Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia 1985

w co sie ubrac na chrzciny zeby zatuszowac kg?

Polecane posty

Gość kamcia 1985

jak wyzej

Gość najlepiej w ogóle nie isc
jesli zalezy ci jedynie na zrobieniu wrazenia

Gość Krotochwila
Najlepiej spódnica i żakiet

Gość długie
proste spodnie w kant i marynarka :) najlepiej ciemne i coś jasnego z dekoldem w serek pod spód :)

Ja bym odradzala sukienke, a polecala spodnice i zakiet,pod spod nie opieta bluzke, najlepiej kroj ciazowy ala tunika i dekolt

A ja jestem za sukienkami, są śliczne. Żakiety to chyba dla 50-latki. Ma być zwiewnie, kobieco i dlaczego nie ma być widoczny brzuszek:)

Przepraszam, dopiero doczytałam, że nie jesteś już w ciąży. Rozumiem Twoj problem, ja postanowiłam, że zrobię chrzciny tak po pół roku po urodzeniu malucha, ponieważ wole wrócić do normy. Jak ukryć kg? Zależy gdzie je masz, na pewno dopasowane fasony, ale niezaciasne, im szersze rzeczy tym gorszy efekt.

tunika typu sukienka, musisz miec atan pod piersiami i troszeczkę luźniej w dól. do tego możesz spodnie ubrać i na tunice dużo wzorów bo to odwraca uwage od tuszy.możesz jakiś akcent na boku zrobić to odwraca uwage od brzucha.terazpewnie masz ładne piersi więc je wyeksponuj dużym dekoldem i jeśli ładne nogi to też je pokaż.to odwróci uwage od brzuszka

Gość cy tata cyta cytaty Tacyta
MINI MINI I JESZCZE RAZ MINI!

hehhe mialam ten sam problem, zostawilam to na ostatnia chwile bo myslalm ze wejde do sklepu i cos kupie okazalo sie ze w normalnych skelpach nie ma na mnie rozmiaru bo najwieksze to 42 i to niezbyt duze a ja potrzebuje co najmniej 44 i dol 46 :/ targowisko mnie uratowalo, kupilam spodnice z godetem zeby mniej bylo widac brzucha itd a na gore mialamkopertowa blzuke z boku wiazana :) wygladalam jak wygladalam ale jak ukryc 15 kg wiecej :/ teraz sa modne wszelkei tuniki wiec moze cos wybierzesz jakies spodnie i taka dluga luzna tunike do tego jakies korale czy wisior i nic nei bedzie widac :)