ELF 0 Napisano Maj 5, 2008 Cześć! Hmmm, jeśli chodzi o głodówke. Ja uważam że długotrwała nie jest zdrowa, bez względu na wszystko i sorry Woda ale nie wiem co to za lekarz który Ci cos takiego zleca, nawet jeśli pod kontrolą. Jeden dzień to ok, ale 21 !!??? Każdy rozsądny lekarz wyśle Cie do dietetyka i zaleci rozsądną, mądrze zbilansowaną diete... Rozwaz jeszcze to głodowanie, dla własnego dobra :) kasiulka nie popadaj w paranoje!! napewno jesteś super laska i bez zagłodzania sie i wymuszania wymiotów. Jeśli nie wierzysz wyślij mi swoje zdjecie, obiecuje ocenić obiektywnie :) lili11 mój znajomy sotosował taki sposób odchudzania- jeden dzień jeść normalnie a kolejny nic, i sporo schudł. Także ta metoda działa Ale zupełnego nie jedzenia przez 3 tygodnie nie polecam Ja dziś też postaram sie pogłodować dla zdrowia, oczyścić troche ten śmietnik zwany żołądkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 5, 2008 Dziewczyny może trudno w to uwierzyć ale tylko rozsądna dieta daje trwałe efekty bez uszczerbku na zdrowiu. Nie ma diety cud!! To apropo koktajli. Myślałam że wszystkim nam zależy na zdrowym odchudzaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuerha 0 Napisano Maj 5, 2008 zgadzam sie z ElFem :) trawłe i skuteczne schudniecie to zmiana nawyków zywieniowych, a nie co chwila inna dieta, głodówka i tak na zmiane aż kg wrócą, oczywiście nie chce sie wymądrzać, bo to nie jest wcale takie łatwe, zwłaszcza gdy chce sie szybkich efektów, ale nie o to przecież chodzi... a czemu sie nie odzywałam? bo było mi wsytd. Wy optymistycznie nastawione, dobrze sobieradzicie, a ja po kilku dniach zawsze wymiekam i dieta idzie w cholere, nie potrafie konsekwentnie robić tego co bym chciała, no i dziś waże 77 kg..bosko... załamac się można, kiedy ja w końcu zmądzrzeje? Jak Wy to robicie, że wytrzymujecie? Ja nie daje rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 5, 2008 nuerha ja tez wymiękam, nie jest łatwo. Nie ma dnia żebym sie na cos słodkiego nie skusiła Dlatego dzis chce zastosować oczyszczającą głodówke alby troszke obkurczyć żołądek i oczyścić go z toksyn. A od jutra mądrze i rozsądnie jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 Ja o głodówce wiem prawie wsyzstko.Odiwedziłam mnustwo lekarza dietetyków,rozmawiałam równiez z lekarzami pierwszego kontaktu.Głodówka lecznicza bo tak ona się nazywa ma być pożyteczna przy oczyszczaniu organizmu.Minimum powinno zrobić się 5 dni by był jakiś efekt(nie chodzi o kilogramy!) najskuteczniejsze to 14 i 21 dniowe.W każdym razie nie może przekroczyć 40 dni. Tu nie chodzi tylko o zgrubienie kilogramów w szybkim czasie bo to tylko pozornie brzmi że jak jestem na wodzie to dużo chudne -NIEPRAWDA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 5, 2008 Woda-- powodzenia. Mimo wszystko Spójrz na swoja stopke- chudniesz i tak :) Ja nie wierze w długotrwałe głodówki, bo kiedy znów zaczynasz jeść nadrabiasz wszystko bo organizm musi zregenerować siły... Ja dziś póki co na zielonej herbatce. Zaraz wybywam z domu pozałatwiać troche spraw to może bedzie łatwiej... A za oknem cudne słoneczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 No zobaczymy jak to będzie :D Nie mówie hop! To są długie dnie bez jedzenia.W każdym razie nic na śiłe,jak będzie coś nie tak oczywiście robie pas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 5, 2008 Jak tam dzionek mija bez jedzenia?? Ja wytrzymałam do 14.30... I zjadłam obiadek. Trudno. Poza tym ssało mnie już od 10 rano :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 Łatwo nie jest :P Tym bardziej że trzeba było dziecku i mężowi ugotować obiad :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 5, 2008 nie no ja jadlam, ale juz dzisiaj nic chyba nie zjem, tylko woda:) nie moge pobiegac, bo oddalam krew:) a dostalam 9 czekolad:D ale oddalam jedna kolegom, a reszte tez rozdam, nawet mnie nie kusza..:) kurcze