Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

BAW MNIE ! ZEPSUJ LUB ZBAW MNIE !

Polecane posty

Gość raz dwa trzy zaginamy

Krzykiem mody jest dziewczyna ma|; Mini-buzia, dołeczki w niej dwa, A na nosku sto piegów, też mini, Którymi zdrajczyni mnie kusi co dnia. Lecz to mini mi czyni na złość I w miłości niezgody to kość; Niby kocha, lecz mało, lecz mini, Choć wie ma bogini, że mam tego dość. Bo miłość ma to potęga burz, I wichru moc i bezkresy mórz. Tak wielka jest jak szczyty gór W lawinie chmur... ho... ho... ;)

Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Pojemność 2400 :o :o

Gość kocham Was bardzo
Chyba Mistrza kocham najbardzeij

Mistrzunio jest mój :P łapy przy sobie :P

aha...to ty śpiewałeś ? :o a ja myslałam, ze to turkot ciągnika :o My z v33 przynajmnie jesteś my zgodne w podziale swoich wielbicieli i do oczu sobie nie skaczemy ;) prawda v33 ? :)

jasne :P mistrzunio nie rozdzieraj mi się ;) ja to strasznie pazerna jestem połówka ciebie nie da mi rady :P

giętki nie pomyl storczyka z pokrzywą :D:D:D:D

oj chyba bardzo zle :( ostatnio jak pisał na temacie SF to juz zaczełam się poważnie o niego matrwić :O