woda mineralna 0 Napisano Maj 16, 2008 Raz czy dwa widziałam ten program ale też nie do końca :) kiedyś na real tv był program ,,waga w dół\" ciekawy i jakoś dawał mi kopa do walki z kilogramami :) . Wychodze z głodówki bardzo powoli,myślałam że bedzie gorze.Jestem zadowolona. Już sobie w duszy obiecałam że jak schudne do 80 kg to pierwsze co zrobie to coś dla siebie :D Marzy mi się wypoczynek taki chociażby na 2 dni w SPA:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Maj 16, 2008 "Wagi w dół" nie oglądałam,ale wszystkie te programy na ten temat mnie motywują.Od kilku lat też kupuję czasopismo" Super Linia" całkiem ciekawe.Rok temu byłam w Nałęczowie na odnowie biologicznej i odchudzaniu,a dwa lata temu we Władysławowie w hotelu SPA,było cudownie!!!!!!!Do końca życia będę te chwile wspominać.Do Nałęczowa właśnie przyjeżdżały panie na weekend.Pełen komfort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 16, 2008 Ja musze powrócić do kupowania ,,Super Linia” .Pamiętam jak kupowałam tą gazetę jak miałam 16-17 lat inaczej się wtedy na wszystko patrzyło :D Mnie również nakręcają pozytywnie takie programy. Jednak chyba ciut bardziej programy z osobami o bardzo dużej nadwadze (pow.200 kg) wtedy mówię sobie że nie chcę tak wyglądać ,ze większość z tych osób siedzi w domu bo po prostu nogi o kręgosłup odmówili posłuszeństwa. Ja tak bardzo się cieszę z każdego kilograma mniej na wadze :D ,dużo lepiej mi jest jak Wy mnie spieracie, mąż ,rodzina czy przyjaciele. Cieszę się że mimo że tyle warze mam prawdziwych znajomych którzy szczerze mi kibicują i nigdy nie usłyszałam złego słowa na temat mojej wagi. Musisz mi podać namiary do tych ośrodków SPA :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 17, 2008 Coś dziś źle spałam Całą noc rozmyślałam nad moim odchudzaniem :P W poniedziałek się zwaze.Będe szczęsliwa jeśli będzie mnie mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 17, 2008 woda ja tez dzisiaj w nocy 1,5h myslalam o moim odchudzaniu i wracam do was, mam dosc juwenaliow:) dzisiaj w planie jogurt, jablko, krazki ryzowe- z 5 i woda, od 12 mam turniej w plazowke wiec nie bedzie mnie caly dzien.. 19 czerwca mam swoje 20 urodziny.. mam nadzieje, ze zobacze wtedy 73kg na wadze:) buzka!:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 17, 2008 Życze Tobie tego prezentu na urodziny by waga była mniejsza :) Napewno jest to możliwe ale muśisz coś dac z siebie :D Ja znów mam za tydzień rocznice ślubu i urodziny i w tym roku nic dla nikogo nie robie :D A co tam liczy się teraz moje odchudzanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 dobra jedziemy kochane jedziemy:D dzisiaj w planach mam bieganko 20 minutek:) jak dam rade, bo wczoraj na turnieju cos mi sie z biodrem zrobilo i ledwo chodzilam, ale sprobujemy:D do tego chcialam znowu podejsc do a6w i wytrzymac minimum do polowy wiec dzisiaj zaczynam:) nie jem slodyczy, bialego chleba, po 18 i wiecej zdrowych rzeczy! glownie stawiam na ruch:) aha i przerywam tabletki antykoncepcyjne na miesiac lub dwa, bo wtyedy latwiej sie chudnie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Maj 18, 2008 Czesc :) pamietacie mnie jeszcze :) dzis zaczelam 3 dzien warzywno-owocowej i juz sa efekty :D dzis rano waga wskazalka 62kg!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 no wlasnie czytalam na innym topiku! brawo kochana!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 18, 2008 Ja również śpieszę się gratulacjami !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Maj 18, 2008 Dzieki dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 18, 2008 Jaki jest Twój dzienny mniej wiecej jadłospis??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba_babeczka Napisano Maj 18, 2008 hej dziewczyny przeczytalam wlasnie wasz topik i chcialam zapytac czy mogę do was dołączyc kochane :) bardzo mi się podoba atmosfera tu u was;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Maj 18, 2008 Witamy nową koleżankę-babeczkę, napisz coś więcej o sobie. ed85-gratulacje,ja uwielbiam warzywa i owoce. Woda-podaję namiary:www.spawraju.pl-to jest Nałęczów ,ja byłam w Willi Raj komfortowe warunki noclegowe,dietetyczne jedzenie,opieka lekarska,ogromna ilość zabiegów do wyboru,plus codzienna gimnastyka i ćwiczenia na stołach izometrycznych,zresztą można długo opowiadać.Jeśli chodzi o Władysławowo to mieszkałam w hotelu Velawes tu dopiero był luksus,ale nie było do wyboru tyle zabiegów co w Nałęczowie,ale za to dłuuuuuugie spacery nad morzem i siłownia,co prawda w innym budynku.Och!Przypomniały mi się te cudowne chwile wakacyjne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_babeczka 0 Napisano Maj 18, 2008 heh ;) mam 18 lat;) 182cm wzrostu i o zgrozo gdzies z 95kg;/ dokladnie nie wiem bo nie mam w domku wagi ale w tygodniu się zważę jak będę u kuzynki bo ma elektroniczną i postanowilam DOSC trzeba sie wziac za siebie jak ostatnio ubralam spodnice z zeszlego roku ktora wowczas byla luzniutka na mnie i wisiala mi na biodrach a i tak wtedy sadzilam ze w niej grubo wygladam tak teraz opina sie na biodrach i pupie;/ ehh ;) mam nadzieje ze z wami wytrwam bo mam bardzo slaba wole i nie wiem jak to się potoczy ale teraz mam sile i motywacje co tam u was babeczki?