Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELF

Duza nadwaga- mała silna wola!! Od dzisiaj zamiast od jutra!!!

Polecane posty

🖐️ Kolejny dzień zmagań :) Niech t6en weekend szybciej zleci :P osobiście wole odchudzanie w tygodniu jakoś szybciej mi dni lecą i jakoś łatwiej :)

Hej Parzyło okropnie i wreszcie sie rozpadało ;) Mi bez różnicy weekend czy inne dni skoro i tak siedze w domu... I tak cieżko mi idzie :( Miłego dnia wszystkim. 🖐️

🖐️ U mnie dziś póki co dobrze idzie.Ale się nie chwale bo nie wypada chwalić dnia przed zachodem słońca :)

u mnie ciezko..:( ale zobaczycie zwaze sie w niedziele przyszla rano i bedzie 74! jak boga kocham tyle bedzie!

Hej Hej Woda nie martw sie, każdy ma czasem gorsza chwile. ja wczoraj sie skusiłam na ciasto i loda :O Ale grunt to sie nie poddawać miłej niedzieli 🌻

🖐️ Mnie nie tak szybko złamać :) Wczoraj był powarzny grzech otóż zjadłam gyrosa :P Ale i tak jestem siebie dumna że to był pierwszy grzech od 2 tygodni odchudzania.Ale chciałabym by był to pierwszy i ostatni.Tak wiec ruszam dalej do walki :)

czesc slonka:) ja juz jestem we wroclawiu, po 18 nic nie jem, moze pobiegam jak troche sie sciemni:) a od jutra scisla dietka, nie moge wydac pieniedzy na jedzenie w tym tyg i nie wydam- jedyne co to na wode! musze sie oczyscic bo w niedziele komunia:D

oo a co chcesz?:D ja bym chciala tylko jutro sama wode pic, a potem 1000kcal:) co Ty na to?:D

A więc już mówie o co chodzi.Miałam wcześniej napisac ze się do tego przymierzam ale nie byłam jeszcze pewna.Otóż rozmawiałam znajomym lekarzem.Powiedziałam że się odchudzam itd.Zaproponował mi głodówke cąłkowitą.Już kiedyś byłam na takiej 21-dniowej(sama woda!).Oczywiście bede pod czujnym okiem lekarza.Zapropnował mi ją gdyż on uważa że to dobry krok do odchudzania gdyż organizm oczyszczy się z toksyn itd.Oczywiscie by ją zacząć trzeba się bardzo dobrze do niej przygotować oraz trzeba z niej umieć wyjść by nie było między innymi efektu jo jo ,jak również tragiscznych rzeczny co do zdrowia.Oczywiście przed głodówką będe miała zrobione kompleksowe badania i jeśli by było wszytsko ok z nimi to od wtorku mogłabym już startować.Oczywiście w czasie tej głodówki będe miała wizyty u lekarza oraz po zakońćzeniu również badania.Tak wiec napewno bede bezpeiczna bo będzie to monitorowane rpzez lekarza. Nie chce mi się czekac do wtorku tak wiec zaczynam od jutra.

21 dni glodowki? o jej.. woda.. w zyciu bym sie nie odwazyla na takie cos:P ja ewentualnie moge z Toba poglodowac jutrzejszy dzien i wracam na 1000kcal hehe:D

oj uwierz, ja bym bardzo chciala dac rade na glodowce.. po 10-14 dniach juz bym miala wage wymarzona, ale mam komunie 11 maja, wiec proponuje po 11 maja to wtedy moge spróbowac 10 dni:) buzka

JUa to sobie moge pomażyć o długiej głodówce :DNie jest to takie proste.T6ym bardziej jak jesteśmy na diecie to jest bardzo cięzko a co dopiero będąc na samej wodzie.No zobacyzmy jak to będzie.

Gość aneczkaZirlandii
ja wczoraj bylam na wieczorze panienskim wiec wiecie jak to jest.....porazka dietetyczna:(:(ale dzis rano miska owsianki na wodzie 2 banany i jablko i duzo wody, na obiad 2 rodzaje salatki i :(2 kromki chleba z maslem:( ale jezdzilam 2 godz na rowerze wiec czuje sie ciut rozgrzeszona, pojechalam sobie nad zatoke bo piekna pogoda(jezdze na 6 biegu od dzis:) polezalam na trawce i wrocilam :):)dzis juz jesc nie bede, bo w miedzyczasie skubnelam kilka niezdrowych rzeczy typu paluszki czy chipsy:(:(:(:(

aneczko witaj:) 🌼 woda to co probujemy z glodowka 10dni od przyszlego tygodnia?:) od poniedzialku?

WyczytałaM u Małachowa, że można prowadzić głodówkę naprzeminnie - jeden dzień tylko woda, jeden lekkie jedzenie. ja padłam na głodówce po 6 dniach (zbyt zatruda wątroba) i muszę wrócić do niej spokojnie, a wierzę w jej moc, bo po 6 dniach odstawiłwm sterydy wziewne na astmę!!!

Kasiulka----Ja zaczne od jutra .Powód prosty.....mnie jest więcej niż ciebie :D a chciałabym ciut lepiej wyglądać i czuć się za 2 mieisące. No ale jeśli wytrwam to będe leciała kolejny tydzień z Tobą :) W każdym razie i tak będziemy Ciebie wspierać :D aneczka----głowa do góry :) lili11----No właśnie najgorze są te pierwsze dni.Mi strasznie bolała głowa.Ale potem było już spokojnie.

hmm to moze zrobie tak jak proponuje lili.. jutro bez jedzenia, a nastepnie jedzenie i ta naprzemiennie.. hmm.. teraz ide troche pocwiczyc brzuch, a kolo 21 ide pobiegac z 15 minutek. buzka:) za duzo dzisiaj zjadlam, czuje sie taka pelna..:/

nienawidze siebie, nienawidze tego jak wygladam.. wlasnie poszlam wymiotowac..:( ech schudne chocbym miala popasc w paranoje.. chce miec 6 z przodu i nie martwic sie tym jak wygladam.. chce byc wreszcie soba.. juz po tamilee webb pierwszym programie.. bede ja robic conajmniej co drugi dzien, postaram sie codziennie..:( ech.. jestem taka oblesna.. no nic.. musze sie zawziac.. do konca czerwca zostalo niewiele czasu..:)

wlasnie wrocilam z joggingu.. kurcze, ale dzisiaj narzucilam tempo, ale nic czuje sie w miare lekka:) aha kochane znalazlam fajna sprawe- koktajle zamiast posiku- na allegro, chyba sobie kupie, jedno opakowanie kosztuje 16zl i starcza na 10 dni.. kupie 2 i zobacze jak to dziala..:) ktos chetny?:D:D:D

dobranoc kochaniutkie, jestem jutro do wieczora na uczelni wiec odezwe sie popoludniu!:) buziaczek😘

Gość gingerish
witajcie ;) zaczynam odchudzanie! muszę zejść do 53 kg, bardzo mi na tym zalezy... mam nadzieję że pisanie tutaj pomoże mi wytrwać, bo od jutra ZRZUCAM kilogramy i pozbywam się tłuszczyku

gingerish 🌼 woda, linka przesle wieczorem, teraz spadam na zajecia, nie cambridge!:)