ELF 0 Napisano Maj 1, 2008 Pewnie wszystkie na majówce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 Ja sobie siedze w 4 ścianach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 1, 2008 Hej Woda :) My też w domku... Chciaż pogoda ładna bardzo Ja już dzis nie powinnam nic jeść. Ale czy wytrwam?? Tak sobie myśle- kurcze, czy naprawde tak trudno zrzucić przynajmniej 5 kilo? Już byłoby lepiej... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 1, 2008 witajcie, ja dzisiaj sporo zjadlam:) ale o 20.30 ide pobiegac z 30 minut takze cos tam spale:) wieczorem pocwicze jeszcze brzuch i pompki:) mam wesele 14 czerwca i do tej pory musze wazyc 70kg!:) takze trzeba walczyc:) chcoiaz nie zawsze idzie idealnie..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 1, 2008 ja wczoraj ćwiczyłam po raz pierwszy od dawna...nawet nieźle poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 U mnie padało ale potem było fajnie. Mich chłopcy wybyli sobie do mojego taty na ogrodzik a potem pojechali do mojej babci na wieś tak więc zrobiłam się na bustwo he he he.Domowe SPA :D :P Mi dziś idzie nie najgorzej bo : na obiad zjadłam zupe jarzynową (bez zabielania he he he) .A na kolacje 2 kromale razowca ,1 pomidor.Tak wiec do przodu. Ja to bym chciała do 6 lipca ważyć 100 kg he he he marzenie ścietej głowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 kurde musze zabrac się za ćwiczenia :( te lenistwo mnie rozwala.Bo własciwie to jest główny powód czemu niećwicze a drugi to że poćwicze i zaraz dysze jak lokomotywa-a może to tylko wymówka??? he he he Kurde chętnie bym poszła sobie na aerobik ale póki co się troszke wstydze jak zobacyzłam że są tam same laseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 1, 2008 Woda myśle że przy Twojej wadze aerobik to nie najlepszy pomysł, za duze obciazenie dla stawów i kolan... Spróbuj coś lżejszego, domowego na poczatek... Ja zaczęłam wczoraj rowerek (takie machanie nogami na leżaco), troche brzuszków i ogólne ćwiczenia rozciągajace. Najbardziej martwi mnie że od kiedy przytyłam bolą mnie kolana jak kucam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 elf-----Ja wiem że jeszcze się nie nadaje na aerobik.Zawału bym dostała :D i ...wstydu :) Ale kiedyś to napewno się skusze! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 Będe musiala wybrac sie do mojego rodzinne domu.Tam mam mój rower.Kiedyś jeździłam co drugi dzień po 20-30 km.I fajnie mi z tym było.Relaksowałam się nieźle.Jak tylko będzie mógł mąz zostać z synkiem to ja będe mykała na rowerek.Oczywiście na początek małymi kroczkami a potem coraz wiecej.Teraz właśnie ejst idealna pora na rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 1, 2008 Masz racje. Ja też musze wyciągnać mój rower z piwnicy i go odkurzyć. Wieki był nie uzywany bo kilka lat nie było mnie w Polsce... Mam nadzieje że nie zerdzewiał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 W sumie to by się przydalo towrzystwo na rower :) Ale z drugiej strony to może nie.Lepiej jeździć w swoim tempie i swoim planem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 1, 2008 Ja narazie mykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 1, 2008 kurcze woda zazdroszcze ci, ze tak malo jesz.. tez bym musiala sobie obciąć troche kalorii, dzisiaj z 1500 zjadlam..:( dlatego ide pobiegac zeby jakies 300 z tego spalic! a wogole musze kupic shape bo tam takie fajne cwiczenia na brzuch sa! musze musze musze! tylko nie wiem czy znajde jeszcze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 1, 2008 do 14 czerwca bede miec 70kg chocbym miala sie pochlastac! bede jesc malo i cwiczyc duzo- biegac 5 razy w tyg!:) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 1, 2008 i nie jem slodyczy, bo ostatnio to za mna tak chodzily, ze oprzec sie juz nie umialam- masakra:( al juz sie im nie dam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 2, 2008 Dzień dobry :D Popijam kefirek truskawkowy :) Za oknem pochmurno... Waga lekko spada :) Uaktualnie wobec tego tabelke. Wpisujcie sie nie wpisane :) kasiulka?? pora na diete?? kasieńka84 ?? TABELKA Nick......waga startowa......waga obecna.........wzrost.......wiek ELF......91,4.....................90,4.................. ...174..........27 Woda......118,2.................115,5................... ..170...........25 