Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

Gość bzykankooooo
mantodea ike pompujciesie dalej!!!TAK jesteSCIE najlepsze O TAAAAKKKK!!!!

Gość bzykankooooo
a tak z innej beki...jak mozna sie pokazywac na forum ze zdjeciami jak siewyglada tak jak ike??????szok!!!!nie obrzydzaj ludziom zycia

bzykankooooo - pokaz swoje fotki!no dawaj!na pewno jestes zajebista laska ktora bez skrupulow w lustro patrzy!:-o

Gość bzykankooooo
a huj ci do tego jak wygladam pałko!!nie pokazuje sie publicznie to wara odemnie wśiorze

bzykankooooo - "nie pokazuje sie publicznie"buahahaha pewnie taka piekna jestes ze z domu wychodzisz tylko noca a po ulicach suniesz po kanalach zeby cie nikt nie widzial hahaha

bzykankooooo - ups!zatkalo kakało???tak dlugo myslisz nad odpowiedzia??daruj sobie marna istoto nie jestes w stanie mnie obrazic!slodkich snow dziecino dobranoc mordeczko "sliczna":)

Gość bzykankooooo
mantodea hahaha ale to smieszna pewnie twoje wszystkie kolezani posikaja sie jak to przeczytaja,taka dowcipnisia hihi

bzykanko- ale się wysiliłaś, no nie ma co......................... cześć dziewczyny o poranku

misiu przyjemnego picia- nie rozumiem tylko dlaczego nie dotyczy to twojego alterego?????????? a ja co mam z chorymi dziećmi siedzieć ??????? naćpana jak twój kac?????

to tak do lizania to każda- a jak człowiekowi maluchy choruja- to każda zajęta:P

Gość ze mna jest tak
kiedy bylam nastolatka mialam styraszne kompleksy teraz mam blisko 30 stki i jestem swiadoma siebie - moze nie urody, ale dlugich now, seksapilu dla wielu osob TUATJ gdzie waga wyzsza niz 55 jest zbrodnia bylabym pasztetem .... ale nei wdaje sie w zadne tego typu deyskusje, nie pocieszam wazacyh 60 kg, a niech sobei maja te kompleksy ... ja tam znajduje facetow ktorzy nie moga o mnie zapomniec i marza o mnie ...

o to chodzi- każda z nas ma jakieś mankamenty-ale ma też mocne atuty- mnie osobiście malo interesuje opinia niewyżytej pomarańczy- skoro nigdy nie narzekałam na powodzenie;)

a ja nie mam kompleksow jesli chodzi o wage.W koncu jestem w 9 mcu ciazy przytylam 8 kg.troche spuchlam ale jestem w ciazy i to jest najwazniejsze.Mezowi sie podobam mowi do mnie\"ty kluseczko paczusiu\"i poki co nie przeszkadza mi to.Jak mi tak powie po urodzeniu jak sie wezme za siebie to dostanie w zeby;)Jedziemy na zakupy uwielbiam hipermarkety bedac w ciazy!:-o

:D fredzia ja niestety przy 2 chorowitkach nie mam specjalnie czasu na neta;)

czesc Fredzia, ja jestem ale tylko czytam. potwornie przeziebiona jestem, do nosa wlozylam smierdzacego listka anginki. nie bardzo wiem co mi wolno wziac...chyba nic. mecze sie z katarem i bolem glowy.

50% z Was, z tego topa posłałabym na onkologię,,,tam tez są młode dziewczyny, łyse....ostatnia sprawą są dla nich wymiray i jędrne ciało, a już na pewno nie zajmuje im czasu wytykanie komus wad..... ludzie, daliście sobie wtłoczyć w głowy, że wygląd jest wszystkim...jesteście medialnie zewnątrzsterowni... a najwazniejsze jest zdrowie, dbanie o siebie, usmiech i życie. I wewnętrzny spokój....mysli, ktore nie kreća się wyłaćznie wokół tego jak wyglądam, a kolezanka jest ładniejsza....

hej Joasia:D może spróbuj cos z homeopatii? a jak masz katar to może olejek olbas? daje się go nawet niemowlętom, to może pomoże tzn parę kropelek trzeba dac na chusteczkę i wdychac. życze zdrówka:)

WIesz Roma.... ja bym nikogo na onkologie nie posylala, a Tobie radze zastanow sie zanim cos napiszesz. Fredzia skorzystam z rady - wlasnie poprosilam meza i pojedzie do apteki.

ja się dobrze zastanowiłam zanim napisałam....pytanie tylko ile z Was potrafi mysleć i wyciągac wnioski, czy dalej woli sobie dogadywać na temat która jak wygląda. oraz.. czytaj ze zrozumieniem.

A moze Ty ze zrozumeiniem przeczytaj, tutaj wiekszosc pisala na swoj temat , swojego wygladu. Wiekszosc - nie mam na mysli pomaranczowych.

roma- czytaj ze zrozumieniem- dla wiekszości z nas wygląd nie ma wielkiego znaczenia- aczkolwiek każada kobieta chce się podobać- natomiast mam wrażenie że przeczytałaś może jedną stornę.............

no dobra, sorry dziewczyny, ale napisałam , że tylko 50% z Was bym zabrała ze soba na ta onkologię;)...miałam na mysli te istoty, które sie wykłocały, która ma fajniejsze ciało, a jak któras nie ma to na pewno ją mąz zdradzi:D...to jest zycie??skupione wokół wyglądu?no, więc bez urazy laseczki;)