taka ladna pogoda a ja nie pobiegam:( no nic trudno.. ale wieczorem pocwicze na pewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 kasiulka----Ja też bym chciała mieć taką super chęc do ćwiczeń jak Ty!!! :) Jetseś honorowym dawcą krwi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 5, 2008 nie dzisiaj na uczelni byla akcja oddawania krwi to poszlam, moze komus zycie uratuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 5, 2008 a ja woda chcialabym jesc tak malo jak ty:) co z tego, ze cwicze jak czasem nadrabiam jedzeniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 Cięzko jest pogodzić ruch i diete.Niekiedy się to gryzie.Ale warto dać z siebie wsyztsko! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pora na dietę 0 Napisano Maj 5, 2008 cześć Dziewczynki:-) Na szczęście gdy robi się cieplej, mój apetyt spada- proporcjonalnie do wzrostu temperatury:-) Dzięki temu łatwiej mi się trzymać na diecie. Dzisiaj "wielki" i prawda prosto w twarz... stanę na wadze, trzymałam się diety, więc może nie spadnę z szoku;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 5, 2008 Uffffffff można powiedzieć że dzień zaliczony ! Ale jeszcze nie chwale ....po co kuśić los??? pora na diete----Ile jest na wadze :) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 5, 2008 ech.. ja mialam mecz, uderzyłam glowa o slupek i mam wielka pi...zde na oku.. cos strasznego.. glowa boli masakra.. czuje sie fatalnie.. ide spac:( buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gingerish Napisano Maj 6, 2008 ale miałam beznadziejny dzien jeśli chodzi o odchudzanie niby jadłam tylko sałatkę, chude mieso, ciemne pieczywo, grejfruta, ale czuje że ... muszę się przegłodzić chociaż jeden dzien, może potem będzie mi łatwiej nie myśleć o jedzeniu a tak to, czuje jakby zadnej diety w ogóle nei było. zero satysfakcji :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 6, 2008 no ja juz wstalam, czuje sie dzisiaj lepiej, zaraz jakies sniadanko i heja:) a jak tam u was zaczal sie dzien?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 6, 2008 czesc woda, jak tam? glodujesz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 6, 2008 Jeszcze się trzymam.No ale rózne to moze być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 6, 2008 gratulacje:) podziwiam szczerze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Maj 6, 2008 A ja znów nie mam sie czym pochwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 6, 2008 Witam kobitki :) Ja to tylko odliczam godziny do końca dnia.Jest ciężko to pewne.Zobaczymy ile wytrzymam.Twarda ze mnie sztuka więc musi mi się udać....schudne najpierw do 100,potem do 90 ..... aż zobacze piękne cyferki na mojej wadze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 6, 2008 hehe, a ja dzisiaj wchonelam cala czekolade:O bilans dnia- około1500kcal:P mam nadzieje, ze bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Maj 6, 2008 A mnie jedynie co męczy to non stop siusiu w ciągu godziny :P Mogłabym zostać smokiem wawelskiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byczydzien Napisano Maj 6, 2008 do kretynek, co pozniej zwracaja jedzenie duża część jedzenia sie trawi juz w ustach (ślina posiada enzymy trawienne), wiec wasze rzyganie nic wam nie daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Maj 6, 2008 Drogi mądralo-byczydzien! Ślina posiada enzymy trawienne,lecz tylko zapoczątkowuje trawienie wielocukrów, które dopiero w żołądku rozkładane są do cukrów prostych ,a dopiero one odkładane są w postaci tkanki tłuszczowej (oczywiście jeśli nie zostaną one spalone).Wszystkie tu wiemy,iż wymioty nie są tym o co nam chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Maj 6, 2008 kurcze woda ja od przyszlego poniedzialku chyba sprobuje glodowki z 3-4 dni z Toba.. tak Ci zazdroszcze tej wytrwalosci masakra..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach