Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

BAW MNIE ! ZEPSUJ LUB ZBAW MNIE !

Polecane posty

nic z niego nie zostało;) mnie tylko zapach :)

w duecie z tobą 👄 Krakowiaczek jeden, miał koników siedem, pojechał na wojnę, został mu się jeden. Siedem lat wojował, szabli nie wyjmował, szabla zardzewiała, wojny nie widziała. :classic_cool:

Mogę zaśpiewać wywijając młyńca moszną :classic_cool: Reżyser i aktor w jednym :classic_cool: Mów mi Quentin :classic_cool: Nic się nie bój my maniakalni mordercy nie szukamy swoich ofiar w necie :D

no też, ale to małe miki :o ale najgorzej będzie mi się rozstać z moja surykatką która do perfekcji opanowała sztuke minetki 😭

a ja będę w niedziele cierpiąca 😭 wczoraj 1 odebrany telefon i mój plan na zdrowy wekeend paszoł w pizdu :o zazdroszczę ci :o

A we wtorek, a we wtorek i w środę Ty masz w domu pranie. No, a w czwartek, No a w czwartek ja mam dyżur W piątek, w piątek dwa zebrania. Ty w sobotę, ty w sobotę też nie możesz, Bo na lekcję ganiasz. Ale za to niedziela, ale za to niedziela, Niedziela będzie dla nas. ;) 👄 🖐️

Ale byle do środy bo od czartku znów długie wekeeeeeeeeeeeeeeeeend ;) Ale mi się chce spać 😴 I pogoda taka dzis doopiana :o Wczoraj mnie deszcz zmoczył na Florianskiej ;)

Środa to już weekend :D trzeba się będzie wyluzować :P A mnie też zmoczył :o i mam nadzieje że to był deszcz :o Zimno jakoś:o deszcz pada :o psy doopami szczekają... ludzie choojami wodę piją... co za dzień :o

a w Krakowie na Brackiej pada deszcz :D:D czesc aniołki ;)❤️