie rajstopki więc i nóżka nie może się ślizgać w za dużych butach. Ma też adidaski, na lato sandałki, na jesień miała 2 pary i zimowe 1 parę. Na zimę jak najbardziej o 1 cm większe miała.

aha bo a na zime kupilam 23 a dzis byłam kupic takie lzejsze z palcemi ale dziurkami po bokach i wziełam.......21-sama bylam w szoku ale wyglada na to ze dobre

Ja zawsze kupuje większe o 1 cm.Większych nie ma sensu bo dziecko będzie człapało i będzie non stop się wywracało.Dziecią szybko nózka rośnie więc takie na styk to tez nie ma sensu bo bankrutem można zostać :) Na wiosne kupiłam lekkie adidasy i półbuty ze skóry.Na lato trampki i sandałki.Uważam że jedna para to za mało.

napiszcie jeszcze prosze z jakiej "półki" kupujecie buciki? ja nie z tej najwyzszej (nie bartki np)uwazacie ze buty w daichmanie np sa ok dla dzieci? sorki ze tak gledze ale laiczka jestem w tych butach a jest to jednak wydatek

Ja swoim dzieciom kupowałam zawsze buty z Bartka albo Befado. Wolałam zaoszczędzić na innym ubranku, ale buty musiały być najlepsze. Wg mnie buty są najważniejszym elementem ubioru dziecka, zwłaszcza dziecka, któremu stópka dopiero się kształtuje....Ale to moje zdanie. Na jesień i zimę buty zawsze kupowałam większe, a na lato - sandałki -musiały być akurat.

Ja nigdy nie kupupowałam butów ,,orginalnych" jednak wole dodać pare groszy wiecej by były ze skórki zewnątrz i w środku wtedy wiem że dziecku noga się nie odparzy.

dzieki-mam nadzieje ze nabiore wprawy w kupowaniu butów jak dawniej miałam problem z kupieniem dobrej czapki tak teraz buta

kupujecie zawsze z mierzeniem czy przez allegro tez?(nowe)

napisze na pomaranczowo ----- Ja wole tradycyjne sklepy :) A to dlatego że but butowi nie równy.Nie chce mi się póxniej robić wzrotu na allegro jak coś jest nie tak,a wiadomo różnie z tym póxniej bywa u sprzedającego. W sklepie zobacze jak bucik leży na nodze,czy roz.jest odpowiedni,czy but nie jest cięzki,jak w nich chodzi.Tymbardziej ż emój ma wysokie podbicie a wąską stope i cięzko mi jest dopasować bucika.