Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa nocy

Tak bardzo pragnę... Cię

Polecane posty

Jestem tak zdesperowana, że chyba popełnię jakieś głupstwo wbrew moim wszelkim zasadom... Żądzi mną potrzeba poczucia bliskości z mężczyzną, Jego zapachu, dotyku, czułych słów, pieszczot...

Gość także
to czuję, z tym, że mój jest wymyślony, prawdziwych takich nie ma... a Twój jest prawdziwy czy z wyobraźni ?

Właśnie o to chodzi , ze nie wiem kto to jest... :( Jest mi już tak zle z tą samotnością ,że chyba nie byłabym zbyt wybredna. Tylko nie zrozumcie mnie zle. Nie jestem jakąs puszczalską.Jestem już długo sama, zbyt długo i z tad ta tęsknota...

Ja nie będę cię źle oceniać też byłam sama i wiem co to znaczy tęsknić... znajdziesz swoją miłość czego Ci życzę;)

Gość prawdziwa księżniczka..
Na wstępie - kurewsko drażnią mnie Twoje błędy ortograficzne - naucz się, że poprawnie po polsku pisze się STĄD ! A co do tematu - wybacz ale Cię nie rozumiem. Jest wielu ludzi samotnych ale z tego powodu nie wypisują bzdur w necie tylko zajmują się czymś, co ich interesuje. Jak dla mnie za mało masz zainteresowań, za dużo wolnego czasu i stąd pragnienie dotyczące zaspokojenia. Brrrr, mało wartościowa musisz być kobieto :P

Sama nie wiedziałam , że jest ze mna aż tak zle, dziś to zrozumiałam. Rozmawiałam dziś z moim znajomym, kiedyś dawno temu chciała zawładnąc nami chemia , ale oboje oparliśmy sie temu. Dziś stojac przed nim miałam ogromna ochotę przytulić się do niego...On tak namnie patrzył, że... Moje zasady jednak nie pozwoliły mi na to,teraz żałuję.

Gość mezczyznar
Chciałbym Cie poznac krolowo nocy. Moze napisalabys do mnie na gg 1557100. :)

Autorko z tobą nie jest!!! po prostu zamknęłaś sie w sobie, w czterech ścianach mam wrażenie że się odizolowałaś od ludzi itp. Wyjdź na spacer, na dyskotekę, bądź częściej wśród ludzi.

Gość ofe rma
nie przejmuj się. za jakiś czas ci przejdzie. a potem znowu się pojawi. i znowu minie. ludzie potrzebują różnych doznań więc tym co są z kimś czasem potrzeba samotności a partner zaczyna drażnić i przeszkadzać a samotnym czasami potrzeba czyjegoś zainteresowania, bliskości i uwagi. ale to się wszystko da przetrzymać.

Pragnienie bliskości , to nie jest tylko seks. Nie chcę sie kochać z byle kim, ale już straciłam nadzieję , że spotkam kogoś wartościowego... znam swoją wartość i dlatego tak długo wytrzymałam ale ileż można walczyć z takim pragnieniem

Gość ofe rma
ja to nie spotkasz nikogo wartościowego. już spotkałaś: 15:21 mezczyznar Chciałbym Cie poznac krolowo nocy. Moze napisalabys do mnie na gg 1557100. wystarczyło palcem kiwnąć a zainteresowany już się pojawił :D

Wiem , że mało kto to potrafi zrozumieć. Jeśli ma się partnera i kocha się z przyjemnością 3 razy w tygodniu przez długi okres czasu a i nagle się to wszystko urywa z dnia na dzień...to nie jest proste i trudno sobie z czyś takim pradzić

Gość samotność kiedyś przejdzie
przytulam cieplutko 🌼

Gość ofe rma
"sexu Ci sie chce a nie czułości.Urodą pewno nie grzeszysz,bo nie pisałabyś na forum." ale podła zaraza hehe

Gość rozbawionydolez
suko jestes boska ;D jedyna chyba wyluzowana babka na tym forum. kocham twoje riposty :)

Gość ofe rma
a nie mówiłem że wredna :D

Ech...Blasphemer,nie wiem czy masz rację. Do tej pory nie interesowało mnie takie coś- czysty seks. Potrzebuje uczuć, szanuję się . I pewnie dlatego jestem sama , bo teraz ludzie wolą związki bez uczuć trudnych dla ludzi. Szybki seks dla rozładowania napięcia i tyle. Ale ja wlaśnie wciąż się waham, i zastanawiam sie czy po czyś takim poczuję się lepiej czy gorzej.

No własnie gdzyby nie suka to forum było by pełne zakompleksionych bab aklbo dziwek które nie wiedzą czemu żaden facet ich na dłużej niechce Suko full respect for you

Gość rozbawionydolez
blasphemer zatem kobiety dziela sie na takie jak suka czyli normalne i na przewazajace reszte sfrustrowanych lump ktore uwazaja sie za chodzaca cnote. adieu.

Gość ofe rma
bardzo prosty podział świata. tylko że świadczy raczej o zaawansowanym idiotyzmie dzielącego.

To jest realny podział świata na tych którzy mają luz i korzystają z życia i na tych co siedzą w kokonie własnych kompleksów proste i logiczne

Gość rozbawionydolez
ofe rmo dziekuje za nieudolny aczkolwiek prawdziwy komplement :] tak, jestem idiota, gdyz nie interesuje sie sprawami politycznymi tego kraju (sprawdz w slowniku co oznacza slowo 'idiota'). a co do mojego podzialu, to kazdy sam wie najlepiej czy jest sluszny czy nie :) ja niczego nie narzucam, po prostu widze i opisuje realny swiat.