Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa nocy

Tak bardzo pragnę... Cię

Polecane posty

Gość yangoo
Sex jest potrzeba!!!!

19.04.2008] 15:38 Królowa nocy Wiem , że mało kto to potrafi zrozumieć. Jeśli ma się partnera i kocha się z przyjemnością 3 razy w tygodniu przez długi okres czasu a i nagle się to wszystko urywa z dnia na dzień...to nie jest proste i trudno sobie z czyś takim pradzić Nie zawsze byłam sama, znam co to namietność... zły los potraktował mnie zbyt surowo z godziny na godzinę :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
''Jestem tak zdesperowana, że chyba popełnię jakieś głupstwo wbrew moim wszelkim zasadom...'' ''znam swoją wartość i dlatego tak długo wytrzymałam ale ileż można walczyć z takim pragnieniem'' ''I pewnie dlatego jestem sama , bo teraz ludzie wolą związki bez uczuć trudnych dla ludzi. Szybki seks dla rozładowania napięcia i tyle. Ale ja wlaśnie wciąż się waham, i zastanawiam sie czy po czyś takim poczuję się ''Znajdz mi fragment w którym opisujesz ze poddałaś sie namietnosci...

Gość zawajka
ja tez sie dopisuję, tak bardzo pragne dotyku jego rąk, tak bardzo paragne jego pieszczot, poprostu jego, ale to już nie wykonalne tak bardzo nierealne, bo rozstaliśmy się choc dzis go widziałam i jego wzrok, który wodził po mnie kiedy rozmawialiśmy. Byłam twarda i nie pokazałam po sobie jak bardzo mi go brakuje i choć wiem, że umrę bez niego to już nigdy razem nie będziemy. Już nigdy nie będę z żadnym facetem, już nigdy on był miłością mojego życia i tak barzo mnie zranił i nie potrafię mu tego wybaczyć pomimo tego, że nadal go kocham tą samą miłością co przed laty, a nawet może większa bo bardziej dojżalszą, ale nie potrafię wybaczyć i szarpie się z tym, zreszta oboje sie szarpiemy jednakże ten związek nie ma najmniejszych szans:( na przetrwanie. Jak to boli kurewsko boli jezuuuuuuuuuuuuuuuu................

Zamknę oczy... to może zobaczę Cię, poczuję Twoj ciepły dotyk, usłyszę czuły szept. Tak, jesteś, przytulasz mnie. Jak cudownie jest być w Twoich objęciach. Twe ciepłe dłonie głaszczą moje wsłosy, podnoszę wzrok i widzę Twoje oczy...

...patrz na mnie, patrz długo i namiętnie. Chcę byś zobaczył we mnie swoje szczęście. Bo wtedy nie odejdziesz, zostaniesz wlaśnie przy mnie. Wezmiemy się za ręcę i pobiegniemy przed siebie, może na łąkę pęłną polnych kwiatów, chabrów i blawatkow... i usiądziemy sobie na długą rozmowę bez słów...

...opowiem Ci o tym jak bardzo mi Ciebie brakowało, jak bardzo za Toba tęskniłam.Czekałam tak sobie i marzyłam.Byś wreszcie mnie odnalazł. I teraz kiedy jesteś tu ze mną to szczęścię mnie ogarnia i dziękuję samej sobie za to , że wierzyłam , że nie zwątpiłam. Mamy dużo czasu, powiemy sobie wszystko...

Gość prowizorka
jaka szkoda ze moj maz wraca dopiero rano:(( strasznie mi go brak w nocy.

...ale może nie dziś, jeszcze zdążymy. Chodz, przejdziemy się trochę w blasku księżyca, niebo pełne gwiazd. Pięknie tak... Przytul mnie jeszcze mocno na dobranoc. Tak bym przez całą noc nie przestała wierzyć , że jesteś przy mnie, blisko tak. Dobranoc Skarbie...

królowa nocy ... wzruszyłam się bo czuję to samo a wiem że igdy sieto ie spełni...

Jak wspaniale jest się obudzić i mieć komu powiedzieć- dzień dobry. To cudownie powitać nowy dzień ze świadomością , że jest Ktoś. Witaj Skarbie...może napijemy się razem porannej kawy patrząc sobie w oczy i uśmiechając się do siebie...Wiem , że moje oczy zdradzają wszystko, może więc zamknę je na chwilę , byś nie wyczytał zbyt wiele...

Dobra to ja sobie na momenta przylazłem:P Suka nie chodzi o to że mówisz o seksie ale o to jak mówisz czyli bez kompleksów. Królowa nie chodzi o to żeby włazić pierwszemu z brzegu do łóżka bo to kurestwo. A co do kożystania z życia to jak dla mnie to cieszenie się każdą chwilą i przeżywanie jej a tylko od nas zależy czy będziemy mieli z niej jakieś korzyści czy będzie kolejną która przecieka nam przez palce a siedząc przed kompem raczej się je traci chyba że jednocześnie robi się inne dziwne rzeczy a komp jest tylko dla zabicia czasu

...dotykam czule Twojej twarzy i zastanawiam sie o czym marzysz... głaszczę policzek,skroń Twoją . Ty chwytasz dłoń moją i czule całujesz...

...nadchodzi wieczór, jak go spędzimy? może przy dobrym winie opowiemy sobie wszystko . Nastrojowy blask świec, i zmysłowe zapachy. Nasze błyszczące oczy,szczęsliwe, pełne miłości i pożądania. Jakie to wspaniałe uczucie kiedy mnie dotykasz. Pragnę Twoich pocałunków. Tak... nie chcę juz czekać...