Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaaa

Najpierw makijaz czy fryzjer?

Polecane posty

tak sie wlasnie zastanawiam gdzie wybrac sie najpierw w dniu sklubu? Fryzjerka przyjdzie do mnie do domu wiec moze najpierw pojechac sie umalowac? Jak Wy to zalatwialyscie? Ale z drugiej strony jak bede miala koka to on dluzej wytrzyma niz makijaz... sama nie wiem...

Ja najpierw bylam u fryzjera a pozniej makijaz. Tylko,ze musialam jechac do obu salonow - nikogo nie zamawialam do domu. Radzilabym : najpierw fryzjer, pozniej na spokojnie makijaz. Zdarzaja sie sytuacje, gdzie nie podobalo sie uczesanie pani mlodej wiec po co rozmazac lzami piekny makijaz?:)

dzieki - moze rzeczywiscie jest to dobry pomysl. umowie sie z kolezanka, zeby mnie najpierw uczesala na spokojnie i pozniej pojade do wizazystki. dzieki dziewczyny za rady. A kiedy macie slub ? ja we wrzesniu

a jak dobieracie sobie kolory makijazu? Bo ja zazwyczaj maluje sie bardzo delikatnie i nie chce zeby ten makijaz mnie postarzyl niepotrzebnie.

najpierw fryzjier, potem makijaz :) ja sie jeszcze zastanawiam, jak mam na 14 slub, to czy jak pojde na 9 do fryzjiera a do kosmetyczki na 11 to bedzie ok??

najpier fryzjer potem makijaz. jesli chodzi o kolory makijazu to dobiera sie do dodatków jakie bedziesz miala(do kwiatów itd) w moim przypadku bedzie cos z pomarańczem, bo kwiaty będą herbaciane.ja raczej bede miala mocniejszy makijaz bo mam ciemne wlosy i ciemna karnacje i w jasnych kolorach po prostu sie nie widze:) lubie wyrazisty makijaż:) slub 14 czerwca:) pozdrawiam

ja slub mam na 17, na 9 do fryzjera, o 12:30 makijaż i niewiem czy tak bedzie dobrze ale nie moglam inaczej bo makijażystka nie miala wolnej innej godziny. ale na która by nie bylo musi być dobrze:)

ja mam slub ma 16 wiec tak sobie myslalam zeby moze ok 12 pojechac na makijaz. no jeszcze nie jestem pewna ale napewno wszystkie bedziemy wygladaly olsniewajaco tego dnia :)

godzina i tak jest srednio wazna hihi bo i tak w tym stresie nie bedziemy patrzec na zegarek! i zleci zanim sie obejrzymy. ja ide do fryzjerki a makijazystka na szczescie do mnie przychodzi. a makijaze napewno wytrzymaja i od poludnia do samego rana :) masz racje Amikaaa wszytskie bedziemy ksiezniczkami:) hhi

Ja mam ślub o 15tej, fryzjera mam na 9tą a makijaż na 10tą, choć znając życie, czesanie się przeciągnie:) Za wcześnie sobie ustaliłam tego fryzjera, co ja będę robić do tej 14,30:-O A przesunąć się już nie da, bo babka jest już poumawiana do września:(

dejzi wiesz co..nie musisz sie o mnie martwic. pasztetem nigdy nie bylam, niewiem jak tam z toba bo pewnie kiepsko. hmm chcialabym doweidzic sie od twojej makijazystki czy na twoj zapewne marny ryj 2 godz makijazu wystarcza:) nie musisz wchodzic na fora skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia. pozatym to goraco pozdrawiam i zycze powodzenia w zyciu:) buzka