Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa nocy

Tak bardzo pragnę... Cię

Polecane posty

Nie jestem zakompleksioną babą. Wiem co znaczy dobry seks. Ale do tego jest potrzebny kumaty partner a nie taki co tylko będzie myslał o sobie.

Gość kobietkaaa22
Ja mam gorzej,wychodze za mąz a podoba mi sie inny facet,co za zycie

napisze numer gg i zaraz napisze do mnie kilku chętnych na ... bo skoro taka spragniona to wezmie wszystko co sie rusza i na drzewo nie spier...

Gość ofe rma
"ofe rmo dziekuje za nieudolny aczkolwiek prawdziwy komplement" a bo taki ze mnie niezgrabiasz ale jeżeli ci to sprawia taką przyjemność to mogę ci jeszcze nawrzucać. zastanówcie się trochę ludzie. czy to jest dział ogłoszenia towarzyskie - szukam chłopa? czy autorka pisała tu z myślą o tym że dorwie tu kogoś kto ją wymiętosi czy tylko nie bardzo miała z kim podzielić się swoimi myślami to napisała tutaj.

Gość ofe rma
albo może chciała się tymi myślami podzielić, wypowiedzieć je na głos ale nie koniecznie żeby usłyszał je ktoś kto ją zna.

Nie zrozumieliście mnie. W moim pierwszym poście wyraznie napisałam z czym walczę. W moim życiu jest poważna luka. Jestem wyluzowana i wiem czego pragnę. Z jednej strony mam pragnienie , chcę z kimś być . Z drugiej nie chcę popełnić jakiegoś głupstwa i zeszmacić się. Pytanie. Pójść na całość i nie żałować sobie czy czekać na miłość i męczyć się?

Gość yangoo
Jak juz kobieta pisze,ze pragnie to od razu zostaje zbluzgana..... Przeciez ma takie same potrzeby jak facet,tym bardziej ,ze juz dawno sie nie kochala.Zycze abys znalazla kogos,nawet na raz ,czemu nie?Odprezysz sie,wyluzujesz...co to ma do wartosci czlowieka?Najwazniejsze co ty czujesz i pragniesz,a swa wartosc znasz..i nikomu nic do niej.

Gość ofe rma
a odczep że ty się ode mnie.

Gość yangoo
Szczerosc za szczerosc... Piszesz otwarcie czego chcesz a ja szczerze tobie radze,nie przejmuj sie glupimi uwagami,nie ma sensu zawracac sobie glowy rozmyslaniem co bedzie,czy sie zeszmace? Nawet jesli to tylko potrzeba- to co? Powinnismy byc troche egoistami,mezczyzni nimi sa.....i nie przejmuja sie. Idz za potrzeba chwili,na starosc bedziesz sie rozgrzeszac...

Gość ofe rma
a zresztą pewnie że odpowie bo trochę wie chyba o co chodzi. jako osobnik niekoniecznie wzbudzający w kobietach nieokiełznaną żądzę sam musiał zadać sobie w pewnym momencie pytanie co zrobić z pewnymi potrzebami. iść na dziwki czy dać sobie spokój? no i odpowiedział sobie za pomocą pytania pomocniczego które brzmi: czy pójście na dziwki da ci ty stary debilu rzeczywiście satysfakcję i coś naprawdę zmieni? będzie lepiej jak już będzie PO? jakoś nie wydaje mi się żeby to pomogło więc projekt upadł.

może faktycznie szkoda czasu na takie rozmyślania, nie jestem już nastolatą:) czas ucieka ... wierze w miłość( jeszcze) ale moze to nie powód , by nie spełniać się jako kobieta jeśli ktoś ma ochote udzielić mi rady bardziej prywatnie, zapraszam na gg , odpowiem na każdą normalną wiadomość :)

Gość ofe rma
"Królowa spełnij famtazje ale nie z byle kim." no właśnie o ile dobrze zrozumiałem to problem tkwi w braku "nie byle kogo" bo jak na razie znajdują się tylko byle ktosie. jakoś tak.

Nie chodzi o to czy ktoś jest byle kimś czy kimś w sensie tego jakie stanowisko zajmuje, jakie ma wykształcenie czy grubośc portwela. Ja nie segreguje ludzi w taki sposób. Chodziło mi o to czy warto inwestować siebie w taką przelotną znajomość na jeden raz z kims nowo poznanym.

Gość yangoo
Facet ma latwo-zaciagnie pijana malolate lub pojdzie do agencji...proste! A kobieta(w calosci zbudowana z wody)bedzie sie zastanawiac,przemyslac,bedzie rozwazac co dobre co nie.... A jak to zrobi-to znowu sie zacznie-zrobilam dobrze?,czuje sie z tym zle!,pochlipie.....poplacze.... Wszystko zalezy od konstrukcji psychicznej.

Gość yangoo
Po mnie splywaja takie rzeczy jak po kaczce,bylo OK,on zadowolny,ja tez-czego chcesz wiecej? Moze nastepnego spotkania? Nie ma co za duzo rozmyslac,bo sie zestarzejesz i za kilka lat zaden facet sie za toba nie obejrzy,bedzie za pozno! Nie wiem ile masz lat,ale wierz mi warto z zycia korzystac ,jest takie krotkie....

Gość ofe rma
"Oferma jak do Niej nie napiszesz to jesteś ofermą." że co??

Gość yangoo
Facet jest jak zwierze-ma potrzebe-szuka zdobyczy,upoluje,swoje zrobi i nie zawraca sobie glowy ....mysleniem

Gość yangoo
Bravo-suko-strzal w dziesiatke!!!

Gość ofe rma
"Oferma tak jestes OFERMĄ." nie mam teraz czasu żeby cię porządnie opieprzyć bo muszę wychodzić. ale jeszcze do tego wrócimy!!!!

Gość 51 punktów
Suka, też czegoś pragniesz i czegoś szukasz, tylko inaczej to wyrażasz :)

Gość jolanta345
sex dla rozladowania napiecia... zalosne...krolowo nocy szanuj sie dalej to kiedys znajdziesz na pewno wspanialego mezczyzne a nie za zalosnego dupka... no chyba ze ci wsio ryba:] pzdr

Gość yangoo
A gdzie sama zaineresowana? KROLOWO!!! Moze juz znalazlas pocieszenie na GG?

Gość 51 punktów
Trochę bełkotliwie wyrażasz swoje pragnienia ;)