Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

hahaha jak nie ma facetów to musimy się same oceniac, no chodzcie powklejamy swoje fotki hihihi i będziemy się oceniac:) acha - jesteś super laska i po porodzie tak wyglądasz hohohoh gratulacje!

a ja uważam że pooceniac sobie można- czemu nie- ale nie obraźliwie- ja naprawdę rozumiem , że mogę się komuś nie podobac - ale sposób w jaki się o tym mówi- pożal się boże nie moją też wwina jest że uważam marlenę za "zrobioną" do granic wytrzymałosci- chociaż wiem że są faceci którzy to lubią sztuka jest pokazać się bez tapety w normalnej codziennej sytuacji

Gość marlena pomorska
bo zabrakło mi argumentów, bo jesteś naprawdę ładną kobietą.

:D:D widze ze teraz tutaj sobie \"dupy liżecie\" :D:D:D:D tak sie przenosicie z tym lizaniem z tematu na temat a ja was szukam po calej kafe :D:D:D:D

zresztą- nie wiem jak wy- normalnie ( bez sytuacji kiedy ktos mówi- oceńcie jaka jestem" lubię oglądać zdjęcia , żeby poprostu kogoś zobaczyć - nie oceniac że jest taka a nie inna- to jest najzdrowsze podejście i osoby która pokazuje zdjęcia i tej która je ogląda

więc jednak na marne nie pierdzieliłam i nie produkowałam się ... a zdjęć na kaffe od dawna nie wklejam ... dla Ciebie specjalnie to zrobiłam :P pojęcie piękna jest naprawdę względne dla kogoś innego mogę być pasztetem ...ale tak jak mówię dla mojego boskiego męża :D jestem fajna i to najważniejsze ..... fredzia 😘 dzięki ...tylko naprawde dziewczyny zeby to była moja zasługa ... ja musze się pilnować ,żeby z wagi nie spaść ..... bo potrafie ważyć i 49 kg :O a poniżej wyglądam ohydnie ...:O

O kurcze to i ja bym cos wkleila ... ale z taka nadwaga nie wypada ;) Ale Wasze chetnie poogladam :)

joanna daj spokuj j jestem cholernie chuda i koścista- i też się nie boję pokazywac- bo w sumie niby czemu?

joanna dowartościuj się dziewczyno- kliknij sobie w moją stopke :D:D:D:D:D:D:D

Gość Nie ma brzydkich kobiet są
Tylko te zaniedbane. Ale rzeczywiście muszę się z tym zgodzić że te zaniedbane mają jakieś dziwne wielkie poczucie swojej wartości. Może wynika to z tego że chcą manifestować za wszelką cenę PATRZCIE TO JA NIE JEST ZE MNĄ TAK ZLE Z O B A C Z C I E MNIE Jest to momentami śmieszne ale one takie są , dopiero jeżeli ktoś wyśmieje je czy choć zwróci uwagę to zastanawiają się ale też rzadko uciekają w swój świat.

Racja IKE - tylko to jeszcze kwestia smopoczucia. Normalnie ( czyt. nie w ciazy ) to ja sie powwaznei atrakcyjna czuje mimo duzeej nadwagi. Teraz w 9 mies ciazy to jakos tak czuje sie kiepsko...malo atrakcyjnie, i nie mam na mysli figury ale swoja twarz. To ze brzuch ogromny i cala reszta to trudno ale mnie sie strasznie twarz zmienila. Wiem ze to minie- z corka wygladalam podobnie.

mamani- skoro juz liżemy- głupota by było ci napisać że jesteś super sexi laska- ale masz na twarzy pogodę ducha i też ci do paszteta daleko

ike paszteta to by ze mnie wyszla niezla puszka :D:D:D joanna wspólczuje ci tego 9 miesiaca a troche zazdroszcze... ja od kilku dni czuje się OKROPNIE! mam juz taki duzy brzuch i mnie wkurza :( Nie powinnam tak myśleć .... ale nie moge sobie z tym poradzić... Jakos w 1 ciazy bylo mi latwiej...

Mamani fajna masz niunie :). EEeee tam ja dowartosciowana to jestem... M mnie dowartosciowuje codziennie :-).... ja mam teraz syndrom opuchnietego dziewiatego miesiaca ;) :)

nie ma brzydkich- tak tak- mow to sobie jeszcze- prawda jest taka że osoba beż kompleksu umie pokazać siebie naturalnie w każdj sytuacji- bo ma w tyłku oceny innych- przecież nikt nie będzie ukrywał że bez makijażu wyglada jak w makijażu ja mam rózne zdjecia- bo sa poprostu niepozowane - to album z naszego życia a nie foty na konkurs

Paulina to ja tez Ci wyliże :D:D:D Dziwne żebyś po urodzeniu dziecka od razu byla super lala ...a Ty w krótkim odstępie zdecydowałaś o drugiej ciąży i w niej jesteś ... sorryy ale kiedyś mi pokazywałąs swoją fotkę ( z jakiegoś ślubu ) poprostu przesliczna laseczka ...szczupluśka .... z piękną buzią ... dlatego wiem ,że jak urodzisz i minie kilka latek ....to wejdziesz tu wklleisz fotę i parę głów zdębieje :D:D

przybywam dajesz ty to zdjęcie czy będziesz się przybierać do świętego nigdy??? :D

acha :D:D:D:D dzieki za taką optymistyczną wizje przyszlosci az mi się buzia uśmiechnęla :D:D:D