Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colorii

jak podkręcacie swoich facetów w łóżku ? Chcę by było wyjątkowo!

Polecane posty

Gość colorii

Nie widzieliśmy sie juz od tygodnia...nie kochaliśmy sie od ponad 2 miesięcy....dosyc długo jak na stały związek... mieszkamy w róznych miastach wiec nie widujemy się często. Ostatnio miałam tylko potrzebę bliskości i gdy spał u mnie w weekendy tylko zasypiałm przy nim w słodkim poczuciu bezpieczeństwa , nie chciałam seksu...miałam różne mysli w głowie i chyba potrzebowałam takiego czasu bez przekraczania tej granicy. Zrozumiał, nie nalegał, nie dawał mi nic do zrozumienia ,przytulał , ale swoje pewnie myślał...dzis chciałabym mu to wynagrodzic , przyjedzie w weekend, chce zrobic kolacje przy swiecach i kochac sie jak wyzwolona kobieta juz bez lęków , strachu i kompleksów ,chociaż w te jedna noc....jak dodatkowo mogę sprawić aby nie zapomniałtej nocy ....wiem ze głupie pytanie ,alejak podnicacie swoich facetów ...macie jakies szczególne sztuczki??

Gość colorii
odswiezam

Gość możesz wylizać mu odbyt
ale to i tak nic nie da bo to co jest wyjątkowe w łóżku jest w nas.. nie da się tego zaplanować :O to albo jest albo tego nie ma :O a jeśli twój facet zasypia obok ciebie po 2 miesiącach postu bez potrzeby..... no to wybacz albo tego NIE MA albo ma kogoś na boku kto nie musi udawać wyzwolonej kobiety :O tylko lubi sex oddaje się mu i zaspokaja jego potrzeby jak ty chcesz grać w jakieś gierki i pokazywać swoje fanaberie :O

kolacja, winko albo szampan, romantyczny nastrój- świece, seksowna bielizna...i Ty ze swoją inicjatywą

Gość jesteś pusta i pusta zostanies
a pustak nie może kręcić w łóżku więc nie trap się to nic nie da świece, bajery, pierdoły jak go nie kręcisz to mozesz się zwinąć i wykręcić na lewą strone i nc z tego nie bedzie

Gość sdfsdf
dajcie spokoj dziewcyznie, po prsotu chciala sie poradzic bo to w koncu forum nie? ;/

Gość gww
Ja to sie po prostu rzucam na faceta i juz.Szampan to po....Buuuuuuuuu chce mi sie:O

Gość aisakk
Piszac ten topik liczyłam na to ze podzielą sie ze mną swoimi pomysłami świadome , wrazliwe kobiety.... Widac ,ze TY do takich nie należysz ,skoro nie rozumiesz problemów kobiet i tego ze nie samym seksem człowiek żyje...czasem peeting ,przytulanie, spędzenie wieczoru po prostu na rozmowie i czułościach wystarczy kobiecie do szczęscia, niestety typowy samiec potrzebuje jedynie zaspokojenia swojego zwierzęcego popędu ,wiec po przeczytaniu Twojej odpowiedzi , wnioskuję ,ze właśnie do takich osobników należysz. Jak napisałam nie wiedzimy sie czesto , jedynie w weekendy , nie zawsze jest okazja i warunki aby sie kochac ,poza tym byłam po zabiegu chirurgicznym i nie czułam sie atrakcyjną z śladem ,który został mi po operacji, dlatego chciałam aby wszystko wróciło do normy, zaakceptowałam swoją blizne, mój chłopak jest kimś wyjątkowym i bardzo sie kochamy i szanujemyj , dlatego zrozumiał, ze tego nie chciałam... Pewnie nie mieści Ci sie to w głowie , nie takiej rady oczekiwałam.

Gość aisakk
Według mojej opini wylizanie odbytuniejest najlepszym pomysłem ,rozumiesz ,ze Ty lubisz sie tak poniżac ,ja wiem ,ze mój chłopak nigdy by mi na to nie pozwolił i chyba pęknął by ze śmiechu gdybym mu to zaproponowała... wiec powodzenia w lizaniu odbytów ,ja tej części ciała przezktórą wydobywa się kał ,lizac nie zamierzam. Jednak akceptuje Twoje upodobania mimo wulgarnego i agresywnego języka ,jakim do mnie piszesz. Wiecej nie musisz sie tu rozpisywac, bo jako autorka topiku stwierdzam ,ze nie jestes w stanie napisac nic ,co mogłabym uznac za sensowne.

Gość no więc
ale spoko, kolacja przy świecach, muzyczka nastrojowa, takie sprawy, plus jakaś frymuśna bielizna... to zawsze działa... striptiz ? jeśli jesteś na tyle odważna, może być też masaż z jakimś olejkiem aromatycznym... ale myślę, że jeśli dawno się nie kochaliście, to wystarczy, że mu otwarcie pokażesz jak bardzo go pragniesz... i koniecznie okazuj swoje reakcje na jego pieszczoty ;) te wszystkie westchnienia i jęki strasznie facetów nakręcają... baw się dobrze :)

Gość kotka otka
Dzieki :D:D:D:D

Gość zrób
jakąś romantyczną kolację,spokojna muzyka,świece.załóż sexowną kiecke,sexowną bieliznę i pończochy.faceci to lubią...