nuerha....83.....................75..................... .....170..........23 KOALA.......71...................70..................... ....166.........30+++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 2, 2008 nie no na diecie jestem caly czas elfiku, ale pora ja zmodyfikowac:) dopisuje sie do tabelki! Nick......waga startowa......waga obecna.........wzrost.......wiek ELF......91,4.....................90,4.................. ...174..........27 Woda......118,2.................115,5................... ..170...........25 nuerha....83.....................75..................... .....170..........23 KOALA.......71...................70..................... ....166.........30+++ Kasiulka20...91..................76..........................179..........20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 2, 2008 Kasiulka super sukces!! Ważyłaś tyle co ja teraz :) Ile Ci zajeło dojście do obecnej wagi? A \'pora na diete\' to nick jednej z nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 2, 2008 aaaa hehe:) no zajelo mi to az 5 miesiacy, ale nabawilam sie wielu problemow ze zdrowiem, poczatki bulimii itd..:( ale juz jest ok..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 2, 2008 kasiulka dobrze ze już Ok, z bulimią nie ma żartów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 2, 2008 no nie ma, ale opamietalam sie w pore..:) dzieki Bogu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pora na dietę 0 Napisano Maj 2, 2008 pora na dietę....start 29.04.2008....waga 96kg.... wiek....28 lat dopiero początek, ale się rozkręcam, że ho ho ;-) a tak przy okazji ważyłam się na wadze u rodziców, w domu mam elektroniczną, ale na razie muszę kupić do niej baterie. Coś mi się wydaje, że ta u rodziców mechaniczna i nieco sfatygowana przekłamuje pomiary...boże tylko w którą stronę?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pora na dietę 0 Napisano Maj 2, 2008 dzisiaj zaczęłam dzień o połowy pomidora, połówki kawałka ciemnego pieczywa, zielonej herbaty i łyżki twarożku- niech żołądek się kurczy;-) póki co trzymam się jakoś i powiem wam, że jak mam jakieś pokusy do zwalczenia to myślę o was- i jakoś tak zaraz czuję się rozsądniejsza, w końcu pamiętam, że w walce o zgubienie kilogramów nie jestem sama. Takie wsparcie daje naprawdę dobre efekty:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 2, 2008 Ja dopiero zważe się w poniedziałek już się nie moge doczekać :D Tak naprawde to patrze co jem i ile jem.Za bardzo mi zalezy na tym by schudnąć :) W pierwszym tygodniu schudłam prawie 3 kg i troche się boje że to za dużo (efekt jo-jo ) aczk9olwiek przecież się nie głodze.Może to tak spada bo jest mnie strasznie dużo??? a potem to już będzie normalny spadek wady lub zastój hmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 2, 2008 I co tam słychać??? :) Było grillowanko czy nie? :P Ja przyznaje się bez bicia że zjadłam wafelki Mam z tego powodu również mini dołka,no ale wstaje i walcze dalej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Maj 2, 2008 Ciao!U mnie harówa w sklepie, bo jutro dwa dni wolne ludzie kupują jak szaleni,a my biegamy jak opętane.Dopiero teraz przyszłam do domu od rana,zjadłam i zabieram się za odkurzanie,a jest tego multum.Tak więc chcę czy nie, mam odchudzanie jak się patrzy .Pozdro wszystkim dzielnym koleżankom.Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 2, 2008 Współczuje kochana.Kiedyś na studiach chiałam dorobić to pracował w sklepie-MASKARA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pora na dietę 0 Napisano Maj 2, 2008 cóż dzisiaj już niczego nie zjem, udało mi się wytrwać, z czego jestem dumna. Na razie po prostu nie stosuję ustalonej diety, bo takiej nie znalazłam dla wegetarian jest mniej propozycji do wybierania;-) za to staram się jeść mało, dietetycznie, zero słodyczy, staram się pić 2 litry wody, zielona herbata i codziennie jeżdżę na rowerku, na razie po 15 minut, ale powoli, powoli, rozkręcę się to będzie lepiej:-) szkoda, że nie mam normalnego roweru tylko stacjonarny:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 3, 2008 ja wczoraj nadprogramowo 2 male i 2 duze kawalki pizzy, a tak to idalnie szlo.. no, ale nic.. walcze.. wracam teraz do wrocławia wiec bedzie mi latwo ten tydzien wytrwac i zobaczycie, ze przyjade i bedzie 75!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach