Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella5647

MOJ WSPANIALY FACET....

Polecane posty

Gość katka2354
nie no rozumiem moj po prostu byl uzalezniony, ale pozniej pokazal mi kilka rozmow, opowiadal tym kolezankom o mnie itp wiec powiedzialam, albo rzucasz to swinstwo a ja Ci w tym pomoge, albo znikaj z mojego zycia no i on nad soba pracowal bardzo, ja nad soba tez-zeby mu nie wypominac no i zeby jakos przetrwac ten lekki zal, ze okazalo sie, ze relaksuje sie w tak durny sposob no ale teraz wiem,ze chce znim byc, jest troskliwy, madry, ambitny, naprawde dobry i mnie szanuje i przede wszystkim, juz tego nie robi mam staly dostep do jego komputera, poczty itp- idzie sie kapac a zostawia przy mnie swoj laptop z outlokiem itp a ja nie mam zamiaru szukac itp, podejrzewac, wiem, ze zaufalanie mu i druga szansa sie oplacily no ale jak Twoj ma w nosie, ze Cie to zabolalo i szuka partnerek do rzeczywistosci w necie,to kopnij w tylek i tyle

katka -udalo Ci sie ,nie kazdy ma takie szczescie albo nie kazdy umie sobie z tym dac rade.rozumiem anabelle i wspolczuje bo to jest bardzo trudne

Gość Anabella5647
No dokładnie...mój ma mnie głęboko w nosie,cóż zrobić. Ciekawe ile lat jeszcze będzie się tak zabawiać? Ostatnio w rozmowie powiedziałam mu:wiesz na początku byłeś bardziej zaangażowany,a on na to:no tak,to jasne ,na początku wszystko było takie NOWE

Gość Anabella5647
tak....to oczywiście MOJA wina według niego,to ja jestem ta niedobra,śledząca go i psychiczna. Stosuje jawną manipulację

Gość katka23453
nie no, my jestesmy razem 3 lata i jest coraz lepiej słuchaj, jak on nie chce sie zmienic,to wez olej palanta, wiem,ze ciezko, ale stac Cie na wartosciowego faceta-nie mowie,ze idealnego-bo takich ludzi nie ma- ale na takiego, ktory bedzie Cie szanowal i zrozumie co oznacza bycie w zwiazku

Gość Anabella5647
Masz rację,Katka:-)

Gość sweeeet angels
"napisał mi że się ukrywa bo jest ZASYPYWANY WIADOMOSCIAMI" ehh jakbym słyszała swojego faceta (już ex ale On jeszcze o tym nie wie :P) - tak samo niedawno odkryłam, że jest zalogowany na portalu randkowym i ma zaznaczony "stan wolny" oraz "szukam niezapominajki :)" (jakaś dziewczyna ma taki nick i jest w jego znajomych) cóż podczas rozmowy dałam mu do zrozumienia, że odkryłam to co tak ukrywa :/ i efekt jest taki, że nic mi na to nie odp i oboje milczymy , do tego na pierwszym spotkaniu pokazywał mi domy, z których niby dziewczyny za Nim się uganiają - nawet prosiły go na kawę ale jak mi mówił "nie mam na to ochoty" .. ehh nie wiedziałam czy mam się śmiać z takiego dziecinnego zachowania czy płakać nad głupotą :I nie no masakra z takim osobnikiem i doszłam do wniosku, że facet ma cholernie niskie poczucie wartości i szuka ciągle dziewczyn aby się dowarościować, a mnie ma za pewniaka hmm tzn. miał bo po dłuuugim czasie przejrzałam na oczy .. lepiej późno niż w cale tylko teraz już tak łatwo innemu nie zaufam :( .. trzymajcie się 🌻 i pamiętajcie, że kobieta ma się szanować :]

Gość Anabella5647
O rany,mój też mi mówił że ma dużo chętnych koleżanek ale NIE CHCE korzystać,ehhhh.....no cóż,nie wygram przecież z tą lawiną chętnych,młodych dziewcząt

Gość Anabella5647
Białakonwalio,do jutra,dziękuję za podzielenie się swoją historią,dobrej nocy:-)

Gość katka23454
oh kobietki przykro mi ja jestem za tym, żeby nie skreslac kogos z powodu jednego glupiego zachowania itp ale w tych sytuacjach jak Wasi faceci ewidentnie szukaja kobiet w necie i nie sa zdolni nawet do chwili refleksji nad Waszymi uczuciami i tym, ze Was rania to nie mam słów, olać takich palantów i tyle życzę Wam wytrwałości dobranoc, zajrzę tu jutro

Gość Anabella5647
Dobrej nocy,do jutra dziewczyny:-)

Gość Anabella5647
Witam dziewczyny,jesteście tam?:-)

Gość Anabella5647
Ja też...potwornie się czuję...potraktował mnie wczoraj jak ostatniego śmiecia. A u Ciebie jak wygląda sytuacja?

Gość Anabella5647
Nie rozumiem takiego zachowania,przecież to jest paskudna zabawa drugą osobą i jej uczuciami. Ja do tego frajera nie napiszę na bank.Wcześniej wyciągałam pierwsza rękę ,ale teraz już przegiął zdecydowanie. Białakonwalio,Twój też szpera po necie?

Gość Anabella5647
Ja swojemu od roku trułam i niestety nie było efektu...jak widać panienki z neta są dla niego ważniejsze.W dodatku na jednym z portali są same dziewczyny po 20,więc się odmłodził,odjął sobie lat. Koszmar jakiś

Gość Anabella5647
Mój sobie odjął pięć lat:-)

Gość Anabella5647
Podasz pierwszą literę imienia?:-)

Gość Anabella5647
litera imienia G...czyli to nie ten sam facet,a podobni:-)

mozliwe ale jak widac takich czarusiow jest wiecej.tylko po co oni to robia i co chca przez to osiagnac?czego wlasciwie szukaja?trudne pytanie-kiedys myslalam ze to rozumie ale dzis znow mnie to zastanawia