Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Czy sa tu jacyś żywieniowcy lub znający się na chemii spożywczej ?

Polecane posty

Chodzi o normę kwasowości miareczkowej w stopniach SH dla jogurtu, np. dla mleka wynosi ok.6-7,5 stopni SH. Nie mogę tego nigdzie znaleźć, gdyby ktoś miał np.jakąś książkę z towaroznawstwa lub chemii spożywczej, to proszę, moze będzie, bo w moich nie ma, w necie widziałam, ale nie dla jogutru :O Może jednak ktoś życzliwy... :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorka aaaaaa
szkoda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×