Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abida

ON CHCE SEXU A JA NIE

Polecane posty

Gość abida

jestem męzatą i mamy dziecko.Zajmuję się domem i dzieckiem przez cały dzień na nogach jak mąz przychodzi z pracy zmęczony to idzie spać.wstaje wypoczety wieczorem i czeka az uspie dziecko i czeka az przyjde do niego i nim sie zajme a ju juz naprawde nie mam siły zeby isc do niego,zasypiam razem z dzieckiem. ostatnio cały czas sie klucimy o sex bo on chce a ja jestem zmeczona :(

Gość NNNN....
POGADAJCIE NA SPOKOJNIE, NIECH ON SPI KROCEJ A CI TROSZKU POMOZE W DOMOWYCH OBOWIAZKACH CHOCBY W USYPIANIU DZIECKA

Gość autorko ty mnie nie rośmieszaj
na sex, jak mówi moja żona nigdy nie jest zmęczona, miał twój stary pecha ,żeniąc się z tobą, niestety.....

Gość wi-fi
ten ostatni wpis jest śmieszny,widać, że pisał szowinista.Wiadomo, przy dziecku jest mnóstwo pracy i kobieta jest wieczorem już tak zmęczona, że marzy tylko o spokojnym śnie.Porozmawiaj z mężem i zaproponuj ,że po południu ,kiedy on wróci z pracy zajmie się dzieckiem przez 2 godziny a ty się prześpij .Nie musi tak być co dzień ale 2-3 razy w tygodniu i wtedy tobie będzie łatwiej a on poczuje, co to znaczy opieka nad dzieckiem.Jest jeszcze drugie wyjście podrzucić dziecko od czasu do czasu dziadkom na cały dzień i zając się sobą .Powodzenia.

Gość
Wynajmij opiekunkę, albo wyślij chłopa do burdelu.

wi-fi, moja żona też tak mówi, a autorka, nie potrafi sobie zorganizować czasu i to wszystko

Gość popieram wypowiedz
powyzej, niestety

Gość tylko widzisz
zostaw mu dziecko pod opieką na cały dzień, a ty idź się zrelaksuj, pójdź do fryzjera, kup sobie ładny drobiazg, a wieczorem wypoczęta daj mu do zrozumienia, że TY masz ochotę na seks; ciekawe czy Ci nie odmówi :P faceci są czasem beznadziejni i nie posiadają absolutnie zdolności postawienia się w sytuacji drugiej osoby :o nie ma innej rady jak obarczyć go połową obowiązków, inaczej nigdy nie zmieści mu się w głowie, jak można być zmęczonym po całym dniu opieki nad małym dzieckiem :o nie daj się wykorzystywać!

Gość popieram wypowiedz
wypowiedz Apostola A twoj maz dlaczego Cie w ogole nie odciaza?