Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srokaaa

zloto

Polecane posty

Gość srokaaa

podoba wam sie zloto? wlasnie dzis sobie kupilam bransoletke za 760 zl troche mi szkoda kasy na takie gowna bo na pewno zgubie predzej czy pozniej.. teraz troche zaluje

Gość Skaiva
mnie się bardzo podoba złoto.

Gość Skaiva
mnie też się podoba srebro, ale mniej niż złoto ;)

Gość kasiaq33
mnie tez sie podoba złoto

dla mnie zloto jest starodawne. tak jak bursztyny. tymbradziej nie dalabym tyle kasy za zlota bransoletke

Gość srokaaa
widzialam ze pani w sklepie miala na jednym reku srebrne pierscionki a na drugiej zlote, ja nie mam zlotych pierscionkow, nosze ostatnio zloty lamcuszek z wielkim sercem i ta bransoletke zota z bialym zlotem, to jak sadzicie moge nosic srebrne pierscionki? mam srebrna obraczke z imieniem mojego chlopaka, wiec wolalabym ja nosic:o

Gość srokaaa
zloto nie jest teraz takie ciemne jak kiedys jest na prawde ladne, jak bylam mlodsza tez go nie lubilam ale jestem juz 18:P i u mnie w liceum taki eleganckie dziewczyny nosza zloto i ladnie to wyglada wiec i mi sie spodobalo:) ale jak zgubie to sie zaplacze:(

Gość krishna
mnie sie bardzo złoto podoba, mam 4 pierscionki( miałabym juz 7 tylko 3 zgubilam), kolczyki i łańcuszek:)

Gość Skaiva
mnie się nie podoba jak ktoś łączy srebrną a zarazem złotą biżuterię.

Uwielbiam zloto :) Jak bylam nastolatka, to wolalam srebro, ale teraz zdecydowanie bardziej zloto (z rubinami) :) PS.jak na zlota bransoletke, to kwota nie jest zawrotna wiec sie tak nie martw ;)

Gość bhffhhh
niektórym bardziej pasuje złoto innym srebro, zależy też w co się ubierzesz, w sumie jak ci się podoba to ok

złoto kojarzy mi się z ruskimi albo polskimi przekupami na targu grube baby obwieszone złotymi łańcuszkami, kolczykami, bransoletkami, paluchy powykrzywiane od wielkich złotych pierścieni ble

Gość faktycznie stopka
pewnie, ze lubie zloto :D Nie nosze co prawda bizuteruii ale przeciez to cenny towar jest :P Duzo bardziej niz srebro ;) Wiec jakbym miala wybierac... :P