Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszlaje zaraz

Oszaleje....

Polecane posty

Gość oszlaje zaraz

Od kilku dni cyrki z zasypianiem, nawet 1,5 h. Smaruje dziąsła bo to może zęby, tule, leże z nią (ze względu na wiele rzeczy śpi z nami). Leży i się gapi.... Przepraszam, że to powiem, ale nie mam komu w tej chwili: KURWA MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

tez miewałam takie chwile zwątpienia... i wierzę ci że można oszaleć w takich momentach.

Gość oszaleje zaraz
wyszłam z sypialni może sama zaśnie................

Gość A ile ma miesięcy
współczuję :(

Gość oszaleje zaraz
15 miesięcy :/

Ale sie usmialam :D Ja tez sobie czasami tak zaklne siarczyscie, bo juz tak mi nerwy puszczaja :D Jak moja corka nie chce zasnac i robi cyrki, mimo iz wszystko wyprobowalam, to ja po prostu biore spowrotem do zycia i niech sie bawi,az sama padnie. Bo co zrobic?!

aga, tak ja tez tak robie hahahaha, myslalam ze dzis w poludnie tez oszalej, nie chcial wcale zasnac, wszystko sprobowane, pobawil sie, kazalam mu sie nawet bawic 15 minut dluzej, i padl, ale moje nerwy na dzisiaj tez

jak leży i sie gapi to o co chodzi? niech nie śpi i tyle - widać na siłę próbujesz uspać za wcześnie- może za późno się budzi- może za malo się męczy