Gość żałosne.......................
po pierwsze zapamiętać swój nick :O !!!!!! i nie zakładać kilku bzdurnych topików; facet potrzebuje więcej sexu niż możesz mu dać może i jest wspaniały ale chyba nie dla Ciebie skoro masz zchamowania i on nie potrafi sprawić byś czuła się przy nim swobodnie :O

Gość colorii
sukienka i ponczochy naprawde działa lepiej niz dzinsy i jakas fajna koszulka ?

Gość no więc
" colorii sukienka i ponczochy naprawde działa lepiej niz dzinsy i jakas fajna koszulka ?" ty żartujesz, prawda?

Gość Suka Pełną Gębą
Nie moge sie powstrzymac zeby nie napisac.Zaproponuj Mu wspólną kąpiel.W wannie piana zakryje Twoje ciało,wiec sie oswoisz ze swoją nagością,Delikatne pocałunki,dotyk ,zabawa w wodzie.Po kąpieli mozecie przejsc do pokoju.

Gość Dzieńdobry
Skocz po piwo

Gość colorii
jakie masz zarzuty do mojego nicku ? Nie zgadzam sie z Tobą. Moje zahamowania to sprawa mojej psychiki, a mój mężczyzna nie jest psychoterapeutą aby rozwiązywać wszystkie moje problemy, wystarczy ,ze mnie wspiera i rozumie. Czy naprawde uwazasz ,ze jesli ktoś nie odczuwa potrzeby seksu przez dłuższy czas ,co jest tez związane z problemami zdrowotnymi, od razu zasługuje na taką krytyke? Jesli tak to jestes pustą kretynką, której zaspokajanie najprostszych biologicznych potrzeb wystarczy do dobrego samopoczucia.

Gość colorii
Wanna to super pomysł , niestety mam w mieszkaniu tylko kabinę prysznicową,a poza tym to mieszkanie studenckie , moje współlokatorki są raczej konserwatywne , jedna nawet zamierza utrzymać dziewictwo do ślubu ( a jest na piątym roku studiów) wiec seks w wspólnej łazience odpada :):) No bo z tymi sukienkami to u mnie jest kiepsko...nie przepadam za sukienkami na codzień..... chociaz mam taką jedną sliczną czerwona....zastanowię sie nad tym ;D;;D Dziekuje za pomysły :)

Gość Suka Pełną Gębą
Przy kolezankach sie bedziecie kochac?pod prysznicem tez jest przyjemnie.

Gość żałosne.......................
aisakk Piszac ten topik liczyłam na to ze podzielą sie ze mną swoimi pomysłami świadome , wrazliwe ...................... colorii ............ ja przynajmniej wiem jak się nazywam ahahahahahaha

Gość aisakk
no gratuluje :)

Gość ja nie wiem ale
myślę, że wielka kolacja przy świecach, wymyślne dania i odświętny strój mogą faceta zgasić na Twoim miejscu ubrałam się dość normalnie, ale zrobiłabym ładny makijaż i fryzurę, spodnie ładnie leżące najlepiej dopasowane a bluzkę wybrałabym z dekoltem zza którego wyglądałby świeżo kupiony sexi koronkowy super push up stanik:P rozmowa zwyczajna ale nie mogłabym oderwać od niego wzroku a w pewnym momencie (nie jeśli jest w połowie opowiadania o czymś dla niego ważnym)po prostu bym go pocałowała - tak jak on lubi, a to Ty wiesz jak, ręka błądząca pod jego koszulką:) i dalej powinno się szybko potoczyć :)

\"Zrozumiał, nie nalegał, nie dawał mi nic do zrozumienia ,przytulał , ale swoje pewnie myślał...\" Mysle, ze jesli facet lezal sobie przy Tobie, nawet nie probujac sie do Ciebie dobierac... to zaby byl teraz zachwycony, zapros na ten wyjątkowy wieczor jakiegos swojego kolege :P i nie przeszkadzaj im :P

Gość a może on kogoś ma
jw. :P

colorii -> kolacja fajny pomysł, byleby nie było tego za duzo, za \"ciężko\" i za tłusto. Pomyśl o czymś lekkim, może owoce morza, lekkie sałatki, owoce (truskawki?) Streaptease to niezły pomysł jak juz ktoś zauważył, podobnie jak masaż olejkami

Gość colorii
dziekuje,podobajka mi sie wasze rady:) Nie róbcie z mokego chłopaka geja, znam go od czasów liceum i wiem ,ze gejem absolutnie nie jest, taj jak juz tłumaczyłam byłam po operacji i dlatewgo miedzy innymi nie nie miałam ochoty na seks ,potrzebowałam bliskosci fizycznej ale nie seksu, czy naprawde myslicie,ze kazdy facet musi byćtakim samcem , ze jesli nie uprawia seksu zawsze gdy spi z kobietaw łóżku od razu musi byc gejem albo zdradzac swoja dziewczyne ????!!!!! Bez przesady , ufam mu , oboje uwazamy ze zdrada oznaczałaby definitywny koniec wszystkiego , a przede wszystkim naszej przyjaźni :D:D On nie lubi push-upów , najbardziej to woli takie z cienkiej koronki i najlepiej prześwitujące :D:D a ja sobie kupiłam ostatnio piękny push-upik w H&M czarny we fioletowe groszki z taką słodką koroneczką :D:D