Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzioucha

czuję się samotna

Polecane posty

bo jestem w duzym miescie i nie wiem ktory fryzjer dobry hmmmmmmm cos mi sie wydaje ze mnie nabierasz

nio... no wiem gdzie jest fajny, gdzie mne laska fajna ostrzygła... ale sie wstydze i boje sie ze tamta sobie pomysli...

Gość kosmitka jak 150
Wróciłam. Potęga podświadomości czytałam, podobnie jak 1000 innych książek na ten temat. Wszystkie są podobne. Problem w tym, żeby umieć te rady, informacje wykorzystać w praktyce. Do tego potrzeba siły i przekonania. Czasami jest nam wygodniej żyć tak jak żyjemy bo ten stan trwa już od dawna i jesteśmy do niego przyzwyczajeni. Każda zmiana powoduje pewien dyskomfort.

Gość kosmitka jak 150
Nie można tak się od kogoś innego uzależnić (chyba, że chodzi o coś zupełnie innego, ale to już inna bajka). Każdy ma jakieś słabe strony, albo przynajmniej w czymś jest trochę słabszy. Trzeba to wykorzystać. Filuterna - osoby, które są takie jakimi my byśmy chciały być najbardziej nas dołują. Dlatego odpuść.

Gość kosmitka jak 150
No to faktycznie się narobiło. A tak dla porządku - jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość kosmitka jak 150
Tak tylko pytam. Opowiedz jaka ona jest.

Gość kosmitka jak 150
laska

laska jest przede wszystkim wygadana, otwartam, szczera i nie owija w bawełnę, nie boi sie krytyki, odważna, zabiera głos na syskusjach, potrafi walczyc o swoje... ale tez kręci, oszukuje, jest niedelikatna, wręcz chamska, zbyt ostra jak ja kobiete i moja przyszła przyjaciołkę, zakochałam sie w niej jak w meżczyznie, bo zachowaniem troche przypomina faceta

jest OPTYMISTKA, potrafi sobie odpuscic, olac cos bez wyrzutow sumienia, i ma bardziej udane zycie erotyczne niz ja Buuuuuuuuuu:(

Gość kosmitka jak 150
Jednym słowem przebojowa. Pytanie na czym Ci zależy? Na skuteczności? Podziwie? Akceptacji? Tłumie wielbicieli wokół siebie? Jak sama widzisz laska ma nie tylko cechy, które Ty chciałabyś mieć ale też paskude wady.

wiesz czego naprawde bym chciala? zeby ktos mnie zaakcetpował taka jaka jestem, z moimi wadami i zaletami, ale zeby lubil mnie szczerze i bez intryg, odpowiadal jak mu pomagal i pomagal jak tego potrzebuje, chce byc akceptowana taka jaka jestem,

Gość kosmitka jak 150
Mam wrażenie, że chciałabyś być akceptowana taką jaka jesteś. Tylko, że Ty sama siebie nie akceptujesz - przynajmniej ja tak często mam. Być może samemu trzeba siebie zaakceptować, wyciszyć i wciąż nie porównywać się z innymi.

to okropnie trudneeeeeee!!!! :( nie potrafie sie zaakceptowac, nie taka jaka jestem , jestem zla, okropna... buuu

Gość kosmitka jak 150
To niemożliwe. Musi być jakaś przyczyna takiego katowania się.

ciagłe wymagania w dziecinstwie, teraz nie mam nawet siły zeby sobie odpuscic, zawsze musze byc na pełnych obrotach, bez chwili słabości, nie pozwalano mi tez wyrazac swoich emocji, szczegolnie zlosci, i teraz jak juz sie zloszcze to wybucham jak wulkan i ludziom sie to nie podoba

ok,ide spac, bo znow wstane z powykrecanym karkiem jak wczoraj, trzymaj cie kosmitka, mozemy jutro pogadac jak bedziesz chciala, ja chcialabym :) pozdrawiam, i dobranoc!

Gość kosmitka jak 150
Zupełnia jak u mnie. Też tak wybucham i to nie tylko w domu ale i w pracy, chociaż w pracy staram się maxymalnie panować. W pewnym momencie zauważyłam, że jestem jedyną wybuchową osobą w tym towarzystwie i wszystkich to cholernie stresuje - tym bardziej, że kieruje ludźmi. Ludzie są bardzo wrażliwi na zachowanie przełożonych.

Gość kosmitka jak 150
Pa, kolorowych snów.

przepraszam, że wczoraj mnie nie było, ale najpierw rano leciałam na zajęcia (na ktorych o mało nie zemdlałam...) a potem ciasnym, zapchanym busem do domu rodzinnego jechałam, więc jak już w końcu dotarłam na miejsce to byłam wyrąbana w kosmos, głowa mnie tak bolała, że nie miałam siły włączać komputera.... ale jestem dziś :-) pozdrawiam wszystkich:)

sorki dziewczyny, że sie nie odzywam, ale jestem u chlopaka na weekendzie i same rozumiecie... :P