Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

Gość zocha32
gdzie one mają poczucie wartości ? oszukują same siebie

wiesz co, ja myślę, ze tam dzieciaki jakieś piszą, takie odniosłam wrażenie, czytając pare postów:) pomarańczo - wypad:P tak wstawiłam czyjąś twarz i moje dziecko:D ale czad.

ty szmaciaro ty - buahahahaha nawet komentowac nie bede...Pusta jak ciaza urojona cizia ktora wlazla sie wyzyc bop pale z obciagania matematykowi dostala...

ooooooo to ja obiadek gotuje- a tu takie sliczne pomarańczowe wpisy:D acha chcesz zaszczytny tytuł - bierz ! :D

fredzia26 - to ty musisz byc zajefajna laska taka zolc wyplywajaca z pomaranczy to nic innego jak zazdrosc!gdzie mozna cie ujrzec???:)

Fredzia największy problem w tym to - to ze oni mają wiecej niz 20 lat :( kiedys było tam zajebiscie ale dzis .... szmaciaro - ja odnosze wrazenie że starzy zamiast na zjeżdzalnie to wrzucali cie do wsypu na śmieci :classic_cool:🖐️

ty szmaciaro ty - hmm widze ze masz jakis problem.Moze podziel sie nim z nami???co panu z historii tez zle loda skrecilas??biedactwo nie placz juz!:)

żółc...ciekawe czy ją zalała, wcześniej parę stron wstawiłam linki jakbyś chciała zobaczyc moją wstawioną ( a reczej niemoją:P) gębę:P

kochane pomarańcze- ti ja się teraz kulturalnie wypowiem na zarzuty nam przedstawione- jakobyśmy nie rozmawiały na podany temat to wy zawsze psujecie nasze topiki- robicie z porządnych rozmów - jeden chlew, smietnik i bagno teraz my zajęłysmy wasz topik! nie podoba się ? trudno- nas to nie boli- a jak was tak to możecie dla naszej radosci nawet się pochlastać

ale spojrzcie moje drogie jaki potok slow.Niestety ze stylistyka ma na bakier pewnie nauczyciel z polskiego to tez facet...hehe

nick zawsze swiadczy o czlowieku- ale dobrze wiedzieć jak mamy się do ciebie zwracac- po stylu twojej wypowiedzi kojarze cię aż za dobrze- malo razy uciekalas z podkulonym ogonem????? znowu bedziesz komedie ku naszej radości odstawiac ? dawaj! posmiejemy się przynajmniej w ten deszczowy dzień mam nadzieję że masz nowy repertuar- bo stary mi juz się objadł

heh, chciałam coś napisać o tym, w jaki sposób kształtuje się poczucie własnej wartości - u dzieci, szczególności dziewczynek, ale komp mi się zawiesił... w sumie dobrze zrobił :p nie warto tutaj o tym pisać ;) lepiej pluć :p choć lizanie chyba przyjemniejsze :)