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 18, 2008 kolala-----Zaraz obadam ten mój raj na ziemi :D:D:D:D:D gruba babeczka----Witaj :D Jasne ze mozesz:D:D:D Witamy Ciebie chlebem i solą :D:D Jesteś na jakieś konkrtenej diecie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 ja dzisiaj jeszcze kolo 19 tylko jablko i okolo 1200kcal zaliczone:) niestety nie pobiegam, ale pocwicze w domu cos na brzuszek, mogi, pupe:) moze 8 mi abs:) buzka ide sie zajac moim kochaniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_babeczka 0 Napisano Maj 18, 2008 wlasnie nie nie mam zadnej konkretnej diety tak jak wspomnialam nie mam silnej woli ;) ja od zawsze bylam ta grubsza i chcialabym schudnac na stale takze planuje ograniczenie jedzonka zaczac jesc bardziej zdrowo plus do tego ruch ;) a jak tam wam idzie;) woda widze swietne efekty juz ;) jak tam po ubrankach juz pewnie czujesz ze luzniejsze?;) to dopiero motywacja jak tak8 kilo za soba podziwiam naprawde ciezko bylo?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 18, 2008 U mnie też ciężko było z silną wolą .Ale wiem że teraz mi się uda!!!! :D zrobię to raz a porządnie :D :P nie wiem czy wcześniej czytałaś ale jeszcze rok temu odchudzałam się z 110 kg i schudłam na 90 kg, potem przez głupotę doprowadziłam do 118 .Owszem czuje po ubraniach ale to nie jest jeszcze to co by się chciało :D owszem są dni załamki ale nikt nie mówił ż będzie łatwo :D Dziś mam ostatni dzień wychodzenia z głodówki i teraz od jutra aż do uzyskania konkretnej wagi będę na 1200 + oczywiście sport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 18, 2008 Ile masz zamiar schudnąć???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_babeczka 0 Napisano Maj 18, 2008 TAK tak czytalam cale forum naprawde podziwiam bardzo;) ile bym chciala schundac jak najwiecej ;) hehe ale mysle ze tak optymalnie bylo by 70kg przy moim wzroscie nie chce przesadzac nizej bo jestem wysoka i mogloby to sie zle skonczyc ;) hihi ale dluga droga jeszze przede mna moze masz jakies wskazowki dla poczatkujacej moja zmora sa slodycze tak bardzo je lubie :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 oj ja tez je bardzo lubie.. ale musimy z nimi walczyc.. babeczka od jutra koniec z dogadzaniem sobie! jemy malo 4-5 posilkow dziennie, na kolacje zawsze bialko, jak zrobi sie pogoda biegamy! poza tym cwiczenia w domu:) dawac dawac!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_babeczka 0 Napisano Maj 18, 2008 tak jest bieremy sie za siebie ;D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 no:D dobra ja sie bede wazyc co miesiąc, jutro zaczynam i zwaze sie dopiero 19 czerwca- licze, że bedzie 73.. bardzo bym tego chciala.. teraz jest okolo 76-77.. ale dam rade.. niech juz sloneczko wychozi bo ja chce biegac !!!:) aha i ja nie jem 1. zadnego chleba, ziemniakow i makaronu 2. duzo wody 3. zero slodyczy i slodzonych platkow sniadaniowych 4.owoce do godziny 15 5. na kolacje białko- jakis serek wiejski, jajka albo ser twarogowy 6. nie jem po 19 7. bieganie minimm 20 minut.. postaram sie biegac 30:) 8. w domu abs na brzuch, glownie skupie sie na tym:) plan- 5kg na miesiac i za 2 miesiace 10kg mniej- to jest realne kochane tylko trzeba zacisnac zeby przez pierwsze 3-4 dni, a potem juz leci!:) damy rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 18, 2008 dobra ja juz po absie na brzuch, chyba skusze sie na a6w ponowna probe.. cel- wytrzymac do 21 dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
letMebe 0 Napisano Maj 18, 2008 dobra weider skonczony.. uf uf uf:D oby tak do 19 lipca wytrzymac..:) mmmm.. i 6 z przodu bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Maj 18, 2008 Woda mineralna --> roznie bywa przewaznie jem kolo 5 srednich jablek i jakies warzywka na cieplo duszone na patelni i kilka marchewek a i jeszcze salateczka z ogorka i pomidora :). Dzis do tego jadlam kawaleczek chudego duszonego mieska :( Jutro i we wtorek tu nie zaglade bo nie bede miec neta ale wsrode dam znac ile kg :) Pozdrawiam i trzymac diete ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 19, 2008 witajcie:) ja wlasnie po sniadanku- jogurt z muesli, jako przekaska dzisiaj 2 jablk a na obiad sie zobaczy:D ale chyba żurek:D buziaki, lece na zajecia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_babeczka 0 Napisano Maj 19, 2008 hejka laski jak tam humorek?;) u mnie dobrze choc to pierwszy dzien mojego odchudzanka;) hehe wlasnie zaraz na sniadanko kefirek truskawkowy sobie wypije;) i do szkolki odezwe sie po poludniu bużka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 19, 2008 U mnie humorek dopisuje :D z każdym dniem jest coraz lepiej ,mam zapał że szok a to pewnie dlatego że prawdziwe lato coraz bliżej :D:P schudłam tyle ile mam w stopce.Od dziś 1200 kal i ani więcej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach