Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

Gość do bzykankoooooo
ty a może to ty jestes kamka pod pamaranczowym nickiem co maleńka:P

Gość bzykankooooo
o kurka wodna a z kad wiesz????myslalam ze nikt sie nie skapnie

znów się zapomarańczowiło:( idę pooglądac TV, jutro tu zajrzę, miłego wieczoru laski:D

kiedyś mama mi wywróżyła, że posiadając kota, pijąc sama do monitora wino, będąc zdziwaczałą dewotką, zostanę starą panną nie wyszło jej :-o może Tobie wróżba wyjdzie ;)

a wiec grozi to tym że jak już porządnie się nastukasz to niebędzie miał kto po następna flache do sklepu skoczyc :classic_cool: A z czym sie mama pomyliła? Stawiam na kota - zgadłam ??? 🖐️

mam prócz tej jeszcze 2 butelki, więc na dzisiaj styknie :D pomyliła się ze staropanieństwem, chociaż z drugiej strony rację miała, bo teraz po byłym mężu tylko alimenty i młoda mi zostały, więc jakby nie patrzeć stara panna jestem.

oj tam ciesz się że chociaż alimenty ci zostały:D też byłam przez jakis czas ta co jej po mężu młody został;) gorzej z alimentami:D

no i zolzanka spi uffffff też miałam kotke- ale była koszmarnie wrednowata i oddalismy na wieś zreszta kota chciał mąz i syn- a sprzątać i karmić musiała kasia

ja wole psy - ale duże- a koty- fajne jest w kotach to jak ci włażą na poduszkę i chrapia w najlepsze a ty spać nie możesz :D

wiesz nacpana złośliwość można wytrzymać ale moja jakoś koszmarnie nie lubiła mojego synka - wiecznie go drapała- a on jest raczej rezolutny dzieciak- nie męczy kotów i niemowlaków- i wiecznie chodził zapłakany- no a potem zaczęlismy planować zołzannę- jakby nie było w małym 2pokojowym mieszkanku to za duzo domowników- za to poszła do babci która ma hopla na punkcie kotów

jak miiło ,ze ktoś nie wierzy ,ze ja to ja :D super hehehe ...to znaczy ze nei ejst ze mną najgorzej pozdraiwam :D

taaaaaaaaaaaaaaaaaa;) ok laski ja chyba na razie ssspadam- z mezem trzeba sie poprzytulac;)

dobry wieczór miłym paniom :D mam wyższe poczucie własnej wartości TERAZ!!! zawsze jakoś po dwóch godzinach fitnessu mi się podnosi ;) pewnie dlatego, że podczas ćwiczeń brzydnę :p gdy pot mi spływa z kudłów niosąc z sobą drobinki czerwonego szamponu, którym je koloryzowałam :)

a nam zuza sie budzi co chwila i wyje:( nici z przytulania:P ale szkoda mi zołzy małej

Gość bzykankooooo
ike szoruj dziecka pilnowac a nie na kompie przesiadujesz i o rznieciu myslisz

szorowac to ty możesz- klatki schodowe:P a co ja robie - to mój biznes;) i tej wersji bedę się trzymać :)

ike - taak IKE szoruj patrzec jak dziecko slodko chrapie hehehe;)pomarancze to jednak wiesniary:p