Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

przybywam fotka calkiem calkiem :D:D:D ale na poczatku byl tekst "czy jestem pelnoletnia i napewno chce to ogladac..." aż sie przerazilam co ty tam wkleilaś :D:D:D:D

bosz już myslałam że się okaże że jesteś facetem- ale jakiego golasa podesłałaś bo tylko dla dorosłych;) oko masz fajnie zrobione- fajna z ciebie babka:)

ej no zsikałam się:) mi się podoba, taka wredotka z Ciebie chyba:) To ja - umówimy się hahahaha żartuję, fajna z Ciebie kobieta, ciekawe jak reszta:D:D:D

kobietki to tak na szybko było robione - a że od lat to wiecie po co maja sobie gówniarze stuleje pozrywać :):):) a tak poważnie to bardzo wam dziękuje - widzicie i nagle sie okazało ze wszystkie jesteśmy zajebiste.:classic_cool:

eee mamani to rzeczywiście ty możesz jeszcze dojśc do figury- ja po pierwszej ciąży duzo przybrałam- i ponad rok nie mogłam zrzucić - a potem zleciało ze mnie w ciągu 2 tygodni

Gość ike ty jestes ta
podglądałam Was ale już idę:D chciałam tylko powiedzieć że tych kilku idiotów(nicków nie wymieniam,szkoda klawiatury) co ciągle wrzeszczą że na kafe same pasztety siedzą -chyba o sobie mówili,bo tu same fajne doopy są;)

fredzia :D:D bo siostra mi wziela bluzke bez pytania i nie chciala malpa oddac :D:D:D tą niebieską ... :D:D:D pamiętam to jak dziś... malpa wrrr wlasnie sie z nią umówilam i powoli znikam bo idziemy z Maniuą na huśtawki :D:D:D

heheh MaMani tez Cie polize :D:D fajnie wygladalas :) zycze Ci powrotu do swojej wagi i wyglady spzred ciazy, mnei na razie neistety za nic sie to nei udaje :/

Nie wkleje fotek ze wzgledu na wasze bezpieczenstwo!MaMani wylizesz tak monitor ze bedzie splywal twoja slina dojdzie do zwarcia i nie daj Boze popiesci cie pradem hahaha:p

hahaha no to wiecie dziewczyny dogadajcie się między sobą-ja tam nie chcę konfliktów hahahaa

fredzia26 - nie no co ty jeszcze pobija sie o mnie a dejzi69 w jeszcze wieksze kompleksy wpadnie!:p

dobra ja spadam obiadek robic mojemu mezusiowi (kochanki mu nie gotuja ;) jakos cholera zawsze do mnie wraca, to dziwne bo pzreciez tyle ladniejszych kobitek po swiecie lata a on ciagle do mnie po pracy wraca :P zamiast jakas laseczke poderwac to on do tej brzydkeij baby do domu ciagnie :)