Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

Gość marlena pomorska
no tak nie dośc, ze brzydkie to jeszcze mało inteligentne:)

95-60-95 ......... a fotki całej postaci nie mam z teraz ..... chyba .... a z lata tamtego mam ... a po ciąży to ja jestem 2 lata .....

sens- jest jeden- baba nie może zniesc że ktoś siebie lubi i lubi życie które sobie wybrał- mimo tego , że w jej mniemaniu jest za brzydki na to by byc szczęśliwym- sens jest a że pusty aż echo dzwoni to juz inna sprawa

Gość ike ty jestes ta
z czerwonymi włosami?:)

nie myślcie ,że się wychwalam ale skoro pani marlena nie moze uwierzyc to pisze .... bo zwyczajnie mnie wkurwia takie podejscie ,że jak żona jak matka ...to już musi być fatalna :O

Gość ike ty jestes ta
zajebisty kolor:)

heheh a moze tzreba by zalozyc topik typu dlaczego niektorzy nie potrafia przyjac do wiadomosci ze ktos inny moze byc szczesliwszy pomimo ze nie ma zajeb... meza, ma mniej kasy, jest brzydszy itp... chetnei bym poczytala wypowiedzi tych bidulek ktore zeby zaciskaja jak czytaja ze ktos jest szczesliwy

Gość marlena pomorska
ale tu nic nie ma więc daj to zdjęcie sprzed 2 lat, wymiuary to każdy może sobie podac 95-60-95 wiesz....

a jednak fotka pl- wiesz nie napisze ci że jesteś brzydka- bo nie jestes- ale niestety też jesteś całkiem normalna- a jak dobijesz do 30stki i będziesz wygladać jak ja albo acha - to sobie wtedy pogadamy

marlena jak ja mialam 16-17 lat to bylam jedna z ladniejszych lasek w klasie :D:D:D jak bedziesz miec kolo 30stki to zobaczysz jaka bedziesz piekna zwlaszcz z dzieckiem na reku :P nie mozna sie porownywac dziewczyno w tym wieku, to tak samo jak ja bym sie porownala do 50latki

Gość marlena pomorska
wyglądasz zajebiście - jeśli to naprawdę TY, jesteś bardzo ładną kobietą!!!

serdecznie dziękuje za komplement , jeżeli Ty to Ty na fotce to komplement działa w drugą stronę :)

_acha_ zazdroszcze figury, chociaz na tym topiku pewnie lepeij by brzmialo gdybym Ci napisala ze jestes brzydka ;) dla niektorych to synonimy :::)

tak czytam i nie moge sie nadziwic.... Marlena jesli wyznacznikiem wiernosci partnera sa wymiary to niezle... Lepszych glupot i przekomarzania sie kto jest ladniejszy i madrzejszy dawno nie czytalam. No jesli Twoj facet kocha Cie za to jak wygladasz to wspolczuje. Ja mam ogromna nadwage a mimo to wiem ze dla mojego meza jestem najpiekniejsza ... i wiesz co...on mi to na kazdym kroku daje odczuc - jestem jego pewna. ROzumiem jednak ze w pewnym wieku dopiero czlowiek dochodzi do tego co jest tak na prawde wazne A co do poczucia wlasnej wartosci - nie ma reguly czy brzydsze czy ladniejsze - nie jest ladne to coladne tylko co sie komu podoba.

tak acha- jesteś brzydka jak noc ;) hahaha a poważnie ja juz wcześniej widziałam ache- też jest dla mnie fajna laska- i nie jest sztuczna

ja nie chce robić z siebie bóstwa ....i uważam się za przeciętną kobietę naprawdę !!! dziękuje za komlementy ...ale to nie moja zasługa tzn.rygorystycznych diet ...nie ...taka poprostu jestem od zawsze ...mimo ze w ciąży przytyłam .... bagatela 23 kg .... ehhehe

ike dzięks ;) ale wiesz mam do siebei dystans ,...co pokazałam zmieniając fotę w stopce ;)

a ja mam niedowage- a mój maz lubi malutkie chudzinki mój były mąz dla zasady zawsze uważał , że podobają mu się rubensowskie kształty

dawaj swoje :) chyba jestesmy wszystkei zboczone :/ to faceci powinni oceniac czy ktos jest ladny czy nei, baba babie moze sie podobac a facetowi ta sama baba jzu nei :/