Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

oj tam misiu- nie zwracaj uwagi na pomarańczowe przerywniki- pokrzyczy- poskacze jak gówno w trawie i pójdzie ;)

ty szmaciaro ty - chcialabys umiec robic takie czary mary jakie robie w domowym zaciszu z mezem...Niestety za krotko stoisz na poboczu i parkingach dla tirow dlatego nie stac cie na prywatne lekcje u mnie.Twoj potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z toba. Dziewczyny omijajmy ja w naszych dyskusjach.Ta pani i jej jezyk nie zasluguje by wejsc w nasze progi...OMIJAC:)

Gość co za idiotyczny temat
nie wiem skad ci sie to wzielo autorko,wejdz na chociazby topik wstydze sie chodzic do szkoly to ci sie wyjasni

co za idiotyczny temat - nie no nie pisz tak!temat jest cool tylko nie na temat;) Ide dziewczyny pod prysznic...z kaczuszka wrrr...:p

ekstra:( poziom spada poniżej zera wiesz co, widac masz zajebiste doświadczenie w tym temacie, gratulacje kochana szmaciaro!!! A ja mam buzie, a nie gębę:Pbo nie mieści mi się w niej tyle ile Tobie:P:P:P

ty szmaciaro ty - na dowidzenia ci powiem ze ci wspolczuje dziecko drogie.Po twoim slownictwie wnioskuje ze wychowalas sie w rynsztoku gdzie mama cie nie kochala a tata tylko w nocy jak swiatla gasly......Brat pewnie tez cie molestowal:-oAch co za biedne dziecie!:(

czyli widze zero jakiegokolwiek rozwoju;) dalej ta sama plyta:O wiesz to juz wstyd nie wpasc na nowe teksty przez taki szmat czasu ty juz idiotko pisać nie musisz sama moge sobie twoje wypowiedzi pod moimi- kopiuj wklej, kopiej wklej........

chyba sie dziewczynce jej szara komórka przeciażyła- fakt- w sumie prawie jej nie używa- ale glupio stracic i tą jedna...............

przybywam bo ty tu jeszcze swierzynka jestes ;) a "renomę" wśród pomarańczy trzeba sobie wypracowac ;) jak założa o tobie topic to znaczy że ci się udało :D

;) no nic to - misiu!!!! idziemy do sklepu!!! będe póxniej ;)

jestem w lekkim szoku po przeczytaniu tylko kilku wypowiedzi...to jest forum o ciąży,macierzyństwie...piszemy tu o swoich dzieciaczkach,pragnieniach...czytam wypowiedzi dziewczyn ktore wypowiadaj sie na inne tematy-zgrywaja jakie to one nie sa cudowne mamunie..służa swietna rada..a tutaj wychodzi szydło z worka...teksty typu obciaganie...wstyd mi za wasza pruderyjnosc na forum...

zalozyłam raz temat z bardzo nurtującym mnie problemem..jedna dziewczyna mi odpowiedziala ale chcialam jeszcze zasiegnac opini innych osób...topic mi skasowano poniewaz uzyskałam odpowiedz...a co z tym swietnym i bardzo inteligentym tematem??

drwina??musi sie wam naprawde bardzo nudzic w codziennym PRAWDZIWYM zyciu skoro piszecie bzdury na forum zamiast w tym czasie zajac sie swoimi dziecmi!!

kamka82 - a co ty wiesz o moim zyciu ze sie wypowiadasz min.na moj temat???:-oMoze ja mam duzo czasu!poza tym co ci przeszkadza ze pare dziewczyn spotyka sie na jakims temacie i normalnie ze soba rozmawia i zartuje???mnie sie wydaje ze niektorym przeszkadza fakt ze wzajemnie nie wyzywamy sie tak jak to robi lodziara "ty szmaciaro ty".Wg.niektorych tak ma wlasnie wygladac to cale forum:-o

mantodea czytaj ze zrozumieniem...wypowidziałam sie co sądze na wasz temat...przykre jestescie wszystkie a ja uciekam zeby nie znizac sie do waszego poziomu...ble

a z drugiej strony... warto pamiętać o tym: "nie wdawaj się w dyskusję z idiotą! najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" ;) to tak, o karmieniu trolla! a teraz spadam nakarmić trollęta :D

aha kamka, biedactwo, tak się zniżyłaś do naszego poziomu, że Cię plecki bolą? :( idź odpocznij! :)ciekawe kim Ty jesteś? na pewno osobą, która ma WYŻSZE POCZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI :p