Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z miliardów

Niesprawiedliwe jest to ze najladniejsze dziewczyny sa juz pozajmowane

Polecane posty

Gość jeden z miliardów

i to zazwyczaj przez jakis lysych karkow w bmw czy innych "modeli" ktorzy pozniej je i tak kopna w dupe, zamienia na nowszy model a w miedzy czasie zdradza :-o jest sens byc z takim niby ciachem przez chwile ? dlaczego nie dacie szansy bardziej przecietnym facetom ? przeciez wyglad ponoc sie nie liczy dla was

Gość a po co takim przeciętniakom
najładniejsze dziewczyny? Zajmijcie się misie przeciętniaczkami :P

Gość lucky strike///.///
więc wg definicji autora nie jesteś ładna;)

Gość Suka Pełną Gębą
jeden z miliardów--->a kto Ci to powiedział ze wygląd sie nie liczy?JAk by sie nie liczył to nie byłbyś sam

to to tam jeszcze małe piwo tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego żadne nie zechce brzydkiego, niskiego, nudnego, nieśmiałego, nie perspektywicznego, zamkniętego... no to to jest dopiero niesprawiedliwe :(

Gość jeden z miliardów
poniewaz zazwyczaj przecietna kobieta ma problem z nadwaga a przecietny mezczyzna nie ma :-p poza tym nalezy mierzyc wysoko a nie zawracac sobie glowy towarami II kategorii ;-)

Gość lucky strike///.///
liczy się pięta!..a czasem nawet dwie!

Czasem bywa i tak, że pod wpływem pięknej, mądrej i dobrej kobiety dotychczasowy przeciętniak zmienia się w superinteresującego mężczyznę. Wiem to z autopsji ;)

Wygrałem--ja Ci wytłumacze dlaczego żadna nie zechce brzydkiego, niskiego, nudnego, nieśmiałego, nie perspektywicznego, zamkniętego... Ponieważ tacy siedzą w domu i czekają na cud.:P

Gość Suka Pełną Gębą
Wy tak na żarty?Przecietniak to przecietniak.Po co być z takim?

Gość lucky strike///.///
i bardzo dobrze, że siedzą w domu i czekają na cud...oznacza to, ze są konsekwentni i pobożni!...nie jesteście godne stóp im obmyć bezbożnice:D

Gość Najpiękniejszazprzepięknych
No to masz problem bidaku. My przepiękne nie chcemy przeciętniaków, bo też uważamy was za towar II (albo i trzeciej) kategorii; mężczyzna powinien być dla nas godną oprawą, a powiedz sam jak by wyglądał obraz np Da Vinciego w tekturowych ramach? No śmiech na sali. A skoro wy to samo myślicie o przeciętnych dziewczynach, z którymi przecież stanowilibyście dobrane pary, to pozostaje wam samotność i wycie do gwiazd. Żałosne chłoptasie co wyżej srają niż dupę mają :P :classic_cool:

Gość za to przecietny
mezczyzna ma problem z brzydkim ryjem krzywymi zębami i smrodem. a i nadwaga sie zdarza :P

Gość taa starataaa
wio z jakimis karkami i innymi nadmuchancami,fuu kijem bym takiego nie tknela,ja mam normalnego faceta,fajne cialko ,wierny,kocham go a on mnie i planujemy przyszlosc,co z tego ze nie ma super auta ani nie zarabia kupy szmalu,jest moj i juz i zadnego innego nie chce

Gość ładna dziewczyna
jeden z miliardów-----> po prostu nie dla psa kiełbasa i musisz sie z tym pogodzić

Gość taa starataaa
co wy pierdzielicie ,ze jak ladna to musi byc u jej boku tylko jakis kark z bmw z kajdanem na klacie i jakas dziara? jestescie idiotkami kompletnymi skoro tak uwazacie i wspolczuje waszym facetom

Gość agnelly
witaj. to jest po prostu tak, że te "karki" mają po prostu tupet:) będąc atrakcyjną kobietą doświadczyłam 3 rodzajów mężczyzn - 1. karki pospolite, czyli kupa mięśni i kasy, z mózgiem w majtkach; 2. faceci inteligentni, niekoniecznie pierwszej urody - którym chętnie zawróciłabym w głowie, ale się mnie nieweiedzieć czemu boją; i 3. inteligentni filozofowie, którzy i owszem są dla nas interesujący, ale dość szybko myślą, że jak zdobyli swym umysłem "niezłą dupę" to sam umysł wystaRCZY. a tu też trzeba wyjść do ludzi i się conajmniej ogolić, umyć. i o rachunkach pamiętać. wiec taki żywot kobiety atrakcyjnej...

Gość Suka Pełną Gębą
Tak złośliwa mam przystojnego faceta,ale to związek na luzie.

NO tak -cud miał latać za Wygrałem:O Na drugi raz powiedz ze jesteś znany na kafe.Zaciekawi sie, a jak jej powiesz swój nick to kobieta oszaleje z wrażenia.Pamietaj nie wychodz z domu jak jest za bardzo jasno(żebyś nie był za bardzo widoczny)i za ciemno(wtedy nikt Cie nie zauważy)tylko w półmroku,zyskasz obraz tajemniczego amanta :P:classic_cool:

a ja wygrałem życie ja to bym chciała zobaczyć jaki z Ciebie jest cud:D