Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

BAW MNIE ! ZEPSUJ LUB ZBAW MNIE !

Polecane posty

Ja obstawiam tytuł Poszturchwiacze Zaginionej Szparki---to jest piękne :D Czy panowie przewidują jakąs rolę w tym filmie dla mnie chociażby mały epizodzik ;) A zapewniam że mam wielki potencjał :D🖐️

poza szparką mam jeszcze inne atuty ;) Czy nie mógłbys je bardziej wyeksponowac ;) tylko rypanko..rypanko..rypanko to takie pospolite :o

czesc Aniołki ;) ja to z ryb najbardziej lubie rypanie :D

muchomorku co takiego fajnego ? :) chcesz zagrać w nowej produkcji pt ."Poszturchwiacze zaginionej szparki" :)

uu to wy tu filmik kręcicie??:P a jaki?;)

mmmm pikantna mieszanka :P Mistrzu Ty reżyser czy tyklko dekoracje montujesz?:)

ja jak ten hrabia:) Przyjechała Hrabina, no i Hrabia postanowił zrobić małe bara-bara. Przygotował kolację, zrobił nastrój i dzięki udanym zagrywkom taktycznym wylądowali w łóżku. Jan stanął z kandelabrem (taki świecznik na patyku), a Hrabia pracuje. Pracuje, pracuje, ale Hrabina kręci nosem, że robi to nie tak jak trzeba. Rozeźlił się Hrabia i kombinuje inaczej. Ale Hrabinie to też nie w smak. W końcu Hrabia się wściekł. Wstaje i bierze kandelabr od Jana i każe Janowi zadowolić Hrabinę. Jan wskakuje i już po chwili Hrabina jęczy z rozkoszy. Na co Hrabia: - Widzisz chamie jak trzeba trzymać kandelabr! Widzisz!

:D:D:D:D teraz kumam ;) nie ma to jak świeże mięsko :D:D:D:D:D

mnie tam wszystko jedno aby swieczka była odpowiednio gruba ;)

Warkocz ty dostaniesz za pierwszoplanową rolę kobiecą :P A ja pewnie tylko nagrodę MTV w kategorii "murzyn najbardziej obwieszony łańcuchami" :o

a ja?:P wiem wiem ja tam tylko sprzątam ;) w białych ponczoszkach i fartuszku :D:D

Czuję się zaszczycona i wyróżniona ;) Panie Maniuś a co mam grać....potrafię wiele :classic_cool: eeehhhh...Manius...zniewol mnie tymi łańcuchami :classic_cool:

v33 ty wchodzisz w 2 scenie i mówisz "HA jaka wspaniała wibrująca gromnica" :P Warkocz ja sam jestem nimi zniewolony :o