Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaboja

dekoracja auta, pytanie

Polecane posty

Łomatko - a cóż to za nowa "gywiazda" nam przybyła. Tu masz bukiety mocowane przyssawkami na fotce. Akurat same bukiety mi się nie podobaja (sztuczne - łeeeee), ale widać, że przyssawki są schowane.

Gość a co sadzicie o takiej
dekoracji na auto; cylinder i wianek z welonem? na allegro sprzedaja takie cos za chyba 90 zl. samemu mozna zrobic duzo taniej. ale czy uwazacie, ze to ladne czy lwpsze kaiwtki? bo zadnych obraczek czy galabkow to nie chce.

Gość okropny ten wianek i cylinder

Gość pytamipytam
ja zamawia na auto kwiaty z kwiaciarni piekny bukiet na maske z bialych i ecru roz no i do klamek ladne bukieciki do tego bede zdobic jeszcze organtyna :)

ha ha ha...ciekawe tylko, że w najnowszych katalogach sa własnie bukiety...

Gość bojaboja
dagaa nie najnowsze tylko najnowocześniejsze ;) i taki bukiet można zrobić samemu jak się ma jakiś tam zmysł artystyczny, bo co to w nim trudnego? wiadomo bukiet na gąbce byłoby trudniej zrobić, ale taki

najnowsze, czy najnowocześniejsze, to to samo:) interesuje się tym, bo też chce żeby auto było udekorowane żywymi kwiatami,a moja kuzynka prowadzi \"bukieciarnię\" więc pooglądałam troszke tych katalogów:)

Gość kijanka123123123
do: ja wiem ... ale a ty dziewczyno masz jakis problem? czy kompleks? bojaboja: nie sluchaj jej, po co wywalac kase w bloto, masz racje, ze robisz to sama (jaki samochod apropo?)

Gość na weselu mojej siostry
taka przyssawka nie chciała się przyssać do maski i bukiet w końcu został przyciśnięty wycieraczką na szybie. Warto więc pomyśleć o jakimś wyjściu awaryjnym. Aha, a tylni spadł w drodze z kościoła na salę. Więc ja najlepszego zdania o tych ssawkach nie mam.

Gość bojaboja
autko to srebrna toyota avensis, więc kalie jakieś kolorowe wybiore, wyjście awaryjne mam takie że kupie szeroką organzę lub tiul i zrobie taką jakby szarfe po skosie i w to kwiatki jakoś przyczepie, jażeli na przyssawkach by się nie chciało trzymać, z tyłu bukietu nie chce żadnego, na klamkach tylko coś i na lusterkach powieszone kwiaty kali

bo przyssawka przyssawce nie równa..do każdego rodzaju samochodu(w zależności od kaształtu maski itp) przyssawki są inne..dlatego pewnie u Twojej siostry się nie trzymały..

Gość bojaboja
to jakie przyssawki nadają się do toyoty avensis?

bojaboja, najlepiej by było jakbyś poszła np do kwiaciarni się zapytac:) bo ja tak dobrze to się na tym nie znam niestety:) pozdrawiam:)

U nas jest sprawa taka, że facet przyjedzie do mnie udekorowanym już autem, ma do pokonania 20 km z kawałkiem, na salę też mamy z 10 km, i jakieś spektakularne wielkie bukiety odpadają, bo prawdopodobnie zgubi go na pierwszym zakręcie:) Postanowliliśmy że udekorujemy auto malutkimi różyczkami albo margerytkami, będzie tego dużo i będzie lekkie, powinno się trzymać;) Nigdy nie zapomnę jak podczas jazdy na wesele brata, ścigałam na szpilach i w długiej sukni toczący się po chodniku bukiet, który spadł z maski:-D

Gość kochaneczkaaneczka
do toyoty przyssawki nazywaja sie: przyssawki sylo spytaj w sklepie jakims. Niewiem gdzie tam kupujesz. WIESZ ILE KOSZTUJA KOLOROWE KALIE TERAZ? JAK NIE WIESZ TO PROPONUJE ZAPYTAC...ZEBY SZOKU NIE DOZNAC

Gość dlaczego nie podoba wam sie
wianek i cylinder? uwazacie, ze to wiocha?

Gość bojaboja
Jeszcze nie wiem ile kosztują, jak doznam szoku to wybiore coś innego co nie zdemoluje mi portfela ;) może w jakiejś kwiaciarni dostane, połaże i popytam